reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Który ładniejszy? :D
Oba są piękne :) Osobiście wzięłabym ten, który ma całkowicie czarne koła, białe bardzo szybko będą brudne. Osobiście nic mnie bardziej nie razi niż czysta mama i dziecko, a wózek ufajdany (a takie wyfiokowane mamusie w parku widuję hihi) :p Ciemne stelaże łatwiej zachować w czystości
dobra, idę naszykować sobie obiad żeby go potem tylko facet wstawił na gaz :)

Ja też się dziś rozpędziłam z porządkami. Pranie, prasowanie, ogarnęłam cała garderobę bo się szło tam zabić.
Cała górę posprzątałam, Aleksowi zabawki i puzzle posegregowałam. Zaraz zjemy z młodym pierogi, dojemy jakimś owocem i biorę się za salon, kuchnie i muszę jakiegoś placka upiec i coś jeszcze bo przyjaciółka po 15 przyjedzie z moim chrześniakiem..

Ja też się dziś rozpędziłam z porządkami. Pranie, prasowanie, ogarnęłam cała garderobę bo się szło tam zabić.
Cała górę posprzątałam, Aleksowi zabawki i puzzle posegregowałam. Zaraz zjemy z młodym pierogi, dojemy jakimś owocem i biorę się za salon, kuchnie i muszę jakiegoś placka upiec i coś jeszcze bo przyjaciółka po 15 przyjedzie z moim chrześniakiem..
O ja.... Pierogi.
Kasia dla mnie z pewnością jesteś na tym forum osoba która robi mi najbardziej na coś smaka .. i to co chwilę :D wygrałaś mój prywatny plebiscyt robienia mi smaka :D

Miałam teraz USG wszystko ok szyjka twarda zamknięta, mala jest nadal dziewczynką potwierdzona przez 3 lekarza, główką w dół i waży już 1 kg, dzisisj chyba mam 27.1 tydzień,rano jak się pytali to znow nie wiedzialam który to już tydzień. Byłam u synka na chwile bo tak na dłużej nie mozna, akurat spał , jeszcze po południu postaram się zakrzec parę razy na chwile jak nie będę mieć kroplówki . Narazie pobrali mi krew i mocz do badań,na jutro znowu tylko na czczo . A teraz mam liczyć ruchy , mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i synek szybko wróci do domu.
Dzieki dziewczyny :*
Nawet nie mialam wczesniej czasu odpisywac , dobrze że jesteście :)
odrazu lepiej jak się człowiek wygada wyzali niż wszystko w sobie dusi, wczoraj już myślałam że w depresję wpadnę
Dobrze, że z malutką wszystko w porządku [emoji16] i jaka już piękna waga[emoji16]
Dobrze, że możesz do niego na chwilę zajrzeć, chociaż tyle.
Będzie dobrze
[emoji8]

reklama
Do góry