reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jezu dziewczyny ile wy rzeczy bierzecie do szpitala :D ja miałam swoje kaftaniji, skarpetki, chusteczki nawilżające i pieluchy tetrowe dla Malucha :)
Kocyk dają albo coś takiego na kształt rozka, pieluszki też dają:)
Mój synek rodzil się w listopadzie A w szpitalu było tak ciepło ze miał tylko pieluszke, skarpetki i kaftanik:) więc inne rzeczy są zupełnie niepotrzene:)
Jak Wasze kaftaniki się pobrudza A mąż nie zdarzy dowieźć to też dają więc spokojnie :)
Kurcze powiem ci ze chyba musze sie przejsc do szpitala i sie konkretnie dowiedziec co i jak.. bo 14 lat temu bylo inaczej :D

reklama
Jak piesek :D

To może CC będzie lepsza u Ciebie :)
Jeszcze ma trochę czasu na obserwowanie i decyzję twój lekarz. Na pewno wybierze właściwą :)
Myślalam, że dwie córeczki bo napisałaś
Magda i chyba Lena :p

Jak ładnie to wygląda :) a u mnie nie zdrowo :D Zobacz załącznik 851522

Dziękuje :*

Haha małe nieporozumienie ;) ja jestem Magda a córeczka prawdopodobnie będzie miała na imię Lena :) Dokładnie, jest jeszcze czas na podjęcie decyzji, chociaż nie ukrywam, ze fajnie byłoby już wiedziec

@oliwiapatrycja co u Ciebie ? Jak się czujesz ? Jesteś już w szpitalu ?
Hej:) jutro dopiero jednak idę do szpitala, a dzisiaj byliśmy z synkiem na IP bo zrobily mu się okropne afty na języku i jesc nie chce pić malo bo go boli to, wiem jak to jest bo kiedys miałam podobnie afty na jezyku podniebieniu ,dziąsłach ból niesamowity , ale dostał lek więc jakoś to się zagoi mu. Od jutra moja mama bedzie na urlopie więc będzie miał opieke a ja na spokojnie pojde wkoncu do tego szpitala bo tak już bym wczoraj poszła ale wyszło jak wyszło :)
I niestety ja się zaraziłam też trochę od niego i też mam katar, ostatni raz byłam 3 dni w styczniu chora,a myślałam że to już się nie powtórzy ,robie właśnie inhalacje bo to dużo mi pomaga :)

Nie muszę kupować sukienki :D
Pani fotograf ma do wypożyczenia taka jak chciałam, trochę w ciemnym kolorze ale już nie będę wybrzydzać :D jednak to prawie 200zl. Ładna ?
Screenshot_2018-04-28-21-36-32-488_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-28-21-36-32-488_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-04-28-21-36-32-488_com.facebook.lite.png
    375,6 KB · Wyświetleń: 410
Takie drobiazgi najbardziej chyba :) bo od serca kupowane :)
A strój to chyba jednoczęściowy lub dwu i chustę czy coś cieniutkiego żeby okryć trochę brzuch :) są ładne stroje dla kobiet w ciąży :) ja już oglądałam w tamtym roku ale wątpię , że w lipcu zdaze jeszcze jeździć nad wodę czy na basen. Szybciej mi będzie do porodu niż ciepłej wody :D
To fajnie :) ja wcześniej się malowałam mocno , ale od dwóch lat tylko podklad, puder, tusz i kredka do brwi. Czasem cienie i brazer lub róż.
Ale chciałabym umieć się tak właśnie malować jak mówisz, rozświetlacz na policzki, na nos , nie wiem gdzie się tam daje jeszcze. I tak ładnie wykonturowac twarz :)
I zastanawiam się czy jak się pomaluje samym tuszem to czy nie zleje mi się twarz z jasną sukienka na zdjęciu :/

No właśnie chyba padnie na jednoczęściowy to mój Bartek mówi żeby był taki czerwony jak ze słonecznego patrolu hahah. Pewnie w h coś znajdę tak 10 czerwca, akurat tydzień przed wyjazdem. No my wakacji żadnych w tym roku nie mieliśmy to chociaż te polskie morze na 5 dni, tak się cieszę. A za rok już na 10 dni pojedziemy z małą, będzie super.
No ja tez tak właśnie się maluje, 30 minut i gotowe. Nie robię sobie tych 3 twarzy jak to dziewczyny potrafią właśnie tak profesjonalnie konkurować itd, nawet bym się tak źle czuła, za dużo warstw i chemii na twarzy. Na codzień i tak wole krem z ziaji na twarz i gotowe :) no to najwyżej do jasnej sukienki to możesz poszaleć z makijaże i tak porządnie się wymalować [emoji5]

reklama
Do góry