Panikara87
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny. Witam nowe sierpniowki. Ja dziś spędziłam pół dnia w łóżku. Strasznie boli mnie brzuch. Czy któraś tak miała? Myślałam że to dolegliwości ze strony układu pokarmowego, ale za nic nie chce przejść...![]()
Nie mam pojęcia, co jest skuteczne. Czytałam chyba tu na blogu, że któraś pije syrop z cebuli. Nie wiem jednak na ile jest on skuteczny w przypadku mocnego kataru. Może zapytaj w aptece? Tak naprawdę, na każdym leku piszą, że w ciąży lepiej nie stosować... Ale jak tu nie stosować kiedy w ciąży niestety też dopadają nas choróbska.Dziewczyny co na katar w ciąży? Zalało mnie okrutnie. Spać nie mogę, a w sobotę biorę ślub...
![]()
Witaj Tina,Hej dziewczyny ! Pozwolę sobie do Was dołączyćtermin na 17.08 . Mam już 4 letnia córeczkę , która jest moim całym światem . Mam 27 lat i mieszkam w Uk . Tutaj pierwsze Usg jest dopiero w 12 tc. Byłam już na spotkaniu z położna ( masa papierów do wypełnienia i pobranie krwi nic poza tym ). Usg mam wyznaczone na 5 lutego dopiero , wiec te z Was które nie mogą się doczekać swojego Usg mogę pocieszyć , ze ja to się dopiero naczekam [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj Tina,
12 tydzień to naprawdę już późno. Nie dziwię się, że nie możesz się doczekać. Ja miałam in vitro i zarówno przed ciążą jak i w pierwszych dniach, tygodniach bywałam w klinice raz na tydzień albo nawet dwa, więc u mnie wyglądało to zupełnie inaczej. Następny termin mam na 15 stycznia i cieszę się, że wkońcu mam trochę odpoczynku od tego jeżdżenia w te i we wte.
Karokaro - w którym tyg i gdzie zobaczył ten pusty pecherzyk u Ciebie?Martakratka
U mnie widział pusty pęcherzyk, nic w środku, beta właśnie rosła jak u Ciebie. Samo sie zakończyło. Wiem co przezywasz, ale z perspektywy czasu wiem ze tak miało być, lepiej na początku niż w późniejszym trakcie ciazy. Życzę powodzenia!
![]()
Dziewczyny, dziękuję za miłe przyjęcie. Przed włączeniem się do waszej grupy postanowiłam przeczytać wszystkie wpisy od początku, żeby was poznać i zobaczyć o czym piszecie. Niestety, dotarłam do 20 strony ze 171 i padłam ze zmęczenia, tego jest naprawdę bardzo dużo! Prosicie, żebym napisała coś o sobie. Myślę, że jestem najstarsza z was wszyskich
. Mam 39 lat, ale w kwietniu stuknie już 40... Nigdy nie planowałam być tak starą mamą, ale natura chciała inaczej i myślę, że będzie bardzo fajnie. Wyglądam młodo, jak na swój wiek i tym trochę „nadrabiam”. Czy jest tu jeszcze ktoś po in vitro?
Dziewczyny co na katar w ciąży? Zalało mnie okrutnie. Spać nie mogę, a w sobotę biorę ślub...
![]()