reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Który ładniejszy? :D
Oba są piękne :) Osobiście wzięłabym ten, który ma całkowicie czarne koła, białe bardzo szybko będą brudne. Osobiście nic mnie bardziej nie razi niż czysta mama i dziecko, a wózek ufajdany (a takie wyfiokowane mamusie w parku widuję hihi) :p Ciemne stelaże łatwiej zachować w czystości
dobra, idę naszykować sobie obiad żeby go potem tylko facet wstawił na gaz :)

Ja też się dziś rozpędziłam z porządkami. Pranie, prasowanie, ogarnęłam cała garderobę bo się szło tam zabić.
Cała górę posprzątałam, Aleksowi zabawki i puzzle posegregowałam. Zaraz zjemy z młodym pierogi, dojemy jakimś owocem i biorę się za salon, kuchnie i muszę jakiegoś placka upiec i coś jeszcze bo przyjaciółka po 15 przyjedzie z moim chrześniakiem..

Ja też się dziś rozpędziłam z porządkami. Pranie, prasowanie, ogarnęłam cała garderobę bo się szło tam zabić.
Cała górę posprzątałam, Aleksowi zabawki i puzzle posegregowałam. Zaraz zjemy z młodym pierogi, dojemy jakimś owocem i biorę się za salon, kuchnie i muszę jakiegoś placka upiec i coś jeszcze bo przyjaciółka po 15 przyjedzie z moim chrześniakiem..
O ja.... Pierogi.
Kasia dla mnie z pewnością jesteś na tym forum osoba która robi mi najbardziej na coś smaka .. i to co chwilę :D wygrałaś mój prywatny plebiscyt robienia mi smaka :D

Miałam teraz USG wszystko ok szyjka twarda zamknięta, mala jest nadal dziewczynką potwierdzona przez 3 lekarza, główką w dół i waży już 1 kg, dzisisj chyba mam 27.1 tydzień,rano jak się pytali to znow nie wiedzialam który to już tydzień. Byłam u synka na chwile bo tak na dłużej nie mozna, akurat spał , jeszcze po południu postaram się zakrzec parę razy na chwile jak nie będę mieć kroplówki . Narazie pobrali mi krew i mocz do badań,na jutro znowu tylko na czczo . A teraz mam liczyć ruchy , mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i synek szybko wróci do domu.
Dzieki dziewczyny :*
Nawet nie mialam wczesniej czasu odpisywac , dobrze że jesteście :)
odrazu lepiej jak się człowiek wygada wyzali niż wszystko w sobie dusi, wczoraj już myślałam że w depresję wpadnę
Dobrze, że z malutką wszystko w porządku [emoji16] i jaka już piękna waga[emoji16]
Dobrze, że możesz do niego na chwilę zajrzeć, chociaż tyle.
Będzie dobrze
[emoji8]

reklama
Do góry