reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale mam nos zatkany , dobrze że mam krople do nosa które mozna brać w ciązy to jutro wezmę, a jak bede chrapać przez zatkany nos i wygonią mnie z sali bo spać nie będą mogli ..:dry::onawet nie chce myślec , najchętniej wcale bym nie szła albo za parę dni, ale muszę to może coś podleczą trochę i moze przy okazji zrobią USG to bym na chwile zobaczyła dzidzie

Ale mam nos zatkany , dobrze że mam krople do nosa które mozna brać w ciązy to jutro wezmę, a jak bede chrapać przez zatkany nos i wygonią mnie z sali bo spać nie będą mogli ..:dry::onawet nie chce myślec , najchętniej wcale bym nie szła albo za parę dni, ale muszę to może coś podleczą trochę i moze przy okazji zrobią USG to bym na chwile zobaczyła dzidzie
Idz idz ,moze akurat sie podleczysz ;) a ludzmi sie nie przejmuj hyhy ;)

Teraz będzie córeczka Ci tak rosła :* i nim się obejrzysz będą nastolatkami :D
Cieszy się na rodzeństwo synek ? Czy zazdrosny troszkę ? :)
Narazie jak się pytam czy się cieszy że będzie dzidzia to mówi że tak , czasem pomasuje brzuch ale jak to będzie jak się urodzi to się okaze , ale pewnie troche będzie napewno jak to małe dziecko :)

Uciekam spać bo jakaś zmęczona jestem i wkurzona bo mąż zamiast mi tu usługiwac podawac rzeczy do łóżka czy prztulic bo nie bedzie mnie pare dni to poszedł spac :(
, i dzisiaj nie potrzebnie zjadłam loda i jeszcze bardziej się dorobilam
Napiszę jutro jak już będę w szpitalu co tam jak tam..:p
Dobrej nocy dziewczyny :) ;)

reklama
A trzeba to jakoś wcześniej zgłaszać do danego szpitala? Czy normalnie jedziesz do szpitala w danym dniu, niezależnie od tego czy to poród naturalny czy cesarka? Bo w ogóle sie nie orientuje jak to wygląda z tej strony ;) :tak:
Z tego co ja wiem to jedziesz do danego szpitala gdzie tylko chcesz. Nie ma rejonizacji, sama sobie wybierasz do jakiego szpitala pojedziesz :)

Do góry