I przede wszystkim tani bo po 8-10 zł w zależności od sklepuA nie wiesz jak nivea sie sprawdza? Pamietam, ze mama stosowala 20lat temu przy bracie
reklama
A tu opis
Załączniki
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-03.jpg44,6 KB · Wyświetleń: 552
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-12.jpg55,6 KB · Wyświetleń: 550
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-21.jpg76,8 KB · Wyświetleń: 550
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-30.jpg77,9 KB · Wyświetleń: 552
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-38.jpg82,2 KB · Wyświetleń: 549
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-46.jpg77,8 KB · Wyświetleń: 558
-
Screenshot_2018-04-30-18-59-56.jpg57,4 KB · Wyświetleń: 558
-
Screenshot_2018-04-30-19-00-14.jpg84,1 KB · Wyświetleń: 561
Maljan
Fanka BB :)
No masakra co tu się dzieje teraz. My wszystkie jako sierpniówki nic złego nie zrobiłyśmy a teraz jakieś żale przelewają się przy naszym udziale. My po prostu nie wtrącamy się w relacje lipcówek i koniec tematu.Proszę sprawy między sobą załatwiać między sobą na priv a nie na forum.
U nas temat okroił się co do tego że bardzo nam przykro z powodu sytuacji która dotknęła tą dziewczynę. Żadna z Nas więcej nic nie komentowała. A to co macie między sobą załatwiajcie między sobą na priv bo my niekoniecznie chcemy czytać o tym za co która się na którą obraziła czy o co się pokłóciłyście na lipcówkach. Jedna z Was już wyprostowała sytuację i post Klaudii i wystarczy. Po co to ciągnąć ?
Temat u nas był i się skończył, a teraz Wy zaczynacie go od nowa, siejąc zamęt.
Ja sobie dziś w Lidl kupiłam taka rozkloszowana za 27zl i jestem mega zadowolona nic mnie nie uciska nie krępuje i mi chłodno -biała w paseczki szare wzięłam rozm 40-42 bo innego już nie było i do końca ciąży będzie superDziś jest tak gorąco a ja nie mam ciuchów na taką pogodę chodzę już taka podbuzowana z tego gorąca do tego mieszkanie mam non stop w słońcu bo od południowej strony. Jeszcze tyle czasu, ja chyba padnę.
Będę musiała jakieś kiecki wyszukać sobie zwiewne jeszcze.
Margana
Klaudia napisala tu, wiec ja jej odpisalam tu. Nikt tego nie musi czutac, moje slowa byly skierowane do niej i nie ma potrzeby na nie odpowiadacDziewczyny, czy możecie swoje sprawy załatwiać, gdzie indziej? Nie interesują nas wasze relacje...wybaczcie, chcemy tu prowadzić normalną konwersację [emoji4] Musicie też zrozumieć nasze podejście[emoji4] Jak macie coś do Klaudii to piszcie do niej na priva[emoji4]
Naprawdę współczujemy Waszej koleżance. Niezależnie z jakich powodów spotkała ją tragedia[emoji852]. Trzymam za nią kciuki!!
Nie reagowalam wlasnie na to, ze dziewczyna robi z siebie ekspertke w wielu sprawach wykorzystujac nasze rady, slowa i wiedze, a radzac Wam jak by to byly jej slowa. Nic nie mowilam, bo po co? Ale teraz nie dalo sie przejsc obojestnie wobec takiej wypowiedzi.
A pretensje mozecie miec tylko do Klaudii za poeuszenie tematu.
Margana
Po pierwsze nalezy znac zasady forum. Jesli czytam cos to nie wiem co kto dalej napisal, wiec sie wypowiadam. Nie wymaga to komentarza. Po drugie moje slowa byly skierowane do konkretnej osoby i nie potrzebne sa komentarze innych osob.Proszę sprawy między sobą załatwiać między sobą na priv a nie na forum.
U nas temat okroił się co do tego że bardzo nam przykro z powodu sytuacji która dotknęła tą dziewczynę. Żadna z Nas więcej nic nie komentowała. A to co macie między sobą załatwiajcie między sobą na priv bo my niekoniecznie chcemy czytać o tym za co która się na którą obraziła czy o co się pokłóciłyście na lipcówkach. Jedna z Was już wyprostowała sytuację i post Klaudii i wystarczy. Po co to ciągnąć ?
