reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super :) nad morzem, wieczorem , zorganizować sobie pikniko-romantyczna kolację , spędzić tak urodziny i jeszcze jak by to nie był zwykły pierścionek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudownie :):)
Przeglądaj przy nim strony z biżuteria i raz na jakiś czas pokaż i pytaj : ładny ? , Ładny nie ? :D może się uda :D
Mój mąż oświadczył mi się wieczorem na plaży we Wladyslawowie, mieliśmy jedzonko winko i świeczuszki :) a w dodatku ludzie dookoła puszczali zapalone lampiony w niebo:) [emoji173]️

reklama
Mój mąż oświadczył mi się wieczorem na plaży we Wladyslawowie, mieliśmy jedzonko winko i świeczuszki :) a w dodatku ludzie dookoła puszczali zapalone lampiony w niebo:) [emoji173]️

Ale cudownie [emoji7][emoji7] jak dla mnie to jeszzxze nie musza być oświadczyny, bo pod koniec maja mija nam 2 lata naszej znajomosci i w sumie tez związku, bo ja mojego Bartka poznałam 2016 roku 26 maja we Wrocławiu i miesiąc później już mieszkałam tutaj w Zgorzelcu, rzuciłam dosłownie wszystko dla niego i nie żałuje. Moje życie lepiej się nie mogło potoczyć niż teraz. Jesteś najszczęśliwsza. Ale pokazałam już pare pierścionków, które mi się podobają i chętnie bym przytuliła na urodzinki to powiedział, że na pewno coś wybierzemy [emoji28][emoji16][emoji85]

Ale cudownie [emoji7][emoji7] jak dla mnie to jeszzxze nie musza być oświadczyny, bo pod koniec maja mija nam 2 lata naszej znajomosci i w sumie tez związku, bo ja mojego Bartka poznałam 2016 roku 26 maja we Wrocławiu i miesiąc później już mieszkałam tutaj w Zgorzelcu, rzuciłam dosłownie wszystko dla niego i nie żałuje. Moje życie lepiej się nie mogło potoczyć niż teraz. Jesteś najszczęśliwsza. Ale pokazałam już pare pierścionków, które mi się podobają i chętnie bym przytuliła na urodzinki to powiedział, że na pewno coś wybierzemy [emoji28][emoji16][emoji85]
My się zaręczyliśmy po 2.5 latach bycia razem :) super że jesteś szczęśliwa i nie żałujesz tej decyzji ;) to najważniejsze :*

Jej dziewczyny nadrobiłam w końcu wpisy na obu forach! Wczoraj dwa razy zasypialam przy lekturze, ale na szczęście siku budzi mnie codziennie o 6:30 i już dalen nie zasypiam to udało mi się być ma bieżąco :)
Mało się udzielam, ogólnie to moja pierwsza ciąża także trudno cokolwiek mi doradzać. Dziś zaczęłam 23 Tc ogólnie nikt nie rozpoznaje, że jestem w ciąży. Jak przyjedzie ktoś z rodziny kto wie, że jestem w ciąży to każdy "a to Ty teraz w 3 miesiącu jesteś" i wielkie oczy robią jak powiem że już niedługo skończę 5 i zacznę 6 miesiąc :)
Ostatnio pytałam Was o krem na świeże rozstępy, he, jestem świrnieta, pomyliłam rozstęp z odciskiem po nocy:o mąż do dziś się ze mnie śmieje, bo miałam łzy oczach. Także dalej smaruje się babydream i jest ok.
Co do wyprawki dalej nic, a nic nie mam, ale już zapisałam wstępną listę wyprawkowa i mam zamiar coś już zacząć działać:) sorki za bazgroły
Życzę miłej niedzieli, choć zbiera się już na deszcz...
scanner_20180426_210650.jpg
scanner_20180426_210737.jpg

Załączniki

• scanner_20180426_210650.jpg
    scanner_20180426_210650.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 384
  • scanner_20180426_210737.jpg
    scanner_20180426_210737.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 373
Ja nie biorę rożków kocyków flanelek ani ciuszkow wszystko dają w szpitalu a swoje wolę nie zabierać do szpitala jak nie trzeba.
Na wyjście będę miała przygotowane to mąż przywiezie jak będziemy wychodzić ze szpitala.
Najlepiej dowiedzcie się czy u Was w szpitalu dają takie rzeczy bo szkoda swoje do szpitala jak zaraz po wyjściu trzeba by to wyprać i to w wyższej temperaturze bo to jednak szpitalne bakterie. Tak samo po przyjściu do domu ja od razu robiłam kąpiel córce żeby ją z tego obmyć no i siebie też.
To samo mialam pisac. Najlepiej sie dowiedziec i jak najmniej swoich rzeczy brac do szpitala :)

Ja już raz byłam zaręczona i pierścionka już bym chyba nie chciała drugi raz. Bardziej coś na szyję na przyklad. Chociaż sama nie wiem. Może .....
Wczoraj zakupiliśmy odkurzacz bo przy dwóch psach już ciężko było na miotle :) trochę się wykosztowalismy, ale było warto bo jest super cichy a na tym nam zależało. Mozna nawet w nocy sprzątać albo przy śpiącym dziecku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już raz byłam zaręczona i pierścionka już bym chyba nie chciała drugi raz. Bardziej coś na szyję na przyklad. Chociaż sama nie wiem. Może .....
Wczoraj zakupiliśmy odkurzacz bo przy dwóch pasach już ciężko było na miotle :) trochę się wykosztowalismy, ale było warto bo jest super cichy a na tym nam zależało. Mozna nawet w nocy sprzątać albo przy śpiącym dziecku :)
Ja praktycznie codziennie odkurzam linoleum.. nie chcialam paneli.. a odkurzam bo jest latwiej,jak zamiatalam to ten kurz byl wszedzie.. a moj odkurzacz jest z tych glosnych takich ale mysle ze mala sie przyzwyczaila do tego dzwieku :D

Do góry