Nie wiem tego więc nie chce Cię w błąd wprowadzać. Może ktoś inny pomożeBędę musiała zadzwonić do personalnej bo jak mam termin na 27 sierpnia to 10 września będę miała wypłacone za cały miesiąc ? Czy bez tych kilku dni? Jak ZUS to rozpatrzy jak do września im nie zgłoszę urodzenia dziecka?
reklama
Maljan
Fanka BB :)
A to nie wiem jak wtedy, czy biorą pod uwage średnią z tych 3 mscy czy jakoś inaczejNo tylko ja ledwo co się tam zatrudniłam, przepracowane mam 3 miesiące równo hah
karkula309
Bardzo ładny. Podoba mi sięMam tylko jedno[emoji4] Do tego jest jeszcze spacerówka[emoji16]Zobacz załącznik 853998
Anulaa88
@karkula309 dziękuję[emoji16] nasz pierwszy zakup, jeśli chodzi o wyprawkę [emoji16]
Kasiula8989
Link do: Bright Starts - Huśtawka-C&H Słonik Do 11 Kg BS7130 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Kochane co myślicie? Mam okazję odkupić w idealnym stanie za 100 zł, miala którąś?
Kochane co myślicie? Mam okazję odkupić w idealnym stanie za 100 zł, miala którąś?
karkula309
Jeśli faktycznie jest poniżej wartości rynkowych to bym brała do takich rzeczy podchodzę w ten sposób że nawet jeśli nie będę korzystać to potem sprzedam w tej samej cenie jeśli to okazjaLink do: Bright Starts - Huśtawka-C&H Słonik Do 11 Kg BS7130 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ja takim sposobem kupiłam Tiny love. Przyda się to super a jak nie to potem odsprzedam
Kasiula8989
Jeśli faktycznie jest poniżej wartości rynkowych to bym brała do takich rzeczy podchodzę w ten sposób że nawet jeśli nie będę korzystać to potem sprzedam w tej samej cenie jeśli to okazja
Ja takim sposobem kupiłam Tiny love. Przyda się to super a jak nie to potem odsprzedam
Nowy kosztuje jakoś 300 zł
Lustysia
Piękna ta huśtawka, ja bym brałaLink do: Bright Starts - Huśtawka-C&H Słonik Do 11 Kg BS7130 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
reklama