reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dobrze , że teściowa taka chętna do pomocy :) moja zadzwoniła dwa razy w ciągu 6,5 miesiąca jak się czuje :sorry2:
Hyhyhyhy moja znowu ma focha i z nami nie gada,moja mame tez zlala jak przyjechala ostatnio,co nigdy nie mialo miejsca.. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Zastanawiam się czy brać ten wózek 3w1? Co myślicie? Sama nie wiem która filma jest najlepsza, bo nigdy nikomu się nie dogodzi. Przed tem przegapilam fajnego adamexa 3w1 za 700 zl bo stwierdziłam że jeszcze jest dużo czasu, ale to chyba pora najwyższa się za czymś rozglądać.
Fajowy :)

Hyhyhyhy moja znowu ma focha i z nami nie gada,moja mame tez zlala jak przyjechala ostatnio,co nigdy nie mialo miejsca.. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja to mam chyba jakąś wyjątkową teściową, jest kochana, pomocna i nigdy się nie narzuca, zna granice. Nie wydzwania do nas co drugi dzień, owszem napisze na messengera z zapytaniem co tam u nas, ale tak to luzik :) nie wiem czy to kwestia tego, że ma tylko 50 lat czy po prostu taki super charakter :)

Ja to mam chyba jakąś wyjątkową teściową, jest kochana, pomocna i nigdy się nie narzuca, zna granice. Nie wydzwania do nas co drugi dzień, owszem napisze na messengera z zapytaniem co tam u nas, ale tak to luzik :) nie wiem czy to kwestia tego, że ma tylko 50 lat czy po prostu taki super charakter :)
Ja też mam tak samo fajną teściową :)

Chyba zalezy duzo od charakteru ;) fajnie ze masz z nia super relacje ;) powiem ci ze mi moja tesciowa nie jest potrzebna,mam od tego mame,moj maz tez moja mame traktuje jak swoja,a swoja zlewa,wiesz ma to na co zasluzyla za to co robila, jaka jest i co robi nadal.. [emoji23]

reklama
Do góry