Sindi_@
Fanka BB :)
no to widać wiedzą co robiąu mnie tak samo gin zalecił,żebym przez miesiąc ie brała, ale też nie zapytałam dlaczego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to widać wiedzą co robiąu mnie tak samo gin zalecił,żebym przez miesiąc ie brała, ale też nie zapytałam dlaczego
To wspolczuje bo to takie pocieszne stworzenia.. jej swiniak tak fajnie popcornuje jak jest zadowolony.. ❤ rozumiem ze ma alergie na siersc ?Mają mają uczucia ja miałam królika i takie samo zachowanie. Teraz jest u rodziców, bo mój mąż ma alergię
Już właśnie doczytałam Twoje pozostałe wiadomości. No to dla takiego chodzącego dziecka nie zakładałabym używanych. Jednak dzieci takie uczące się chodzić powinny mieć buciki z twardą piętą, no i pewnie nowe żeby wkładka nie była wygięta.No właśnie takie już dla chodzącego dziecka
A co do wody, to ja jeszcze bardzo lubię wodę ze studni od dziadka z działeczki, ale piję po kryjomu, bo się na mnie denerwują, że nieprzegotowaną żłopię.
Ja też zwykła niegazowana. Źródlana (nie mineralna). Jak dzika pije. A przy nudnościach i wymiotach w pierwszym trymestrze to wogole piłam non stop.Ja uwielbiam wodę najzwyklejszą niegazowaną piję mega dużo, nawet jak nie byłam w ciąży, od dziecka tak mam. Potrafię wypić ze 3-4 l dziennie wody myślę
Tak. Na sierść wszystkich zwierzaków. Jak jesteśmy u rodziców to po 10 min kicha i trze oczyTo wspolczuje bo to takie pocieszne stworzenia.. jej swiniak tak fajnie popcornuje jak jest zadowolony.. [emoji173] rozumiem ze ma alergie na siersc ?
A jak, jak bardzo pić się chcę Ale tak, to do szklanki, jednak kultura musi być.
A buciki to na razie niech leżą, podeszwy widać, że chodzone, ale mało, pomyślę.
Muszę lejek znaleźć a jak by zblendowac kiwi , truskawki i dodać ? Czy to nie wyjdzie ?Dajesz do wody owoce np pokrojona w plastry cytryne czy pomarancze,kiwi jakie tylko chcesz i dodaj miete np kub bez serio jest super ja czekam jeszcze na truskawki bo lubie wode truskawkowa cytryne i pomarancze troche wycisnij,kiwi delikatnie
Ja wiem , że nie zdrowe Jest w ogóle a co dopiero w ciąży gazowane i kolorowe. Ale nie pamiętam dlaczegoJa pije gazowane tzn nie dużo bo i tak nie lubię za bardzo, ale pierwsze słyszę żeby to miało być coś zlego
Ja też zawsze piłam dużo, 2/3 l dziennie. Ale nie zwykłej czystej. Ble.Ja uwielbiam wodę najzwyklejszą niegazowaną piję mega dużo, nawet jak nie byłam w ciąży, od dziecka tak mam. Potrafię wypić ze 3-4 l dziennie wody myślę