reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja tez tak robię jak Ty mówisz. Torba sportowa na ramie taka to dla dzidzi rzeczy, a ja sobie zamawiam taka walizkę średniej wielkości z Allegro za 80 zł. I tak akurat mieliśmy zakup taki w planach żeby mieć na wyjazdy jakieś i później wakacje, wiec idealnie. Zamówię ją po 10 czerwca i akurat jeszcze 19 czerwca zabiorę na wyjazd nad morze [emoji5]
A taka walizka nie będzie za duża ?
Ja mam dwie torby , jedna taka do ręki a druga na kółkach ale też można wziąć w rękę, jest większa od tamtej. I jak zrobię zakupy to zobacze w która torbę się zmieszczę. Bo w sumie nie wiem czy mi będzie większa potrzebna czy na rzeczy małej będzie potrzeba więcej miejsca. :p
80 za walizkę to fajna cena :) nad Morze jedziecie jeszcze przez porodem ? Zazdroszczę :D my może w przyszłym roku już z małą coś pomyslimy :)

Wiesz co ta druga torba została w samochodzie i mąż mi ją przyniósł na oddział po wszystkim i było to wygodne. Ze mną rodziła dziewczyna ci już na porodówkę wjechała z wielką walizka później jej mąż chyba z 15 minut zbierał wszystko do walizki i musiał jej pomóc a później wracać po rzeczy a my mieliśmy ich tak mało że szast prast i byliśmy na poporodowym.

Zobacze po zakupach ile tego jest, bo tak na pamięć to wydaje mi się , że dużo tego nie będzie wszystkiego ale mogę się mylić i jak się zacznę pakować to jeszcze będzie tak , że się nie zmieszczę :D

A taka walizka nie będzie za duża ?
Ja mam dwie torby , jedna taka do ręki a druga na kółkach ale też można wziąć w rękę, jest większa od tamtej. I jak zrobię zakupy to zobacze w która torbę się zmieszczę. Bo w sumie nie wiem czy mi będzie większa potrzebna czy na rzeczy małej będzie potrzeba więcej miejsca. :p
80 za walizkę to fajna cena :) nad Morze jedziecie jeszcze przez porodem ? Zazdroszczę :D my może w przyszłym roku już z małą coś pomyslimy :)

Myśle, ze może i będzie lekko za duża, ale wole na spokojnie wszystko wziąć i nawet trochę więcej żeby mieć np 3 ręczniki dla siebie, 4 piżamki itd niż później żeby żałować, że nie wzięłam np jakiejś książki/gazety itd.
No cena jest super, są różne kolory także tym bardziej zachęca. Tak, na 5 noclegów od 19-24 czerwca, a 20 mam urodziny, wiec idealnie :) ciekawe czy mnie mój czymś zaskoczy, nie myśle tutaj o oświadczynach, ale może dostałabym w końcu od niego jakiś ładny łańcuszek albo pierścionek, bo wstyd przyznać, ale ja jestem z tym co w ogóle nie noszą biżuterii i nie mam nawet zwykłych kolczyków [emoji87] także chyba mu taki podsunę pomysł. Naszyjnik jakiś delikatny lub pierścionek [emoji5][emoji7]

A bierzecie kocyk i rożek do szpitala ?

Ja kocyk to chyba sobie odpuszczę ze względu na możliwe upały i zapewne zaduch w szpitalu. Ale wezmę rożek w którym mała będzie mogła sobie leżeć/spać i wezmę poduszkę taka motylek pod głowę i do tego 2 tetrowe kolorowe ładne takiie pieluszki i tym będę przykrywać :) jeśli by się okazało, ze jednak to za mało to wtedy mój przywiezie kocyk :)

Myśle, ze może i będzie lekko za duża, ale wole na spokojnie wszystko wziąć i nawet trochę więcej żeby mieć np 3 ręczniki dla siebie, 4 piżamki itd niż później żeby żałować, że nie wzięłam np jakiejś książki/gazety itd.
No cena jest super, są różne kolory także tym bardziej zachęca. Tak, na 5 noclegów od 19-24 czerwca, a 20 mam urodziny, wiec idealnie :) ciekawe czy mnie mój czymś zaskoczy, nie myśle tutaj o oświadczynach, ale może dostałabym w końcu od niego jakiś ładny łańcuszek albo pierścionek, bo wstyd przyznać, ale ja jestem z tym co w ogóle nie noszą biżuterii i nie mam nawet zwykłych kolczyków [emoji87] także chyba mu taki podsunę pomysł. Naszyjnik jakiś delikatny lub pierścionek [emoji5][emoji7]
Super :) nad morzem, wieczorem , zorganizować sobie pikniko-romantyczna kolację , spędzić tak urodziny i jeszcze jak by to nie był zwykły pierścionek ❤️❤️❤️❤️❤️ cudownie :):)
Przeglądaj przy nim strony z biżuteria i raz na jakiś czas pokaż i pytaj : ładny ? , Ładny nie ? :D może się uda :D

reklama
Do góry