reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No to chociaz tyle :) mój mały teraz wierci sie w brzuchu chyba glukoza mu smakuje haha :D
Ja swojego nie czuje teraz ale ogólnie mało czuje ruchy :) może gdzieś za chwilę poczuje :) musiałam sobie zrobić kanapkę w domu i zapakować bo zawsze po glukozie jak wychodzę to od razu muszę jeść :D

Ja swojego nie czuje teraz ale ogólnie mało czuje ruchy :) może gdzieś za chwilę poczuje :) musiałam sobie zrobić kanapkę w domu i zapakować bo zawsze po glukozie jak wychodzę to od razu muszę jeść :D
Ja mam wodę w aucie i tabletki na tarczyce ;) ale też jestem już głodna;) w nocy juz żołądek wariowal;)

I wtedy ubiera się podpaskę tą długą i majtki z siateczki, tak? A że tak spytam, nic tam nie wystaje co nie powinno wtedy? I czy te majtki z siateczki można prać, czy trzeba mieć codziennie inne jak opatrunek czy coś?

W te majtki się wkłada ta wielka podpaskę i one trzymają ja super. Przylega do ciała ale nie ciśnie. Podpaskę zmieniasz majtki mogą zostać i są 2 rodzaje jednorazowe i wielorazowe. Ja kupuję 2 paczki wielorazowych w każdej są 2 sztuki majtek i ostatnio prałam je ręcznie w szpitalu nawet bo to minuta prania i szybko też schnie.

Dzień dobry kochane. Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym szerokim pieluszkowaniem bioderk naszych maleństw. Bioderkowc trzeba od razu po urodzeniu aby nie miały problemów z biderkami czy dopiero gdy ortopeda stwierdzi ze trzeba... Pamiętam ze młodego od razu szeroko pieluszkowalam profilaktycznie

Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj piękny dzień, pochmurny, chłodny, max ma być 19 stopni :) Do przeżycia :p
Jednak nie biorę tego wózka, okazało się że jest on 2w1. Szkoda
Z tego co czytałam na temacie o fotelikach, to te z zestawów 3w1 są marnej jakości i lepiej zainwestować w lepszy (nowy czy używany, to już kwestia wyboru rodziców).

Hyhyhyhy moja znowu ma focha i z nami nie gada,moja mame tez zlala jak przyjechala ostatnio,co nigdy nie mialo miejsca.. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam dzisiaj nalot, siostrunia mojego wpada w wizytację. Zrobię ciasto, bo mojemu obiecałam. Jak mnie zacznie wkrwiać to JA strzelę koncertowego focha... ale pewnie tylko na moim gadaniu się skończy, bo mamusia mnie za dobrze wychowała :p

Bo nawet wiosny nie było :/ tylko z zimy i mrozu od razu upały i lato ..
Ja ogólnie źle znoszę wyoskie temperatury, także jak jest ponad 25 stopni i świeci słonko, bez żadnej chmurki i wiatru, to ja zdycham. Normalnie to ewakuujemy się nad jakiś staw, gdzie chłodkiem od wody wieje, ale teraz mam daleko :/ Latem będzie gorzej, ale pocieszam się, że w domu mam chłodno, nawet jak jest gorąco, bo taki fajny przewiew w mieszkaniu jest jak by klima chodziła :)

Dzień dobry kochane. Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym szerokim pieluszkowaniem bioderk naszych maleństw. Bioderkowc trzeba od razu po urodzeniu aby nie miały problemów z biderkami czy dopiero gdy ortopeda stwierdzi ze trzeba... Pamiętam ze młodego od razu szeroko pieluszkowalam profilaktycznie
Ja to nawet nie wiem o czym mówisz, nie słyszałam o takim czymś, więc chętnie się dowiem :p

reklama
Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj piękny dzień, pochmurny, chłodny, max ma być 19 stopni :) Do przeżycia [emoji14]

Z tego co czytałam na temacie o fotelikach, to te z zestawów 3w1 są marnej jakości i lepiej zainwestować w lepszy (nowy czy używany, to już kwestia wyboru rodziców).

Ja mam dzisiaj nalot, siostrunia mojego wpada w wizytację. Zrobię ciasto, bo mojemu obiecałam. Jak mnie zacznie wkrwiać to JA strzelę koncertowego focha... ale pewnie tylko na moim gadaniu się skończy, bo mamusia mnie za dobrze wychowała [emoji14]

Ja ogólnie źle znoszę wyoskie temperatury, także jak jest ponad 25 stopni i świeci słonko, bez żadnej chmurki i wiatru, to ja zdycham. Normalnie to ewakuujemy się nad jakiś staw, gdzie chłodkiem od wody wieje, ale teraz mam daleko :/ Latem będzie gorzej, ale pocieszam się, że w domu mam chłodno, nawet jak jest gorąco, bo taki fajny przewiew w mieszkaniu jest jak by klima chodziła :)
Też nie lubię upałów.. wczoraj było u nas ponad 30 stopni tylko leżałam i błagałam męża o masaż .. nie miałam siły na więcej :( a jak przyszli goście to myślałam że się wykończe.

Jak się trzymasz na diecie? Przywykłas już ? :)

Do góry