D
Deleted member 178340
Gość
Są na tym forum jeszcze jakieś ciekawe wątki? To moja pierwsza ciąża, lat mam 22. Wie ktoś gdzie z takimi kryteriami mogłabym się jeszcze podczepic i podyskutować? Gdzieś jeszcze jesteście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak trzymaj, kochana Kochać się dla przyjemności to najlepsze co możemy zrobić. Endorfiny zadziałają i jeszcze zdarzy się cud. Ściskam mocno.Ja mam 3 dzieci. Też jestem szczęśliwa, że są zdrowe i kochane. Wierzę, że jeszcze będę miała upragnionego maluszka [emoji2] Muszę znaleźć dobrego lekarza który odpowiednio się mną zaopiekuje. Przebadam się pod kątem hormonów i będę kochać się z moim mężem z pełną rozkoszą nie tylko dla prokreacji [emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
WitamyDziewczyny, dziękuję za miłe przyjęcie. Przed włączeniem się do waszej grupy postanowiłam przeczytać wszystkie wpisy od początku, żeby was poznać i zobaczyć o czym piszecie. Niestety, dotarłam do 20 strony ze 171 i padłam ze zmęczenia , tego jest naprawdę bardzo dużo! Prosicie, żebym napisała coś o sobie. Myślę, że jestem najstarsza z was wszyskich. Mam 39 lat, ale w kwietniu stuknie już 40... Nigdy nie planowałam być tak starą mamą, ale natura chciała inaczej i myślę, że będzie bardzo fajnie. Wyglądam młodo, jak na swój wiek i tym trochę „nadrabiam”. Czy jest tu jeszcze ktoś po in vitro?
Wejdź na forum "przyszłe mamy" tam jest dużo tematów. A jeśli jesteś sierpnióweczką możemy tu pogadać o wszystkimSą na tym forum jeszcze jakieś ciekawe wątki? To moja pierwsza ciąża, lat mam 22. Wie ktoś gdzie z takimi kryteriami mogłabym się jeszcze podczepic i podyskutować? Gdzieś jeszcze jesteście?
Ja mam co drugi dzien wrazenie, ze juz rosnie ale nie raczej jeszcze nie. Waga tez stoi w miejscu.Witam nowe mamusie:-) Mnie mdłości przestały mordować za to głowa boli co jakiś czas, przestałam pić kawę, bo mnie odrzuciło i pewnie dlatego.. Ogólnie gdyby nie przeziębienie byłabym jak nowonarodzona. Jak wasze brzuszki zauważcie już powoli zmianę? U mnie waga stoi w miejscu, ale brzuch jakby bardziej zaokrąglony.. Pewnie ciaza spożywcza, ale przed ciaza miałam "normalny" brzuch.
to chyba czas zaczac powoli chwalic sie brzuszkami.Nie wiem czy to jest spowodowane ale u mnie już brzuszek widać od dobrego tygodnia jak nie więcej, taka kulka, wcześniej miałam płaski brzuch a teraz widać COŚ [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom