reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
tam mnie jeszcze nie było[emoji848][emoji848][emoji848][emoji16] ja przy swojej ulicy mam super kebaba, ale mąż, jak ma tam iść to jest chory[emoji23] kolejka średnio 15- 20 osób przed nim[emoji16][emoji23][emoji23]
Wiem co zrobię!!! Pójdę i powołam się na brzuch[emoji16] [emoji85][emoji85][emoji85] haha
Mój dzisiaj mi to samo proponował :D szkoda że nie byłaś w Rzeszowie. Miasto fajnie się rozwija ;) mamy tutaj fontannę multimedialna .. no i okrągła kładkę nad ulicą :D
Ja jestem w Rzeszowie w środę ^^ jedziemy na imprezę- 30ste urodziny mojego faceta kolegi
I myślisz że będzie czas na kebaba ? :D baw się dobrze ;)

Sprostowane było jeszcze przed Twoim postem..
Tak moj post bym napisany po sprostowaniu ale przed tym jak to sprostowanie przeczytalam. Chyba nie rozumiesz. Chodzi o to, ze jak czytalam post Klaudii to od razu na niego odpisalam. A wypowiedzi kolezanek byly napisane duzo dalej.Jak do nich doszlam to moja odpowiedz juz dawno poszla. Jak sie nie siedzi na forum 24h/dobe to tak wyglada odpisywanie. Rozumiesz juz?

Wiadomo wszystkie rady cennne, im wiecej tym lepiej wybrac cos dla siebie[emoji3]
Tzn wzgledem wyprawki tak bo jednak 14 lat przerwy to sporo, ale chodzi mi tez o doswiadczenia w kwesti dzieciaczkow ;) ja jak narazie mam jedno ktore bylo znosne i kochane ;) teraz nie wiem kto we mnie jest,jak narazie maly zlosnik hyhy ;)

Tzn wzgledem wyprawki tak bo jednak 14 lat przerwy to sporo, ale chodzi mi tez o doswiadczenia w kwesti dzieciaczkow ;) ja jak narazie mam jedno ktore bylo znosne i kochane ;) teraz nie wiem kto we mnie jest,jak narazie maly zlosnik hyhy ;)
Oj 14 lat to faktycznie duzo. U mnie 7 to tez sporo[emoji3] A to Twoje dziecie tak sie chowa, ze nie wiecue jeszcze co?

reklama
Klaudia nie przejmuj się lekarzem to zwykły baran tyle że wykształcony poleż ile trzeba i do domku. Ważne że ok z bobaskiem i Tobą będzie dobrze
Całe szczęście pranatalne będzie w przyszłym tygodniu , przynajmniej dowiem się dużo wiecej. Dziękuje :*
Przepraszam dziewczyny że tutaj pisze , ale niemoge przejść obojętnie obok tych bzdur które Klaudia wypisuje o naszej Oliwce. Jasna cholera mnie złapała. Naszej koleżance przydarzyła się tragedia życia-tak to prawda i to jedyne co było prawdziwe w tym co Klaudia napisała czyta co którys post, nie była z nami od początku o większości rzeczach w ogóle niewie a widzę że ma sporo do powiedzenia. Także prostuje -koleżanka ma bardzo chore dziecko co wyszło dopiero teraz , ale cukrzycy nie miała w poprzednich ciazach, wszystkie dodatkowe rzeczy które wyszły to wady genetyczne na które nie miał wplywu jej stan zdrowia . Wiele kobiet dowiaduje się dopiero podczas porodu o tych wadach itd..zresztą jak ktoś zainteresowany to niech poczyta sobie na Internecie o tych chorobach, a nie opowiada tak jak Klaudia BZDUR. Po za tym Klaudia odeszlas z naszej grupy bo się obraziłaś jak dziecko bo ktoś może wiedzieć coś lepiej jak Ty także niewiem po co nadal nas czytasz skoro jesteśmy takie beznadziejne . Już nieprzeszkadzam i przepraszam resztę dziewczyn-mam nadzieję że rozumiecie. Pozdrawiam
Napisałam Ci na priv. Nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w głupie kłótnie. Bo nie napisałam nic ani ja ani żadna stąd dziewczyna co by mogło urazić oliwie. Współczujemy i jest nam jej zal. Bo spotkało ja na prawdę coś strasznego. Odeszłam i w ogóle nie żałuję. Dziewczyny tu są wyrozumiale, miłe i pomocne. Nie zamieniłabym tego forum na żadne inne. Wy na początku też byłyście wporzadku. Polubilam większość z Was. Do tej pory mam z kilkoma kontakt na priv. Gdybyście nie zrobiły swojej małej grupki i dopuściły do niej inne lipcowki to byście zauważyły ze tam są też inne osoby. Które strasznie zlewacie. Ale już mnie to nie interesuje.
Ja nie obrażam Ciebie i proszę zebys nie obrażała rozwniez mnie. Bo ja nikomu nie zrobiłam na złość i nie miałam takiego zamiaru. A jak miałaś mi coś do powiedzenia to trzeba było kulturalnie na priv a nie robić nam tu nie potrzebne zamieszanie.
Dziewczyny, nie wiem skąd to oburzenie. Napisałyśmy tylko, że taka tragedia spotkała koleżankę z lipcówek i że to bardzo smutne. Nie snułyśmy żadnych domysłów, nic nie komentowałyśmy więcej. Myślę, że rozmowa ogólnie o czyjejś tragedii nie jest niczym złym. Mnie np też to bardzo poruszyło, że na takim etapie można się dowiedzieć o chorobie dzieciątka. Nie zrobiłyśmy nic złego.
Dokładnie. Nie wiem po co to zamieszanie nie potrzebne. Bo żadna z nas nie miała na myśli nic złego. A jeśli się pomyliłam w zdaniu , że Oliwia nie miała cukrzycy w poprzednich ciążach to przepraszam. Nie napisałam nic złego celowo. A to chyba też nie jest powód do kłótni. Ale chyba tylko ja mam takie zdanie. Nie ważne..

Do góry