reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie dzis zimno,wieje i popaduje.. :-( :( ale tez nie lubie upalow.. coraz ciezej w nich wytrzymac.. :sorry:
U mnie dzisiaj ponad 30° i do 17 nie wychodziliśmy nigdzie. Stałam na balkonie wieszałam ubranka to myślałam , że się rozpłynę.
Mnie dzisiaj zwaliło z nóg, temperatura powyżej 25 działa na mnie niekorzystnie, 3 kroki zrobię i mam kołowrotek w głowie, słabo mi i ciężko oddychać. Jak ja przetrwam czerwiec??? Że nie wspomnę o lipcu.
Bo nawet wiosny nie było :/ tylko z zimy i mrozu od razu upały i lato ..

reklama
Tzn o to mi chodzilo, zeby nie miala we mnie tylko osoby ktora zakazuje,nakazuje itd.. mloda moze mi o wszystkim powiedziec.. nie wstydzi sie zapytac o intymne sprawy,takze te kwestii dziewczyna chlopak,bo traktujemy ja na luzie,ja i maz ;) co nie znaczy ze moze robic wszystko co jej sie podoba,sa tez granice i ona to wie, ja ze swoja mama ,gdy bylam w jej wieku nie mialam takich relacji ;) mimo to ,uwazam moja mame za kochana osobe :)
No tak, granicę muszą być ale ważne , że ma w tobie oparcie i traktujecie się swobodnie w większości kwestii :)
Też tak będę chciała ze swoją córką żyć :)

A tutaj mojemu kuzynowi pare dni temu urodził się chłopczyk, taką ma czuprynkę, ja tez taką miałam i mój Bartek jak się rodziliśmy, więc Kornelia tez będzie miała bujną fryzurkę [emoji16][emoji5]
IMG_0990.jpg

Załączniki

• IMG_0990.jpg
    IMG_0990.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 397
reklama
Do góry