reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
tam mnie jeszcze nie było[emoji848][emoji848][emoji848][emoji16] ja przy swojej ulicy mam super kebaba, ale mąż, jak ma tam iść to jest chory[emoji23] kolejka średnio 15- 20 osób przed nim[emoji16][emoji23][emoji23]
Wiem co zrobię!!! Pójdę i powołam się na brzuch[emoji16] [emoji85][emoji85][emoji85] haha
Mój dzisiaj mi to samo proponował :D szkoda że nie byłaś w Rzeszowie. Miasto fajnie się rozwija ;) mamy tutaj fontannę multimedialna .. no i okrągła kładkę nad ulicą :D
Ja jestem w Rzeszowie w środę ^^ jedziemy na imprezę- 30ste urodziny mojego faceta kolegi
I myślisz że będzie czas na kebaba ? :D baw się dobrze ;)

Sprostowane było jeszcze przed Twoim postem..
Tak moj post bym napisany po sprostowaniu ale przed tym jak to sprostowanie przeczytalam. Chyba nie rozumiesz. Chodzi o to, ze jak czytalam post Klaudii to od razu na niego odpisalam. A wypowiedzi kolezanek byly napisane duzo dalej.Jak do nich doszlam to moja odpowiedz juz dawno poszla. Jak sie nie siedzi na forum 24h/dobe to tak wyglada odpisywanie. Rozumiesz juz?

Wiadomo wszystkie rady cennne, im wiecej tym lepiej wybrac cos dla siebie[emoji3]
Tzn wzgledem wyprawki tak bo jednak 14 lat przerwy to sporo, ale chodzi mi tez o doswiadczenia w kwesti dzieciaczkow ;) ja jak narazie mam jedno ktore bylo znosne i kochane ;) teraz nie wiem kto we mnie jest,jak narazie maly zlosnik hyhy ;)

Tzn wzgledem wyprawki tak bo jednak 14 lat przerwy to sporo, ale chodzi mi tez o doswiadczenia w kwesti dzieciaczkow ;) ja jak narazie mam jedno ktore bylo znosne i kochane ;) teraz nie wiem kto we mnie jest,jak narazie maly zlosnik hyhy ;)
Oj 14 lat to faktycznie duzo. U mnie 7 to tez sporo[emoji3] A to Twoje dziecie tak sie chowa, ze nie wiecue jeszcze co?

reklama
Klaudia nie przejmuj się lekarzem to zwykły baran tyle że wykształcony poleż ile trzeba i do domku. Ważne że ok z bobaskiem i Tobą będzie dobrze
Całe szczęście pranatalne będzie w przyszłym tygodniu , przynajmniej dowiem się dużo wiecej. Dziękuje :*
Przepraszam dziewczyny że tutaj pisze , ale niemoge przejść obojętnie obok tych bzdur które Klaudia wypisuje o naszej Oliwce. Jasna cholera mnie złapała. Naszej koleżance przydarzyła się tragedia życia-tak to prawda i to jedyne co było prawdziwe w tym co Klaudia napisała czyta co którys post, nie była z nami od początku o większości rzeczach w ogóle niewie a widzę że ma sporo do powiedzenia. Także prostuje -koleżanka ma bardzo chore dziecko co wyszło dopiero teraz , ale cukrzycy nie miała w poprzednich ciazach, wszystkie dodatkowe rzeczy które wyszły to wady genetyczne na które nie miał wplywu jej stan zdrowia . Wiele kobiet dowiaduje się dopiero podczas porodu o tych wadach itd..zresztą jak ktoś zainteresowany to niech poczyta sobie na Internecie o tych chorobach, a nie opowiada tak jak Klaudia BZDUR. Po za tym Klaudia odeszlas z naszej grupy bo się obraziłaś jak dziecko bo ktoś może wiedzieć coś lepiej jak Ty także niewiem po co nadal nas czytasz skoro jesteśmy takie beznadziejne . Już nieprzeszkadzam i przepraszam resztę dziewczyn-mam nadzieję że rozumiecie. Pozdrawiam
Napisałam Ci na priv. Nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w głupie kłótnie. Bo nie napisałam nic ani ja ani żadna stąd dziewczyna co by mogło urazić oliwie. Współczujemy i jest nam jej zal. Bo spotkało ja na prawdę coś strasznego. Odeszłam i w ogóle nie żałuję. Dziewczyny tu są wyrozumiale, miłe i pomocne. Nie zamieniłabym tego forum na żadne inne. Wy na początku też byłyście wporzadku. Polubilam większość z Was. Do tej pory mam z kilkoma kontakt na priv. Gdybyście nie zrobiły swojej małej grupki i dopuściły do niej inne lipcowki to byście zauważyły ze tam są też inne osoby. Które strasznie zlewacie. Ale już mnie to nie interesuje.
Ja nie obrażam Ciebie i proszę zebys nie obrażała rozwniez mnie. Bo ja nikomu nie zrobiłam na złość i nie miałam takiego zamiaru. A jak miałaś mi coś do powiedzenia to trzeba było kulturalnie na priv a nie robić nam tu nie potrzebne zamieszanie.
Dziewczyny, nie wiem skąd to oburzenie. Napisałyśmy tylko, że taka tragedia spotkała koleżankę z lipcówek i że to bardzo smutne. Nie snułyśmy żadnych domysłów, nic nie komentowałyśmy więcej. Myślę, że rozmowa ogólnie o czyjejś tragedii nie jest niczym złym. Mnie np też to bardzo poruszyło, że na takim etapie można się dowiedzieć o chorobie dzieciątka. Nie zrobiłyśmy nic złego.
Dokładnie. Nie wiem po co to zamieszanie nie potrzebne. Bo żadna z nas nie miała na myśli nic złego. A jeśli się pomyliłam w zdaniu , że Oliwia nie miała cukrzycy w poprzednich ciążach to przepraszam. Nie napisałam nic złego celowo. A to chyba też nie jest powód do kłótni. Ale chyba tylko ja mam takie zdanie. Nie ważne..

Do góry