reklama
Karla88
Fanka BB :)
No masakra co tu się dzieje teraz. My wszystkie jako sierpniówki nic złego nie zrobiłyśmy a teraz jakieś żale przelewają się przy naszym udziale. My po prostu nie wtrącamy się w relacje lipcówek i koniec tematu.
kludia wypowiada sie na tematy o ktorych nie ma pojecia @klaudiaa975 Olivka to wszystko czytala co pisalas pomysl nastepnym razem jak bedziesz pisac jako ekspertka ze ktos kogo sytuacja dotyczy to czyta
do was nikt nie ma pretensji dziewczyny was temat nie dotyczy nie siedzialyscie w naszych rozmowach. A klaudia byla od stycznia do kwietnia na naszym forum poszla sobie bo sie obrazila nie wiadomo za co ... kazda zawsze jej odp doradzala odpowiadala na kazde pytanie przyszla tu i udaje ekspertkę od dzieci...
GorzkaPomarańcza
Swietna sukienka i ladnie w niej wygladaszA mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim) mężuś o mnie zadbał
Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207
E
Ewka34
Gość
Jesli wiesz o tej sprawie wiecej ,wiec to oczywiste w twoim przypadku nie przejsc obojetnie obok tego, ale juz sie nie bulwersujRozumiem i nikt nie mial do Ciebie pretensji. Nikt nie napisal, ze cos zlego napisalas. Skomentowac kazdy moze to co sie pisze na watku ogolnym i nie ma nic w tym zlego. A komentarz byl wylacznie idnosnie wypowiedzi Klaudii. Napisala jak by byla specjalistka od zycia naszej kolezanki. Napisala nieprawde odnosnie jej sytuacji. Mysle, ze w takiej sytuacji wielu osobom ciezko by bylo przejsc obok tego obojetnie.
Wybaczcie, ze jeszcze ja dodam swoje trzy grosze na Waszym watku ale serio, @klaudiaa975, myślałam ze jesteś po prostu młoda mama, która zadaje czasami opór infantylne pytania i tyle. W sumie od tego jest forum i każdy ma inny poziom wiedzy. Spoko. Ale nie spodziewałam się ze jesteś przy tym tak bezpardonowa i pozbawiona empatii! I nie chodzi tu o to ze tyle miesięcy z nami przegadalas, m.in. z Oliwka! Bo taki sposób wywlekania czyjejś tragedii, nieważne czy ta osobę znasz w realu czy nie, jest obrzydliwy! To co zrobiłaś, jak przedstawiłaś jako jakaś sensacje żeby tutaj brylować jest OBRZYDLIWE. Nie mam innego słowa.
E
Ewka34
Gość
Swietna ❤❤❤❤ bylam dzis w lidlu i nic nie widzialamA mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim) mężuś o mnie zadbał
Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207
E
Ewka34
Gość
Ja pewnie jak karlowa szyneczkaKurczę podobają mi się te sukienki maxi ale przy mojej figurze pewnie wyglądałabym jak wędzona szyneczka![]()
Margana
Ona napisala tu, wiec trzeba bylo sprostowac tu. Temat by sie od razu skonczyl gdyby kilka osob nie wzielo do siebie wypiwiedzi skierowanej do kogos innego. Nie widze sensu tego roztrzasac.Pretensje to Wy macie i to do Klaudi wiec piszcie jej na priv a nie na ogólnym na sierpniowkach. Koniec tematu
reklama
zanka200389
Sytuacja mojej kuzynki której też nie dawali szans na przeżycie po porodzie ponieważ wykryli trzy dziury w sercu. Po urodzeniu nie pamiętam kiedy ale dwie dziurki się zasklepily a trzecia nie chciała i była pod ścisłą kontrola specjalisty. Trzecia dziurka zasklepila się w dziwnych okolicznościach bo po śmierci naszej babci i wszyscy dorośli uważali ze to dar i cud od babci... Wiec cuda się zdarzająTeż mamy takich znajomych w 6 miesiącu już po polowkowym lekarz wykrył że mała ma pół serduszka byli na specjalnych badaniach ale nikt nie dawał nadziei i musieli przerwać ciążę masakra