reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tydzień to może za bardzo na hurra, bo wtedy połowa moich koleżanek by nie przyszła bo miałaby już inne plany :D ale tak 2-3 tyg przed myślałam żeby dać znać :)
Chyba że [emoji14] u mnie akurat o tyle dobrze że tydzień by raczej wystarczyło ;)
Daj znać jak podejmiesz jakaś decyzje bo mnie zaciekawiłas :)

reklama
No ja też się właśnie zastanawiam, ja mieszkam w bloku więc u mnie niestety na powietrzu odpada :)
Byłam w lutym u koleżanki pierwszy raz w życiu na tej imprezie. Szlam sceptycznie nastawiona na to spotkanie , bo tez mi sie wydawało naciągane - w sumie o czym gadać o dzieciach? Jak juz uda mi sie wyrwać z domu samej to wole rozmawiać o wszystkim tylko nie o dzieciach i kupkach pomyslałam ze to wlasnie sposób na wyłudzanie prezentów i wiesz co ? Było naprawdę super ! Było to po prostu babskie spotkanie gdzie połowa miała dzieci a połowa nie , te co mogły Piły alkohol , raczej gadałyśmy o facetach i innych sprawach , składaliśmy sie na jakis większy prezent , wiec na głowę wcale duzo nie wyszło a mozna było sie pośmiać . Teraz mnie wszyscy pytają czy zrobie baby shower i chyba zrobie - wygodnie męża z dziecmi z domu i zaproszę koleżanki- mam ogródek wiec na powietrzu .

Doradzcie proszę. Czy to jest okazyjna oferta? Dziewczyna sprzedaje kolderke i poduszke nowa nieużywana za 35 zł, 100 % poliester, mikrofibra.
Totalnie się na tym nie znam, a zanim poczytam o tym w necie to będzie po zestawie ;)
FB_IMG_1526122246331.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1526122246331.jpg
    FB_IMG_1526122246331.jpg
    86,8 KB · Wyświetleń: 388
Przeczytałam jeden artykuł, chyba nie warto, jakaś domieszka bawełny by się przydała, Maluszek by się bardzo pocil. Ale fakt cena promocyjna, bo 20 zł taniej ;)

Śliczniusi [emoji173]️ z Allegro go zamawiałaś? Od jakiego sprzedawcy? Ja szukam tez takiego grubszego kocyka i tez chce ta tkaninę, ale nie mogę znaleźć. A jak znajduje to jakieś kosmiczne ceny są... podasz nazwę sprzedawcy? [emoji16] proszę [emoji4]
Dzieki :* Tak z allegro za 34 zl ;) sprzedawca to BabyLoveDecor ;)

reklama
Czy Wam też się z dnia na dzień coraz ciężej oddycha? Nic nie robię, przeważnie leżę w lozku z powodu mojej krótkiej szyjki a czasami nie mogę zlapac takiego pełnego oddechu. Mam wrażenie że wszystkie flaki bardzo mi nabierają na klatkę piersiową.

Do góry