reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziwnie Ci lekarze. Ja się pocieszam , że na tym 2d to na prawdę nic na tym etapie nie widać bo za dużo dziecko. Jedynie czekam na 3d 3 prenatalnego , może buzie pokaże :) na polowkowym wyszła jak małpka :D

I dobre przyszły ? Ja musiałam dać zeby poobcinać i obklejac tasiemka biała. Ślicznie wyszły. I wchodzą w szuflady. Czekam aż znajoma skończy całość i zacznę w końcu prac i prasować i układać :) a brudzą Ci się ? Bo białe są. Można je prać ? I co w nich trzymasz ? Na swoje bluzki nie są za małe ? :)

No bardzo duża byłaś :):) ale ważne ,że zdrowiutka :) a teraz chyba drobniutka jesteś nie ?:)

Szkoda , że tak opadają :( zaczniesz wyciągać , wkładać żeby małego ubrać i ci się rozwali wszystko :/ może kupisz lepiej sobie te pudełka co ja ? Chyba , że wygodnie Ci :) a jak byś wokół szuflady ułożyła kwadrat, i dopiero dopinala do tego kwadrata , żeby się trzymaly ? Nie wiem czy mnie zrozumiałaś :p

Ja mało jadłam :D jak mi się mega zachce :p dzisiaj mam ochotę i jutro zamówimy na pewno :) jaka to jest calzone ? Słyszałam ale chyba takiej u nas nie ma :hmm::huh:
Co do przegródek, jak wyjme 1-2 rzeczy to się nie rozwala :) to sie z resztą w ogóle nie rozwala, tylko nie jest idealnie prościutkie :)

reklama
Nie mogę spac [emoji33] chyba przez tą pełnie :/ co do balonika to chodzę na szkole rodzenia i tam położna mówiła ze to świetny sposób na ćwiczenie krocza, tylko mówiła żeby zacząć od masażu 'recznego' [emoji3] jeśli to sie poczuje to pójdzie z balonikiem :) sama będę próbować :)

Nie no jasne, wiesz jak będę już kupować w sklepie jeszcze obczaję, zobaczę co powie sprzedawca i może zmienię zdanie:) przez 6lat mogło się wiele zmienić.

Wiem co to są kulki kegla ale jakoś tego nie skojarzyłam:) zmyliła mnie chyba ta pompka;)
No mi Panie w sklepie odradzały w kazym sklepie, bo na początku chciała. Kokos-gryka dlatego pytam :)
Potem chciałam kokos ale ostatecznie piankę. Ale może są jeszcze jakieś inne. Zobacze co kupują dziewczyny :) sama się mało znam na tych materacach :oops:

Moja małą w końcu zmieniła pozycję. Do tej pory była ułożona poprzecznie, ruchy czułam w kroczu. Teraz czuję kopniaki w okolicy pępka o wiele przyjemniejsze uczucie niż kopanie mnie po kroczu:biggrin2:
To już pewnie główka w dół ❤️ moja się nie chce odwrócić spowrotem i lezy pupa w dół :( coś czuję , że już nie zmieni pozycji.
A jak samodzielnie do końca się nie ruszy to będą ja próbować jakoś odwracać ? Czy odrazu decyzja o cesarce ?

Ja dziś stałam w kauflandzie w kolejce na pół sklepu, czuje się dziwnie wszyscy się na mnie gapia, ja wiem ze jestem obserwowana a jeszcze nikt nigdy mnie nigdzie nie przepuścił :) No cóż zawsze mam faceta obok wiec zazwyczaj go po chwili zostawiam i idę sobie coś oglądać bo czuje się jak na celowniku :D
Ludzie dziwnie reagują na brzuch. Też to zauwazylam, patrzą zawsze na mnie, na brzuch i na mnie. Moze im się podobają ciazowe :D

reklama
Do góry