G
gosc12
Gość
Ja tez od wielu dziewczyn dostałam na instagramie informacje, że właśnie gryczano-kokosowy jest o wiele gorszy, legną się w nim robaczki różne (nie musi być wcale przemoczony przez dziecko żeby tak się stało, po prostu naturalne składniki robią idealne środowisko do powstawania różnych nowych żyjątek dlatego ja od razu zrezygnowałam), podobno tez jest później mało bezpieczny na kręgosłup dziecka i wygodny nie jest, bo Ty tego nie widzisz, ale bardzo szybko się odkształca i „zapada” pod siebie. Piaskowo lateksowy tak nie ma, nic się w nim nie lęgnie, nie zamieszka nikt oprócz naszego bobasa i nie odkształca się także jednym słowem polecam na Allegro są już od 80 zł. Wiadomo ja wole troszkę droższy kupić tzn tak za 160.
Ja też znalazłam taki lateksowy w jednym sklepie i w piątek składamy łóżeczko a w sobotę po niego jedziemy
Na początku chciałam kokos , bo jak usłyszałam, że ten lateks wysokoelastyczny czy jakoś tak, się odgniata z dzieckiem i wraca do normalności to się trochę zdziwiłam bo myślałam , że materac ma być twardy i tyle a nie jakieś opadanie wraz z ciałkiem dziecka itp. ale widzę , że jest najlepszy z tych wszystkich materacy
A o te robaczki też się bałam i wolę dołożyć i kupić do 200 zł dobry a nie wymieniać co chwilę lub się stresować