reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ah miałam pozaznaczane wiadomości ale.zgubilam :D
A ten krem ostatni to codziennie będzie smarowac ? Czy np jako ochronę przed wyjściem na dwór ?

Katinails ślicznie ci w tej sukience. Mój mąż jak na razie dba o to żebym się w sukienki nie mieściła :D Zobacz załącznik 852216
Też dziś kebaba pochłonęłam [emoji23]

reklama
Przepraszam dziewczyny że tutaj pisze , ale niemoge przejść obojętnie obok tych bzdur które Klaudia wypisuje o naszej Oliwce. Jasna cholera mnie złapała. Naszej koleżance przydarzyła się tragedia życia-tak to prawda i to jedyne co było prawdziwe w tym co Klaudia napisała czyta co którys post, nie była z nami od początku o większości rzeczach w ogóle niewie a widzę że ma sporo do powiedzenia. Także prostuje -koleżanka ma bardzo chore dziecko co wyszło dopiero teraz , ale cukrzycy nie miała w poprzednich ciazach, wszystkie dodatkowe rzeczy które wyszły to wady genetyczne na które nie miał wplywu jej stan zdrowia . Wiele kobiet dowiaduje się dopiero podczas porodu o tych wadach itd..zresztą jak ktoś zainteresowany to niech poczyta sobie na Internecie o tych chorobach, a nie opowiada tak jak Klaudia BZDUR. Po za tym Klaudia odeszlas z naszej grupy bo się obraziłaś jak dziecko bo ktoś może wiedzieć coś lepiej jak Ty także niewiem po co nadal nas czytasz skoro jesteśmy takie beznadziejne . Już nieprzeszkadzam i przepraszam resztę dziewczyn-mam nadzieję że rozumiecie. Pozdrawiam

Wiesz co. Napiszę ci na priv. Bo strasznie bezczelna jesteś. Nie mam zamiaru tu dziewczynom psuć humoru twoimi emocjami :) więc skończ pisać ty głupoty na mój temat.

Napisałam wyżej już jedna dziewczyna od Was to sprostowała, więc po co dalej to ciągnięcie?
A ja napisalam wyzej, ze jak czyta sie forum to sie nie widzi wypowiedzi, ktore byly napisane pozniej. Odpowiedz idzie zanim doczyta sie odpowiedzi innych. Dlatego czasem tematy niby juz zamkniete ciagnal sie dalej. Takie uroki forum.

Wiesz co. Napiszę ci na priv. Bo strasznie bezczelna jesteś. Nie mam zamiaru tu dziewczynom psuć humoru twoimi emocjami :) więc skończ pisać ty głupoty na mój temat.
Niefatyguj się i niepisz bo nawet nie mam przyjemności z Tobą o czym kolwiek korespondowac. Ja swoje zdanie napisałam i skończyłam ta dyskusję.

Śliczne są te ochraniacze w kształcie warkocza. Bardzo mi się to podoba ale raczej nie jest to must have... :)
s.jpg

Załączniki

• s.jpg
    s.jpg
    108,3 KB · Wyświetleń: 446
Dziwnie Ci lekarze. Ja się pocieszam , że na tym 2d to na prawdę nic na tym etapie nie widać bo za dużo dziecko. Jedynie czekam na 3d 3 prenatalnego , może buzie pokaże :) na polowkowym wyszła jak małpka :D

I dobre przyszły ? Ja musiałam dać zeby poobcinać i obklejac tasiemka biała. Ślicznie wyszły. I wchodzą w szuflady. Czekam aż znajoma skończy całość i zacznę w końcu prac i prasować i układać :) a brudzą Ci się ? Bo białe są. Można je prać ? I co w nich trzymasz ? Na swoje bluzki nie są za małe ? :)

No bardzo duża byłaś :):) ale ważne ,że zdrowiutka :) a teraz chyba drobniutka jesteś nie ?:)

Szkoda , że tak opadają :( zaczniesz wyciągać , wkładać żeby małego ubrać i ci się rozwali wszystko :/ może kupisz lepiej sobie te pudełka co ja ? Chyba , że wygodnie Ci :) a jak byś wokół szuflady ułożyła kwadrat, i dopiero dopinala do tego kwadrata , żeby się trzymaly ? Nie wiem czy mnie zrozumiałaś :p

Ja mało jadłam :D jak mi się mega zachce :p dzisiaj mam ochotę i jutro zamówimy na pewno :) jaka to jest calzone ? Słyszałam ale chyba takiej u nas nie ma :hmm::huh:
Calzone to tak jakby zamknięta pizza, taki rogal trójkątny z ciasta pizzowego a w środku składniki jak na pizzy, biore to jak mój facet nie ma ochoty, a ja się tym najadam jak kebabem hehe za 10zl jest

reklama
Do góry