Bebetto to dobra firma. Ja będę miała tez Bebetto ale model LucaZastanawiam się czy brać ten wózek 3w1? Co myślicie? Sama nie wiem która filma jest najlepsza, bo nigdy nikomu się nie dogodzi. Przed tem przegapilam fajnego adamexa 3w1 za 700 zl bo stwierdziłam że jeszcze jest dużo czasu, ale to chyba pora najwyższa się za czymś rozglądać.
reklama
Fiorna
Fanka BB :)
@klaudiaa975 w 26tc
@Fiorna ten deszcz u nas to zbawienie. Ale dzień był cudowny taki ciepły [emoji16] uwielbiam takie słoneczko[emoji16]
Dla mnie było już za dużo tego słońca. Jeszcze się nie zaopatrzyłam w ciuchy typowo letnie i ciężko mi w dzień. Najchętniej to bym na waleta chodziła Ale to prawda deszcz dziś to zbawienie
U nas w Rzeszowie 32, a odczuwalna 33... A praktycznie chyba było jeszcze bardziej gorąco. Wybraliśmy się na święto Paniagi u nas to długo nie pobyliśmy bo od gorącą słabo mi się robiło.30 stopni? O kurcze a gdzie ? U mnie też zimno i wietrznie. W ciągu dnia chyba tylko moment było ciepło z czego ten moment przespałam na balkonie
Pojechaliśmy na chwilę do mini zoo koło Rzeszowa w takim lasku synkowi zwierzątka pokazać i wróciliśmy do domu. Zrobiłam obiad, zjedliśmy i poszłam spać. Wstałam po 18. Dał mi popalić ten upał.
Ja będę miała Bebetto Luca. Jedne z największych gondoli i bardzo dobrze wyważony środek ciężkości. Jak raz prowadziłam ten wózek jak byłam z koleżanką na spacerze to się zakochałam w tym wózku. Można prowadzić swobodnie jedną ręką (wtedy z 6 miesięcznym dzieckiem).U mnie na śląsku do 17 było gorąco.. 5 minut na zewnątrz i lało się ze mnie ale na szczęście przyszedł deszcz i przynajmniej będzie się dobrze spało i co najważniejsze ten cały kurz osiądzie.
Taki Bebetto Holland już ktoś u nas w grupie kupił więc może podzieli się z Tobą opinią. Jak dla mnie wózki Bebetto wyglądają obłędnie ale nie miałam jeszcze styczności na żywo. Sama będę celować chyba w Bebetto ale przed tym na pewno pojadę do sklepu stacjonarnego
Fiorna
Ja będę miała Bebetto Luca. Jedne z największych gondoli i bardzo dobrze wyważony środek ciężkości. Jak raz prowadziłam ten wózek jak byłam z koleżanką na spacerze to się zakochałam w tym wózku. Można prowadzić swobodnie jedną ręką (wtedy z 6 miesięcznym dzieckiem).
