reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pamiętam, że kiedyś przyjęło się dawać ciężarnej na pierwszy prezent takie buciki, one zawsze były pakowane w plastikowe, przeźroczyste pudełko i kosztowały koszmarne pieniądze. Dlaczego, zabijcie mnie nie wiem, nie pamiętam.

Pamiętam, że kiedyś przyjęło się dawać ciężarnej na pierwszy prezent takie buciki, one zawsze były pakowane w plastikowe, przeźroczyste pudełko i kosztowały koszmarne pieniądze. Dlaczego, zabijcie mnie nie wiem, nie pamiętam.
Właśnie tak wyglądał pierwszy prezent jaki dostałam :D buciki w plastikowym opakowaniu. Dostałam różowe, po czasie okazało się, że jednak chłopak będzie

Hyhy ja nie kupuje nawet mezowi butow,corce to inaczej.. ale jakis przesad ze butow sie nie kupuje :p

Ten Twoj ginekolog to chyba pan starej daty ;) Wlasnie ograniczanie pokarmow sprzyja alergiom u dzieci.
No a dodatkowo wody płodowe smakują różnie w zależności od tego co akurat zjemy. I im bardziej urozmaicona dieta tym bardziej przyzwyczajamy dziecko do różnych smaków (tak samo nasze mleko może zmieniać smak w zależności od tego co zjemy) i potem jest łatwiej np przy rozszerzaniu diety bo dziecko 'nie wybrzydza' bo jest już do konkretnych smaków przyzwyczajone :)

Dziewczyny, uwaga pochwalę się skończonym pokoikiem [emoji7]

Tzn czekamy jeszcze na żyrandol i lampkę które mają przyjść do 2 tyg i docelowo będzie jeszcze dywanik i coś na ścianie, albo naklejki albo obrazki jakieś. Ale to już później na spokojnie.
Na razie mały będzie spał z nami w sypialni, a pokoik jego będzie służył za jego garderobę i przechowywalnie zabawek, kocyków, kosmetyków i wszystkiego innego :D docelowo później łóżeczko będzie obok komody :)

Zobacz załącznik 850000Zobacz załącznik 850001Zobacz załącznik 850002
Pięknie

reklama
Do góry