reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Haha małe nieporozumienie ;) ja jestem Magda a córeczka prawdopodobnie będzie miała na imię Lena :) Dokładnie, jest jeszcze czas na podjęcie decyzji, chociaż nie ukrywam, ze fajnie byłoby już wiedziec
Już rozumiem :):) mogłam się w sumie skapnac po nicku o co chodzi ale nie, po co :laugh2: Lena śliczne imię :blink:

Hej:) jutro dopiero jednak idę do szpitala, a dzisiaj byliśmy z synkiem na IP bo zrobily mu się okropne afty na języku i jesc nie chce pić malo bo go boli to, wiem jak to jest bo kiedys miałam podobnie afty na jezyku podniebieniu ,dziąsłach ból niesamowity , ale dostał lek więc jakoś to się zagoi mu. Od jutra moja mama bedzie na urlopie więc będzie miał opieke a ja na spokojnie pojde wkoncu do tego szpitala bo tak już bym wczoraj poszła ale wyszło jak wyszło :)
I niestety ja się zaraziłam też trochę od niego i też mam katar, ostatni raz byłam 3 dni w styczniu chora,a myślałam że to już się nie powtórzy ,robie właśnie inhalacje bo to dużo mi pomaga :)

Oj biedny :( jak widać nie bez potrzeby się mówi , że nie szczęście chodzi parami :/
Zdrówka dla maluszka i ty też się trzymaj w tym szpitalu. Na pewno Cię podlecza z tego lekkiego przeziębienia. A inhalator to może wez swój ? Wiem , że dają ale każdy z jednego korzysta to może lepiej mieć pod ręką :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie chyba padnie na jednoczęściowy to mój Bartek mówi żeby był taki czerwony jak ze słonecznego patrolu hahah. Pewnie w h coś znajdę tak 10 czerwca, akurat tydzień przed wyjazdem. No my wakacji żadnych w tym roku nie mieliśmy to chociaż te polskie morze na 5 dni, tak się cieszę. A za rok już na 10 dni pojedziemy z małą, będzie super.
No ja tez tak właśnie się maluje, 30 minut i gotowe. Nie robię sobie tych 3 twarzy jak to dziewczyny potrafią właśnie tak profesjonalnie konkurować itd, nawet bym się tak źle czuła, za dużo warstw i chemii na twarzy. Na codzień i tak wole krem z ziaji na twarz i gotowe :) no to najwyżej do jasnej sukienki to możesz poszaleć z makijaże i tak porządnie się wymalować [emoji5]
Jak ze słonecznego patrolu :D tylko zamiast biustu rozm. H/I będziesz miała duży brzuszek :D my też na dłużej pojedziemy , bo w tym roku ani na rocznicę/walentynki nigdzie nie byliśmy , ani na K urodziny dzisiaj. Bo go nie ma :/ a mieliśmy jechać gdzieś sobie. I wakacje też nam przepadną bo w czerwcu to bym się nawet bała jechać i za rok z Alicja będzie cudownie :):)
K by chciał lecieć gdzieś dalej , ale ja się boje samolotów i zostaje nam podróż samochodem. A z dzieckiem daleko nie zajedziemy, więc pewnie też Polskie morze :D

U mnie w szpitalu okręcaja w ich kocyki z których robią ala rożki , chcą tylko pod spód żeby dać swoją pieluchę tetrową ,rączki wzdłuż ciałka i dziecko jest ciasno okręcone w turban że bardzo wygodnie brać na ręce . Synka rodziłam w styczniu 2015 , nie wiem jak to w lato wygląda czy też tak okręcają. .:p
1524945155222-614x819.jpg

Załączniki

• 1524945155222-614x819.jpg
    1524945155222-614x819.jpg
    106,7 KB · Wyświetleń: 368
reklama
Do góry