reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zastanawiam się czy brać ten wózek 3w1? Co myślicie? Sama nie wiem która filma jest najlepsza, bo nigdy nikomu się nie dogodzi. Przed tem przegapilam fajnego adamexa 3w1 za 700 zl bo stwierdziłam że jeszcze jest dużo czasu, ale to chyba pora najwyższa się za czymś rozglądać.

Załączniki

• 20180503_191411.png
    20180503_191411.png
    1,8 MB · Wyświetleń: 91
Hej dziewczyny [emoji847] u mnie dzisiaj było 30st.. masakra, nie wiem czy sie do sierpnia nie rozpłynę w tych temperaturach [emoji33] ukryłam sie w domu i wzięłam sie za listę wyprawkową którą dostałam na szkole rodzenia - dodam zdj. Może jeszcze cos muszę dopisać albo sobie darować. Najtaniej wychodzi chyba na Allegro - sprzedawca 'Magmaris' bardzo duży wybor i konkurencyjne ceny. Ogólnie to jak jeszcze kosmetyki ogarniam to ciuszków wcale:/ Zobacz załącznik 853102
U mnie dzis zimno,wieje i popaduje.. :-( :( ale tez nie lubie upalow.. coraz ciezej w nich wytrzymac.. :sorry:

Zastanawiam się czy brać ten wózek 3w1? Co myślicie? Sama nie wiem która filma jest najlepsza, bo nigdy nikomu się nie dogodzi. Przed tem przegapilam fajnego adamexa 3w1 za 700 zl bo stwierdziłam że jeszcze jest dużo czasu, ale to chyba pora najwyższa się za czymś rozglądać.
Fajny jest ;)

30 stopni? O kurcze a gdzie ? U mnie też zimno i wietrznie. W ciągu dnia chyba tylko moment było ciepło z czego ten moment przespałam na balkonie :)

Ja jakoś narazie daje radę z upałami ale jak gdzieś wychodze to muszę mieć butelkę z wodą że soba bo bardzo chce mi się pić.

Dzisiaj w Krakowie było chyba że 30 st i chcieliśmy się wybrać do zoo okazało się że korek był na 2 h na szczęście jechaliśmy autobusem i te były eskortowane poza korkiem:) kolejka do zoo na 3 h stania do samej kasy więc kupiliśmy lody i poszliśmy w las na spacer. Było fajnie przyjemnie w lesie nie gorąco :) zmęczona jestem teraz konkretnie więc zaraz kąpiel i do lozka.

Też by mi się przydał masaż pleców i stóp:))

Mnie dzisiaj zwaliło z nóg, temperatura powyżej 25 działa na mnie niekorzystnie, 3 kroki zrobię i mam kołowrotek w głowie, słabo mi i ciężko oddychać. Jak ja przetrwam czerwiec??? Że nie wspomnę o lipcu.

U mnie na śląsku do 17 było gorąco.. 5 minut na zewnątrz i lało się ze mnie ale na szczęście przyszedł deszcz i przynajmniej będzie się dobrze spało i co najważniejsze ten cały kurz osiądzie.

Taki Bebetto Holland już ktoś u nas w grupie kupił więc może podzieli się z Tobą opinią. Jak dla mnie wózki Bebetto wyglądają obłędnie ale nie miałam jeszcze styczności na żywo. Sama będę celować chyba w Bebetto ale przed tym na pewno pojadę do sklepu stacjonarnego :)

reklama
Do góry