reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie dzis zimno,wieje i popaduje.. :-( :( ale tez nie lubie upalow.. coraz ciezej w nich wytrzymac.. :sorry:
U mnie dzisiaj ponad 30° i do 17 nie wychodziliśmy nigdzie. Stałam na balkonie wieszałam ubranka to myślałam , że się rozpłynę.
Mnie dzisiaj zwaliło z nóg, temperatura powyżej 25 działa na mnie niekorzystnie, 3 kroki zrobię i mam kołowrotek w głowie, słabo mi i ciężko oddychać. Jak ja przetrwam czerwiec??? Że nie wspomnę o lipcu.
Bo nawet wiosny nie było :/ tylko z zimy i mrozu od razu upały i lato ..

reklama
Tzn o to mi chodzilo, zeby nie miala we mnie tylko osoby ktora zakazuje,nakazuje itd.. mloda moze mi o wszystkim powiedziec.. nie wstydzi sie zapytac o intymne sprawy,takze te kwestii dziewczyna chlopak,bo traktujemy ja na luzie,ja i maz ;) co nie znaczy ze moze robic wszystko co jej sie podoba,sa tez granice i ona to wie, ja ze swoja mama ,gdy bylam w jej wieku nie mialam takich relacji ;) mimo to ,uwazam moja mame za kochana osobe :)
No tak, granicę muszą być ale ważne , że ma w tobie oparcie i traktujecie się swobodnie w większości kwestii :)
Też tak będę chciała ze swoją córką żyć :)

A tutaj mojemu kuzynowi pare dni temu urodził się chłopczyk, taką ma czuprynkę, ja tez taką miałam i mój Bartek jak się rodziliśmy, więc Kornelia tez będzie miała bujną fryzurkę [emoji16][emoji5]
IMG_0990.jpg

Załączniki

• IMG_0990.jpg
    IMG_0990.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 390
reklama
Do góry