Też słyszałam dobrą opinię nt modelu Luca Już nie mogę się doczekać wycieczek po sklepach
G
gosc12
Gość
Fajnie tak mała przyjaciółkaAni mi nie mow.. czesto wspominamy czasy kiedy byla malusia
Cora juz zczaila sukienke i powiedziala ze mi ja zabierze [emoji23] mieszkanie z nastka hyhy.. nie dosc ze mi podpaski brala, to ciuchy mi zabiera [emoji23] [emoji23][emoji23]
Ja myślę czy kupić jutro koszule do porodu w aptece czy mogę wziąć byle szmatę zakrywająca tyłek z domu ..Nadal kompletnie nie wiem w czym rodzić
A to jest takie niepokojące i dziwne , że brzuch faluje a się nie czuję nicJa też tak nie raz mam że wydaje mi się że mały się nie rusza a na brzuchu widać
Vanilia120
Jednak nie biorę tego wózka, okazało się że jest on 2w1. Szkoda
G
gosc12
Gość
Wiem , myślę o tym ale strach o nią mi się pogłębia z tygodnia na tydzień. Jak czuje w ciągu dnia to już jestem spokojna i daje jej spać w ogóle od kilku dni mało kopie, więcej sie kręci, przemieszczaHah no i widzisz, mała się ucieszyła, że już przygotowywanego ubranka dla niej. Wiec nie ma co się nakręcać, bo to bardzo szkodzi, a mała nieraz sobie tam fika mika, a Ty po prostu masz tak łożysko ułożone, że po prostu nie czujesz. Szczerze to ja mojà Kornelię to bardzo rzadko kiedy czuje, ale jednak się staram nie stresować, wiem, że wszystko tam u niej dobrze. Teraz od 7 miesiąca tez dzidzie nasze 20 h dziennie potrafią przespać, pamiętajcie o tym kobitki
Super wiem jak to cieszy a ja 68 też pakuje do komody i nie wiem czy dobrze robię jak będzie mało miejsca to chyba wyjmę i schowam do pudła. Dobrze , że teściowa taka chętna do pomocy moja zadzwoniła dwa razy w ciągu 6,5 miesiąca jak się czujeJa dziś dziewczyny z nudów wzięłam się za układanie i przeglądanie tego co już mam z ciuszków i artykułów do pielęgnacji, jakieś tam moje koszule do porodu itd i od razu lepiej się czuje. Fajnie tak porozkładac wszystko na podłodze i stole i segregować, układać. Głównie chciałam odseparować do osobnych worków i do schowania rzeczy typu mata edukacyjna i ciuszki, które są na 68 cm, bo to mi się przyda dopiero w listopadzie albo nawet i na początku grudnia. Na takiej macie to dzidziol dopiero od 3-4 miesiąca będzie szalał także wszystko wywieziemy na weekend do teściowej, a od niej wezmę już to co wyprała i wyprasowała z ciuszków. Przynajmniej będzie bardziej skłonna mi to oddać, bo znając życie uzna, że za wcześnie i żebyśmy jeszcze to u niej zostawili, bo przecież nie będziemy mieli gdzie tego schować hah. Ale ja tez chce się tym nacieszyć. Także ja teraz wyruszam na spacerek z pieskiem, wrócę to szykuje rybkę mintaja na obiad i mizerię do tego ziemniaczki i sok z pomarańczy i imbiru zrobię
Fajne to jest. Myślałam żeby kupić ale bałam się bo wszędzie gadają , że z bioderkami może być problem.. i bałam się , że będę szła na spacer i jeszcze się przewroce zrobię krzywdę dziecku tylko więc zrezygnowałamNo dokladnie, tez o tym myśle. Albo jeśli mielibyśmy ochotę na jakąś wycieczkę w małe góry czy cokolwiek to bez wózka idealnie facet bierze dzidziusia na brzuch, ja smycz do ręki z pieskiem i plecak z jedzonkiem i lecimy na tripa [emoji5][emoji5]
E
Ewka34
Gość
Tzn o to mi chodzilo, zeby nie miala we mnie tylko osoby ktora zakazuje,nakazuje itd.. mloda moze mi o wszystkim powiedziec.. nie wstydzi sie zapytac o intymne sprawy,takze te kwestii dziewczyna chlopak,bo traktujemy ja na luzie,ja i maz co nie znaczy ze moze robic wszystko co jej sie podoba,sa tez granice i ona to wie, ja ze swoja mama ,gdy bylam w jej wieku nie mialam takich relacji mimo to ,uwazam moja mame za kochana osobeFajnie tak mała przyjaciółka
Ja myślę czy kupić jutro koszule do porodu w aptece czy mogę wziąć byle szmatę zakrywająca tyłek z domu ..
A to jest takie niepokojące i dziwne , że brzuch faluje a się nie czuję nic
reklama
30 stopni? O kurcze a gdzie ? U mnie też zimno i wietrznie. W ciągu dnia chyba tylko moment było ciepło z czego ten moment przespałam na balkonie
Okolice Częstochowy, dla mnie dramat, nie da sie wytrzymać na tym skwarze.. nie wiem co będzie pózniej [emoji33]