madziula92
Fanka BB :)
Czyli te tereny
hehe tak u nas się tak mówi a jeśli chodzi o teściową to też mam w porządku, zawsze z nią mogę porozmawiać na różne tematy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli te tereny
Ja rodzilam 2 razy i ani razu przed porodem nikt mi usg nie zrobił vadanie zwykle ktg i na porodowke kurde gdzie ja rodzilam szokDobrze by było jakby właśnie inny gin Cię zbadał. Ale pójdziesz do porodu to i tak robią najpierw usg. Określają ułożenie dziecka, wagę i czy są jakieś przeciwwskazania do sn.
Hyhyhy ja mialam robione teraz ktg pierwszy raz ,z pierwsza w ogole nie mialam,nawet nie wiedzialam ze takie cos robia [emoji23] babka byla mega zdziwiona ze nigdy nie mialam ktg robionego [emoji23]Ja rodzilam 2 razy i ani razu przed porodem nikt mi usg nie zrobił vadanie zwykle ktg i na porodowke kurde gdzie ja rodzilam szok
Ty masz córkę chyba w eieku mojego syna albo rok młodsza mój ma 15 lat więc moglysmy wtedy nie wiedzieć co i jak chociaż z synem miałam ktg bo po terminie urodzony córka ma teraz 7 lat i też mi nikt nie zrobił usg ale pani lekarz zadała mi pytanie jak zobaczyła mój wielki brzuch "Jezu a ile dziecko waży "a skąd ja miałam to wiedzieć???ale usg nie zrobili masakra a szkodaHyhyhy ja mialam robione teraz ktg pierwszy raz ,z pierwsza w ogole nie mialam,nawet nie wiedzialam ze takie cos robia [emoji23] babka byla mega zdziwiona ze nigdy nie mialam ktg robionego [emoji23]
Hyhy tak moja corka jest rok mlodsza od twojego syna zobacz jakie bylo zacofanie wtedy.. ja chyba wtedy chodzilam co dwa miesiace na badanie bez usg a dostalam jakies fotki cory z usg ale to jak w szpitalu wyladowalam..Ty masz córkę chyba w eieku mojego syna albo rok młodsza mój ma 15 lat więc moglysmy wtedy nie wiedzieć co i jak chociaż z synem miałam ktg bo po terminie urodzony córka ma teraz 7 lat i też mi nikt nie zrobił usg ale pani lekarz zadała mi pytanie jak zobaczyła mój wielki brzuch "Jezu a ile dziecko waży "a skąd ja miałam to wiedzieć???ale usg nie zrobili masakra a szkoda
Tez nie lubie, a u nas rowniez zimno i wieje.. i tez mam core u babci [emoji23] tyle ze maz jest w domu..Kurde ale u nas wieje brrr do 17:30 upał a później 14 stopni i okropny wiatr a teraz od szczytu domu tak daje że aż się boję a mój jeszcze w trasę o 24 wyjeżdża syn u dziadków a ja z cora sama nie cierpię takiej pogody
Oj było ale powiem Ci ze rodzilam 8 lat później córkę i ....nic się nie zmieniło nie stety 3 usg na fundusz i z synem i córka ostatnie w 32 tyg a oni mnie 41 tyg przy porodzie pytali o wagę dziecka -aco ja wagę w oczach miałam.Teraz zostało 3 miesiące i już panikuje niby chodzę prywatnie ale nie tego oczekiwałam po wizytach za kasę cóż już dokończę bo z 3 -4 wizyty zostały ale szału nie ma.Jedyna zmiana jaka nastąpiła to z synem położyli mnie na łóżku i kazali czekać na poród heh a z cora była piłka i mogłam chodzić to po 8 latach ciekawe co będzie po kolejnych 7 heh ale cudów się nie spodziewamHyhy tak moja corka jest rok mlodsza od twojego syna zobacz jakie bylo zacofanie wtedy.. ja chyba wtedy chodzilam co dwa miesiace na badanie bez usg a dostalam jakies fotki cory z usg ale to jak w szpitalu wyladowalam..
No mój ma przerabana pracę od 24do 12 -kierowca i wszystkie nocki sama buuuTez nie lubie, a u nas rowniez zimno i wieje.. i tez mam core u babci [emoji23] tyle ze maz jest w domu..
Też słyszałam że w Krakowie wychodzi się na pole a u nas w Zagłębiu Dąbrowskim na dwór. Nie wiedziałam że w Rzeszowie też na poleJa jestem spod Rzeszowa a też wychodzę na pole chyba że to kwestia wsi [emoji33] my wychodzimy NA pole a królowa wychodzi na dwór a jak idziemy po marchewkę to idziemy W pole