G
gosc12
Gość
@oliwiapatrycja co u Ciebie ? Jak się czujesz ? Jesteś już w szpitalu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A taka walizka nie będzie za duża ?Ja tez tak robię jak Ty mówisz. Torba sportowa na ramie taka to dla dzidzi rzeczy, a ja sobie zamawiam taka walizkę średniej wielkości z Allegro za 80 zł. I tak akurat mieliśmy zakup taki w planach żeby mieć na wyjazdy jakieś i później wakacje, wiec idealnie. Zamówię ją po 10 czerwca i akurat jeszcze 19 czerwca zabiorę na wyjazd nad morze [emoji5]
Wiesz co ta druga torba została w samochodzie i mąż mi ją przyniósł na oddział po wszystkim i było to wygodne. Ze mną rodziła dziewczyna ci już na porodówkę wjechała z wielką walizka później jej mąż chyba z 15 minut zbierał wszystko do walizki i musiał jej pomóc a później wracać po rzeczy a my mieliśmy ich tak mało że szast prast i byliśmy na poporodowym.
A taka walizka nie będzie za duża ?
Ja mam dwie torby , jedna taka do ręki a druga na kółkach ale też można wziąć w rękę, jest większa od tamtej. I jak zrobię zakupy to zobacze w która torbę się zmieszczę. Bo w sumie nie wiem czy mi będzie większa potrzebna czy na rzeczy małej będzie potrzeba więcej miejsca.![]()
80 za walizkę to fajna cenanad Morze jedziecie jeszcze przez porodem ? Zazdroszczę
my może w przyszłym roku już z małą coś pomyslimy
![]()
Zobacze po zakupach ile tego jest, bo tak na pamięć to wydaje mi się , że dużo tego nie będzie wszystkiego ale mogę się mylić i jak się zacznę pakować to jeszcze będzie tak , że się nie zmieszczę![]()
A bierzecie kocyk i rożek do szpitala ?
SuperMyśle, ze może i będzie lekko za duża, ale wole na spokojnie wszystko wziąć i nawet trochę więcej żeby mieć np 3 ręczniki dla siebie, 4 piżamki itd niż później żeby żałować, że nie wzięłam np jakiejś książki/gazety itd.
No cena jest super, są różne kolory także tym bardziej zachęca. Tak, na 5 noclegów od 19-24 czerwca, a 20 mam urodziny, wiec idealnieciekawe czy mnie mój czymś zaskoczy, nie myśle tutaj o oświadczynach, ale może dostałabym w końcu od niego jakiś ładny łańcuszek albo pierścionek, bo wstyd przyznać, ale ja jestem z tym co w ogóle nie noszą biżuterii i nie mam nawet zwykłych kolczyków [emoji87] także chyba mu taki podsunę pomysł. Naszyjnik jakiś delikatny lub pierścionek [emoji5][emoji7]
Mam nadzieję , że się upcham bo więcej toreb nie planuje kupićNo właśnie hah, dlatego ja wole trochę większa mieć walizkę niż się stresować [emoji16][emoji16]