reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Forum osobne, czy osobny temat w tym forum?Wejdź na forum "przyszłe mamy" tam jest dużo tematów. A jeśli jesteś sierpnióweczką możemy tu pogadać o wszystkim
sorenlorenson
Fanka BB :)
Ja już niestety nie ubiorę większości spódnic i spodni do pracy wszystko mnie ciśnie, wiec coś tam rośnie ale nie wiem czy już coś widac. Muszę się wybrac na jakieś polowanie ciążowych ciuchów bo póki co mam dwie pary spodni na gumce które jeszcze mnie nie uwierają i może dwie spódnice a do pracy musze w czymś chodzić
Kasiulla_88
Aktywna w BB
ja niestety przez okres swiateczny i wczesniejsze zwolnienie na mlodego przytylam juz 2 kg.... jak tak dalej pojdzie to bede sie turlac hihi. jutro mam wizyte u gin i mam nadzieje juz nie wracac... brzuszek w dalszym ciagu mnie boli wiec zobaczymy co sie dzieje.
monika121326
Ojj mi też brzuszek poszedł do przodu. Czuję że mam taki twardy
martakratka
Dziewczyny pomóżcie mi proszę. Wróciłamz usg. Mam na jutro skierowanie do szpitala. Lekarz podejrzewa ciążę pozamaciczna bo nie widzi nigdzie pęcherzyka. Bardzo się boję. Masakrycznie się boję. Nienawidzę szpitali. Jest tu ktoś kto przeszedł zabieg usuwania ciąży pozamacicznej? Jak długo będę musiała byc w szpitalu? Proszę powiedzcie bo tak się boję.
Spokojnie. Nie stresuj się. Słyszałam o przypadkach że był słaby sprzęt i przez to nie było widać pęcherzyka. A u Ciebie chyba dość wczesna ciąża. Ja dlatego termin pierwszej wizyty mam dopiero na 6t3d. Czyli zaczęty 7tc. Stawisz się do szpitala i zrobią Ci dokładne badaniaDziewczyny pomóżcie mi proszę. Wróciłamz usg. Mam na jutro skierowanie do szpitala. Lekarz podejrzewa ciążę pozamaciczna bo nie widzi nigdzie pęcherzyka. Bardzo się boję. Masakrycznie się boję. Nienawidzę szpitali. Jest tu ktoś kto przeszedł zabieg usuwania ciąży pozamacicznej? Jak długo będę musiała byc w szpitalu? Proszę powiedzcie bo tak się boję.
reklama
Anet29
Dziewczyny pomóżcie mi proszę. Wróciłamz usg. Mam na jutro skierowanie do szpitala. Lekarz podejrzewa ciążę pozamaciczna bo nie widzi nigdzie pęcherzyka. Bardzo się boję. Masakrycznie się boję. Nienawidzę szpitali. Jest tu ktoś kto przeszedł zabieg usuwania ciąży pozamacicznej? Jak długo będę musiała byc w szpitalu? Proszę powiedzcie bo tak się boję.
Jesli by byla pozamaciczna to chyba by ja widzial na usg, tak mi sie wydaje.