reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No masakra co tu się dzieje teraz. My wszystkie jako sierpniówki nic złego nie zrobiłyśmy a teraz jakieś żale przelewają się przy naszym udziale. My po prostu nie wtrącamy się w relacje lipcówek i koniec tematu.

kludia wypowiada sie na tematy o ktorych nie ma pojecia @klaudiaa975 Olivka to wszystko czytala co pisalas pomysl nastepnym razem jak bedziesz pisac jako ekspertka ze ktos kogo sytuacja dotyczy to czyta

do was nikt nie ma pretensji dziewczyny was temat nie dotyczy nie siedzialyscie w naszych rozmowach. A klaudia byla od stycznia do kwietnia na naszym forum poszla sobie bo sie obrazila nie wiadomo za co ... kazda zawsze jej odp doradzala odpowiadala na kazde pytanie przyszla tu i udaje ekspertkę od dzieci...

A mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim :( ) mężuś o mnie zadbał :) Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207
Swietna sukienka i ladnie w niej wygladasz :) tez bym sobie kupila ale nie wiem jakbym wyglądała. Mierzylam czasami jakies dlugie ale zle sie w nich czulam... a piwko ostatnio jak pilam 0,0% cytrynowe to mialam okropna zgage :(

Rozumiem i nikt nie mial do Ciebie pretensji. Nikt nie napisal, ze cos zlego napisalas. Skomentowac kazdy moze to co sie pisze na watku ogolnym i nie ma nic w tym zlego. A komentarz byl wylacznie idnosnie wypowiedzi Klaudii. Napisala jak by byla specjalistka od zycia naszej kolezanki. Napisala nieprawde odnosnie jej sytuacji. Mysle, ze w takiej sytuacji wielu osobom ciezko by bylo przejsc obok tego obojetnie.
Jesli wiesz o tej sprawie wiecej ,wiec to oczywiste w twoim przypadku nie przejsc obojetnie obok tego, ale juz sie nie bulwersuj ;) pewnie pogadalas juz klaudia na priv i oki ;) koniec tematu ;) i milo ze nas poczytujecie ,moglybyscie jeszcze tez cos od siebie wtracic moze nie jedna by skorzystala z rad :p

Wybaczcie, ze jeszcze ja dodam swoje trzy grosze na Waszym watku ale serio, @klaudiaa975, myślałam ze jesteś po prostu młoda mama, która zadaje czasami opór infantylne pytania i tyle. W sumie od tego jest forum i każdy ma inny poziom wiedzy. Spoko. Ale nie spodziewałam się ze jesteś przy tym tak bezpardonowa i pozbawiona empatii! I nie chodzi tu o to ze tyle miesięcy z nami przegadalas, m.in. z Oliwka! Bo taki sposób wywlekania czyjejś tragedii, nieważne czy ta osobę znasz w realu czy nie, jest obrzydliwy! To co zrobiłaś, jak przedstawiłaś jako jakaś sensacje żeby tutaj brylować jest OBRZYDLIWE. Nie mam innego słowa.

A mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim :( ) mężuś o mnie zadbał :) Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207
Swietna ❤❤❤❤ bylam dzis w lidlu i nic nie widzialam :(

reklama
Też mamy takich znajomych w 6 miesiącu już po polowkowym lekarz wykrył że mała ma pół serduszka byli na specjalnych badaniach ale nikt nie dawał nadziei i musieli przerwać ciążę masakra
Sytuacja mojej kuzynki której też nie dawali szans na przeżycie po porodzie ponieważ wykryli trzy dziury w sercu. Po urodzeniu nie pamiętam kiedy ale dwie dziurki się zasklepily a trzecia nie chciała i była pod ścisłą kontrola specjalisty. Trzecia dziurka zasklepila się w dziwnych okolicznościach bo po śmierci naszej babci i wszyscy dorośli uważali ze to dar i cud od babci... Wiec cuda się zdarzają

Do góry