reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie w szpitalu okręcaja w ich kocyki z których robią ala rożki , chcą tylko pod spód żeby dać swoją pieluchę tetrową ,rączki wzdłuż ciałka i dziecko jest ciasno okręcone w turban że bardzo wygodnie brać na ręce . Synka rodziłam w styczniu 2015 , nie wiem jak to w lato wygląda czy też tak okręcają. .:pZobacz załącznik 851632
Jaki słodziak malutki ❤️❤️❤️

Co powiecie o tym? Chce kupi
Screenshot_20180428-221030.png
c akurat ten wzorek i kolor :p

Załączniki

• Screenshot_20180428-221030.png
    Screenshot_20180428-221030.png
    363,1 KB · Wyświetleń: 396
Ja nie biorę rożków kocyków flanelek ani ciuszkow wszystko dają w szpitalu a swoje wolę nie zabierać do szpitala jak nie trzeba.
Na wyjście będę miała przygotowane to mąż przywiezie jak będziemy wychodzić ze szpitala.
Najlepiej dowiedzcie się czy u Was w szpitalu dają takie rzeczy bo szkoda swoje do szpitala jak zaraz po wyjściu trzeba by to wyprać i to w wyższej temperaturze bo to jednak szpitalne bakterie. Tak samo po przyjściu do domu ja od razu robiłam kąpiel córce żeby ją z tego obmyć no i siebie też.

Ja nie biorę rożków kocyków flanelek ani ciuszkow wszystko dają w szpitalu a swoje wolę nie zabierać do szpitala jak nie trzeba.
Na wyjście będę miała przygotowane to mąż przywiezie jak będziemy wychodzić ze szpitala.
Najlepiej dowiedzcie się czy u Was w szpitalu dają takie rzeczy bo szkoda swoje do szpitala jak zaraz po wyjściu trzeba by to wyprać i to w wyższej temperaturze bo to jednak szpitalne bakterie. Tak samo po przyjściu do domu ja od razu robiłam kąpiel córce żeby ją z tego obmyć no i siebie też.
Musze koniecznie sie dowiedziec.. :D bo faktycznie szkoda czasu pozniej na to cale pranie itd ;)

reklama
Do góry