Temat u nas był i się skończył, a teraz Wy zaczynacie go od nowa, siejąc zamęt.
Margana
My tez sie przeciez do Was nie wtracamy. Klaudia sie wtracila, wiec dostala odpowiedz. Do nikogo innego przeciez nikt nie ma pretensji.No masakra co tu się dzieje teraz. My wszystkie jako sierpniówki nic złego nie zrobiłyśmy a teraz jakieś żale przelewają się przy naszym udziale. My po prostu nie wtrącamy się w relacje lipcówek i koniec tematu.
G
gosc12
Gość
No i pewnie. Nie martw się na zapas.A cholera go wie skąd przy 2 coraz w 32 tyg na usg miała 3200g i nikt mi wtedy nie powiedział że będzie mogła być duża 4600g jak pojechałam forum porodu z wielkim brzuchem to lekarz zapytał się mnie ile dziecko waży (w brzuchu) a ja skąd mam mam wiedzieć???i zaczęła się panika bo może być duże ale cc nie zrobili a teraz to nie wiem moze gin boi się że może być duże 3 bo u nas ogólnie że strony męża i mojej dzieciaki rodzą sie duże ??ale życie jest rózne zobaczymy jak będzie w 32-33 tyg jak będzie duży dzidziuś to będę się martwić a jak w normie to super
Ważne , żeby zdrowy dzidziuś był i ty żebyś była spokojna :*
Też mamy takich znajomych w 6 miesiącu już po polowkowym lekarz wykrył że mała ma pół serduszka byli na specjalnych badaniach ale nikt nie dawał nadziei i musieli przerwać ciążę masakraCzasami podczytuję lipcówki i wiecie, że jedna dziewczyna dopiero teraz dowiedziała się o wadzie serca i nieuleczalnych wadach genetycznych swojego dzieciątka pisała, że lekarze jej powiedzieli, że ich dziecko może przeżyć kilka godzin po porodzie... i z tego co zrozumiałam (ale nie czytałam wszystkiego) po potwierdzeniu wyników będzie miała przerywaną wcześniej ciążę ;( jak to możliwe, że dopiero teraz to wykryli
reklama
G
gosc12
Gość
Super zakupy trzymam kciuki za wynikiZakupy udane. 22 zł wydane a Mały ma kolejne ubranka i córka dwie pary spodenek na lato ☺
Zobacz załącznik 852068
Zobacz załącznik 852069
Już byłam zmęczona i nie szukałam nic dla siebie.. wyniki z krzywej odbiorę w środę dopiero. Nawet przeżyłam. Pierwsze pół godz było kiepskie ale bez tragedii. Mam nadzieję, że wyniki będą ok.
To już w ogóle świnia. Robi 2d 3d i nie dać kobiecie zdjęcia. Nie wytrzymam ...Tylko ze mój gin robi 3D, prenatalne i zwykle wiec chyba nie zawitam nigdzie po drodze, już mnie nawet nie stać żeby dodatkowo gdzieś isc, jeszcze 4 miesiące i będę sobie bobasowi sama pstrykają zdjęcia
Właśnie dostałam przedwczrsny prezent urodzinowy- lustrzankę, miała być w sierpniu, ale mój facet stwierdził ze trzeba mieć tez ładne zdjęcia ciążowe ^^, będę robiła album na roczek z tych naklejek co dostałam z enfamama klub a zaczyna się od ,, niedługo wychodzę”, chyba lepiej zainwestować w lustrzankę niż płacić 400zl za sesje zdjęciowa
Lustrzanka super prezent. Też z K muszę pogadać żebyśmy sobie kupili po narodzinach małej. Takie zdjęcie zrobić i jest mega śliczne , 1000 razy lepsze od zrobienia telefonem
A ja w tym szpitalu też się gotuje. Na balkonie i na dworze chłodniej niż na sali :/A dziękuję, samopoczucie fantastyczne, tylko jest mi gorąco 27 stopni na dworze, to dla mnie za dużo, dobrze, że w mieszkaniu mamy chłodno. lodów bym zjadła, nie mogę
Ważne , że w mieszkaniu się nie grzejesz i masz jak sobie ulżyć. A jak byś znalazła przepis na domowe bez cukrowe lody ?
Podobno da się dobre zrobić i bardzo łatwo.