Jestem po wizycie i bez zdjęcia, rozumiecie to? Dziewczyna wazy 536g dzień porodu co do dnia ostatniej miesiączki czyli idealnie, wszystko jest prawidłowo, No a zdjęcia nie dostałam bo nóżki sobie dała na głowę i jeszcze raczki, No ale mogłam choć takie dostać... dostajecie foty pupek siusiaków itd i jest Ok, a mi nie dał jak się nakryła, coś tam przecież było widać już nie muszę mieć zdjęcia jak z obrazka ehm
reklama
Luiza.
Fanka BB :)
Ja w kuchni mam takie kafle, w których można się przejżeć, masakra, nie polecam nikomu. W naszym mieszkaniu mamy matowe panele, a te myję po prostu wdą z odrobiną lenora, mopema jakimiś preparatami mylas panele ? Żeby je zmatowic trochę ?
Nie nudzisz się z dwoma córeczkami na pewno![]()
Ja się martwię bo moja trzeci dzień jest cicho. Jak ja obudzę to się ruszy lub kopnie i koniec. Dzisiaj jeszcze jej nie czułam..
A na tym etapie możliwe , ze dziecko się może zaplątać w pępowinę ? Już 28tydzien a ja jej nie czuję tyle co powinnam przez te kilka dni. :/
Witajj witajCześć dziewczyny !
Jestem tu nowa. To moja pierwsza ciąża, jutro zaczynamy 25 tydzień![]()
Zawsze możesz złożyć oficjalne zażalenie na lekarza, tego nikt nie zabroniOstatni raz dziewczyny przyjechałam tu do siebie do szpitala , co by się nie działo jadę od razu do Kielc. Tam mają trzeci stopień refencyjnosci, najwyższej jakości sprzęt do ratowania chorych dzieci, noworodków i przede wszystkim wcześniaków(od 22tc , od wagi 500g)
Badal mnie przed chwilą mój lekarz , wczoraj jak zestresowana dzwoniłam co mam robić to powiedział : " w tym tygodniu muszą być mocne ruchy i jak najszybciej do szpitala się zgłosić należy " a dzisiaj zbadał i mówi : " widzę , że ktg bardzo ładne, nie trzeba się martwic bo dopiero się ruchy zaczynają mocniejsze od tego tygodnia. - a na koniec , że w 28tygodniu by mi nie ratowali dziecka.
Nawet się nie kłóciłam ani nie dochodziłam tylko wyszłam. Taka jestem zła.
Jak może tak powiedzieć , dzieci w tym tygodniu się rodzą często i żyją
Czy chore czy zdrowe ale im próbują pomoc. A ten szpital jest po co.. po to żeby poleżeć lub przyjść, urodzić i kupić trumnę bo mają w dupie. Jprdl.
W środę wychodzę. Jak coś będzie nie tak to jadę od razu do Kielc .. eh. Maskara. Tak tu liczyć na lekarzy.
A znam taki patent jak słabo ruchy się czuje, albo jakiś przestój jest: hałas. Jak masz mocne słuchawki, takie do mp3, kina domowego czy coś w ten deseń, puść głośno muzykę i przyłóż słuchawki do brzucha, to powinno obudzić dziecko, które zareaguje ruchem na hałas.
Ale najważniejsze, że czujecie się ok
Sorki, nie mam siły ani weny na czytanie 20 stron
Anulaa88
A pytałaś lekarza czy ci da zdjęcie? Co ci odpowiedział?Jestem po wizycie i bez zdjęcia, rozumiecie to? Dziewczyna wazy 536g dzień porodu co do dnia ostatniej miesiączki czyli idealnie, wszystko jest prawidłowo, No a zdjęcia nie dostałam bo nóżki sobie dała na głowę i jeszcze raczki, No ale mogłam choć takie dostać... dostajecie foty pupek siusiaków itd i jest Ok, a mi nie dał jak się nakryła, coś tam przecież było widać już nie muszę mieć zdjęcia jak z obrazka ehm
zanka200389
Tak widziałam [emoji4] ale ten czas leci [emoji6]Dziewczyny wiecie, że jest już grupa styczniowych mam 2019?![]()
G
gosc12
Gość
O jejuMasakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu![]()
Ze niestety ale nic dzisiaj z tego nie będzie, No to już zamilkłamA pytałaś lekarza czy ci da zdjęcie? Co ci odpowiedział?
Anulaa88
Masakra... dziwnie[emoji852]Ze niestety ale nic dzisiaj z tego nie będzie, No to już zamilkłam
karkula309
Nie przejmuj się ja też nie dostaje zdjęć. Jak proszę lekarza to się tłumaczy że jakaś tam rada lekarska odchodzi od dawania zdjęć..Ze niestety ale nic dzisiaj z tego nie będzie, No to już zamilkłam
reklama
Tylko ze ja za każda wizytę płace 150zl... bo chodzę prywatnie i i tak ma problem z jedna kartka druku ehm, wybrałam najlepszego ginekologa w mieście... No cóż już schowam swoje żale i dotrwam z nim do końca, ale jest mi przykro... w porównaniu do tego ile płace powinien mi dać fotę nawet pupy...Ja po prostu płacę za zdjęcia z USG, jak idę na wizytę na NFZ, pokazuję rachunek na górze i dostaję 3. Jak byłam na badaniach prenatalnych, to taką taśmę dostałam, że wiem co z tym zrobić, bo mój gienio chce opis a nie fotki![]()