reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No to chociaz tyle :) mój mały teraz wierci sie w brzuchu chyba glukoza mu smakuje haha :D
Ja swojego nie czuje teraz ale ogólnie mało czuje ruchy :) może gdzieś za chwilę poczuje :) musiałam sobie zrobić kanapkę w domu i zapakować bo zawsze po glukozie jak wychodzę to od razu muszę jeść :D

Ja swojego nie czuje teraz ale ogólnie mało czuje ruchy :) może gdzieś za chwilę poczuje :) musiałam sobie zrobić kanapkę w domu i zapakować bo zawsze po glukozie jak wychodzę to od razu muszę jeść :D
Ja mam wodę w aucie i tabletki na tarczyce ;) ale też jestem już głodna;) w nocy juz żołądek wariowal;)

I wtedy ubiera się podpaskę tą długą i majtki z siateczki, tak? A że tak spytam, nic tam nie wystaje co nie powinno wtedy? I czy te majtki z siateczki można prać, czy trzeba mieć codziennie inne jak opatrunek czy coś?

W te majtki się wkłada ta wielka podpaskę i one trzymają ja super. Przylega do ciała ale nie ciśnie. Podpaskę zmieniasz majtki mogą zostać i są 2 rodzaje jednorazowe i wielorazowe. Ja kupuję 2 paczki wielorazowych w każdej są 2 sztuki majtek i ostatnio prałam je ręcznie w szpitalu nawet bo to minuta prania i szybko też schnie.

Dzień dobry kochane. Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym szerokim pieluszkowaniem bioderk naszych maleństw. Bioderkowc trzeba od razu po urodzeniu aby nie miały problemów z biderkami czy dopiero gdy ortopeda stwierdzi ze trzeba... Pamiętam ze młodego od razu szeroko pieluszkowalam profilaktycznie

Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj piękny dzień, pochmurny, chłodny, max ma być 19 stopni :) Do przeżycia :p
Jednak nie biorę tego wózka, okazało się że jest on 2w1. Szkoda
Z tego co czytałam na temacie o fotelikach, to te z zestawów 3w1 są marnej jakości i lepiej zainwestować w lepszy (nowy czy używany, to już kwestia wyboru rodziców).

Hyhyhyhy moja znowu ma focha i z nami nie gada,moja mame tez zlala jak przyjechala ostatnio,co nigdy nie mialo miejsca.. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam dzisiaj nalot, siostrunia mojego wpada w wizytację. Zrobię ciasto, bo mojemu obiecałam. Jak mnie zacznie wkrwiać to JA strzelę koncertowego focha... ale pewnie tylko na moim gadaniu się skończy, bo mamusia mnie za dobrze wychowała :p

Bo nawet wiosny nie było :/ tylko z zimy i mrozu od razu upały i lato ..
Ja ogólnie źle znoszę wyoskie temperatury, także jak jest ponad 25 stopni i świeci słonko, bez żadnej chmurki i wiatru, to ja zdycham. Normalnie to ewakuujemy się nad jakiś staw, gdzie chłodkiem od wody wieje, ale teraz mam daleko :/ Latem będzie gorzej, ale pocieszam się, że w domu mam chłodno, nawet jak jest gorąco, bo taki fajny przewiew w mieszkaniu jest jak by klima chodziła :)

Dzień dobry kochane. Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym szerokim pieluszkowaniem bioderk naszych maleństw. Bioderkowc trzeba od razu po urodzeniu aby nie miały problemów z biderkami czy dopiero gdy ortopeda stwierdzi ze trzeba... Pamiętam ze młodego od razu szeroko pieluszkowalam profilaktycznie
Ja to nawet nie wiem o czym mówisz, nie słyszałam o takim czymś, więc chętnie się dowiem :p

reklama
Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj piękny dzień, pochmurny, chłodny, max ma być 19 stopni :) Do przeżycia [emoji14]

Z tego co czytałam na temacie o fotelikach, to te z zestawów 3w1 są marnej jakości i lepiej zainwestować w lepszy (nowy czy używany, to już kwestia wyboru rodziców).

Ja mam dzisiaj nalot, siostrunia mojego wpada w wizytację. Zrobię ciasto, bo mojemu obiecałam. Jak mnie zacznie wkrwiać to JA strzelę koncertowego focha... ale pewnie tylko na moim gadaniu się skończy, bo mamusia mnie za dobrze wychowała [emoji14]

Ja ogólnie źle znoszę wyoskie temperatury, także jak jest ponad 25 stopni i świeci słonko, bez żadnej chmurki i wiatru, to ja zdycham. Normalnie to ewakuujemy się nad jakiś staw, gdzie chłodkiem od wody wieje, ale teraz mam daleko :/ Latem będzie gorzej, ale pocieszam się, że w domu mam chłodno, nawet jak jest gorąco, bo taki fajny przewiew w mieszkaniu jest jak by klima chodziła :)
Też nie lubię upałów.. wczoraj było u nas ponad 30 stopni tylko leżałam i błagałam męża o masaż .. nie miałam siły na więcej :( a jak przyszli goście to myślałam że się wykończe.

Jak się trzymasz na diecie? Przywykłas już ? :)

Do góry