GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas rad wiele[emoji3] Tez jak widac podczytujecie[emoji3]Jesli wiesz o tej sprawie wiecej ,wiec to oczywiste w twoim przypadku nie przejsc obojetnie obok tego, ale juz sie nie bulwersuj pewnie pogadalas juz klaudia na priv i oki koniec tematu i milo ze nas poczytujecie ,moglybyscie jeszcze tez cos od siebie wtracic moze nie jedna by skorzystala z rad
Wyglądam podobnie [emoji16] wygląda na ciążę[emoji16]Mowilam, ze mam nietypowy brzuch. Faldka ktora mialam przed ciaza wysunela sie naprzod. To w ogole wyglada na ciaze? Zobacz załącznik 852215
Robisz smaka[emoji16]Ah miałam pozaznaczane wiadomości ale.zgubilam
A ten krem ostatni to codziennie będzie smarowac ? Czy np jako ochronę przed wyjściem na dwór ?
Katinails ślicznie ci w tej sukience. Mój mąż jak na razie dba o to żebym się w sukienki nie mieściła Zobacz załącznik 852216
Chodziło za mną dzis coś niezdrowego do jedzenia i teraz juz wiem co...też bym wciągnęła takiego rolo mniam. Na zdrowieAh miałam pozaznaczane wiadomości ale.zgubilam
A ten krem ostatni to codziennie będzie smarowac ? Czy np jako ochronę przed wyjściem na dwór ?
Katinails ślicznie ci w tej sukience. Mój mąż jak na razie dba o to żebym się w sukienki nie mieściła Zobacz załącznik 852216
Kochana zapraszam na Rzeszów u nas co trzeci lokal w rynku to kebabownia nawet postawieWyglądam podobnie [emoji16] wygląda na ciążę[emoji16] Robisz smaka[emoji16]
tam mnie jeszcze nie było[emoji848][emoji848][emoji848][emoji16] ja przy swojej ulicy mam super kebaba, ale mąż, jak ma tam iść to jest chory[emoji23] kolejka średnio 15- 20 osób przed nim[emoji16][emoji23][emoji23]Kochana zapraszam na Rzeszów u nas co trzeci lokal w rynku to kebabownia nawet postawie
Dziwnie Ci lekarze. Ja się pocieszam , że na tym 2d to na prawdę nic na tym etapie nie widać bo za dużo dziecko. Jedynie czekam na 3d 3 prenatalnego , może buzie pokaże na polowkowym wyszła jak małpkaJa gdyby nie prenatalne prywatne, to bym miała tylko zdjęcie mojej rybki (bo tak wtedy wyglądała) z 6 czy tam 9 tc. Też u nas nie dają.
I dobre przyszły ? Ja musiałam dać zeby poobcinać i obklejac tasiemka biała. Ślicznie wyszły. I wchodzą w szuflady. Czekam aż znajoma skończy całość i zacznę w końcu prac i prasować i układać a brudzą Ci się ? Bo białe są. Można je prać ? I co w nich trzymasz ? Na swoje bluzki nie są za małe ?O uwielbiam te białe pudełka! W każdej mojej szufladzie są i dla małej też kupię. Miałam podobne z biedronki, to już były gorsze bo mniej sztywne... Na szczęście wystarczają one na lata więc mogę wydać więcej [emoji14]
No bardzo duża byłaś ale ważne ,że zdrowiutka a teraz chyba drobniutka jesteś nie ?Cycus zrobił robotę, jak to moja mama mi ostatnio powiedziała: wyglądo ze z ciebie baba będzie i zawsze kupowałam Ci na zaś ciuchy, No i coz pusia byłam do 13roku później mnie wyciągało i tak zostało do dziś,ani w cyce ani w tyłek nie poszło ;P
Szkoda , że tak opadają zaczniesz wyciągać , wkładać żeby małego ubrać i ci się rozwali wszystko :/ może kupisz lepiej sobie te pudełka co ja ? Chyba , że wygodnie Ci a jak byś wokół szuflady ułożyła kwadrat, i dopiero dopinala do tego kwadrata , żeby się trzymaly ? Nie wiem czy mnie zrozumiałaśMam już ciuszki, bo chciałam sprawdzić jak to działa. Nie jest to idealne rozwiązanie powiem szczerze, jak są ciuszki włożone to się trzyma, ale tak bez ciuszków to nie bardzo. Zaletą tego w stosunku do pudełek jest to że tamte pudełka są określonej wielkości a te płotki można sobie ustawiać jak się chce ja też mam szerszą szufladę niż 55 cm i po prostu nie są do końca te płotki. Wrzucam zdjęcie jak to u mnie wygląda:
Zobacz załącznik 852106Zobacz załącznik 852107
Ja mało jadłam jak mi się mega zachce dzisiaj mam ochotę i jutro zamówimy na pewno jaka to jest calzone ? Słyszałam ale chyba takiej u nas nie maJa wczoraj i przed wczoraj jechałam na calzone, uwielbiam w ciąży pizzę tyle co ja pizzy wszamalam ... mniam
Napisałam wyżej już jedna dziewczyna od Was to sprostowała, więc po co dalej to ciągnięcie?Ona napisala tu, wiec trzeba bylo sprostowac tu. Temat by sie od razu skonczyl gdyby kilka osob nie wzielo do siebie wypiwiedzi skierowanej do kogos innego. Nie widze sensu tego roztrzasac.