G
gosc12
Gość
Identyczna chciałam zamówić ale w innym kolorze i z trenem doczepianym. Bo jak zwykle muszę wybrzydzać , że za ciemna ta od Pani fotografMi się bardzo podoba. Super kolor i krój [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Identyczna chciałam zamówić ale w innym kolorze i z trenem doczepianym. Bo jak zwykle muszę wybrzydzać , że za ciemna ta od Pani fotografMi się bardzo podoba. Super kolor i krój [emoji5]
Jaki słodziak malutkiU mnie w szpitalu okręcaja w ich kocyki z których robią ala rożki , chcą tylko pod spód żeby dać swoją pieluchę tetrową ,rączki wzdłuż ciałka i dziecko jest ciasno okręcone w turban że bardzo wygodnie brać na ręce . Synka rodziłam w styczniu 2015 , nie wiem jak to w lato wygląda czy też tak okręcają. .Zobacz załącznik 851632
Noo.. a teraz jaki duży i łobuziakJaki słodziak malutki
Hyhyhy moja miala 54cm, a teraz ma 158cm [emoji23][emoji23] jak ten czas ucieka..Noo.. a teraz jaki duży i łobuziak
Szybko to zleciało nie wiadomo kiedy , miał 52 cm a jak go wczoraj zmierzyłam to ma już 108 cm
Za szybko to ile już ma ? Z 3 latka ?Noo.. a teraz jaki duży i łobuziak
Szybko to zleciało nie wiadomo kiedy , miał 52 cm a jak go wczoraj zmierzyłam to ma już 108 cm
Musze koniecznie sie dowiedziec.. bo faktycznie szkoda czasu pozniej na to cale pranie itdJa nie biorę rożków kocyków flanelek ani ciuszkow wszystko dają w szpitalu a swoje wolę nie zabierać do szpitala jak nie trzeba.
Na wyjście będę miała przygotowane to mąż przywiezie jak będziemy wychodzić ze szpitala.
Najlepiej dowiedzcie się czy u Was w szpitalu dają takie rzeczy bo szkoda swoje do szpitala jak zaraz po wyjściu trzeba by to wyprać i to w wyższej temperaturze bo to jednak szpitalne bakterie. Tak samo po przyjściu do domu ja od razu robiłam kąpiel córce żeby ją z tego obmyć no i siebie też.
ŁadneCo powiecie o tym? Chce kupiZobacz załącznik 851636 c akurat ten wzorek i kolor