reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A na jaki wiek ?
Ja raczej nie będę kupowała używanych ze względu na to , że dziecko uczy się chodzić lub jak już chodzi to nie chciałabym żeby nóżka się krzywiła. Dzieci mają różne problemy ze stopami
A wiek to nie powiem, dzieciom różnie rosną stopy, ale rozmiary mogę podać, 19, 22 i 24 (24 to kozaczki)

Filtruj sobie chociaż bo teraz pełno kamienia jest w takiej wodzie :p
Dzbanek od filtra służy do herbaty dla facecików :D

reklama
Ja bylam uzalezniona od coli ;) od czasu ciazy nie wypilam nic z chemicznych farbowanych napoji ;) jedynie co pije to kranówa,woda odfiltrowana,mleko i kefiry/maslanki ;) aaa i smoothe swoje ;) jedynie co wypilam to wczoraj sok marchwiowy sklepowy bo moj butelke szklana potrzebowal, ale byl mega slodki, teraz zasmakowala mi woda z cytryna i mieta ;) wiec codziennie robie takowa ;)
To bardzo zdrowo :) ja bardzo źle robię. Bo pije wody smakowe w których jest więcej cukru jak w słoiku nutelli. Soki owocowe z kartonu lub wodę Z sokiem np.kiwi. nic nie poradzę na to , że nic innego nie wypije :( no chyba z że herbaty ale ja muszę mieć butelke przy sobie i pić kiedy najdzie mnie ochota , czyli co chwilę :hmm:

Cos wam powiem.. mojej cory nie ma od wczoraj,i jej swinka morska jest dzis osowiala,zawsze jadla duzo teraz troche skubnie i idzie na hamak lezec.. gdy byla godzina przyjscia cory ze szkoly to sie troche ozywila i znow jest posepna.. glaszcze go itd nawet go wypuscilam z klatki zeby sobie pobiegal to uciekl do mlodej pokoju.. niby gryzon a tez ma uczucia.. niesamowite.. ❤

To bardzo zdrowo :) ja bardzo źle robię. Bo pije wody smakowe w których jest więcej cukru jak w słoiku nutelli. Soki owocowe z kartonu lub wodę Z sokiem np.kiwi. nic nie poradzę na to , że nic innego nie wypije :( no chyba z że herbaty ale ja muszę mieć butelke przy sobie i pić kiedy najdzie mnie ochota , czyli co chwilę :hmm:
Bo pijesz slodzone ;) sprobuj zrobic wode smakowa sama bez cukru zobaczysz ze sie napijesz ;)

Ja bylam uzalezniona od coli ;) od czasu ciazy nie wypilam nic z chemicznych farbowanych napoji ;) jedynie co pije to kranówa,woda odfiltrowana,mleko i kefiry/maslanki ;) aaa i smoothe swoje ;) jedynie co wypilam to wczoraj sok marchwiowy sklepowy bo moj butelke szklana potrzebowal, ale byl mega slodki, teraz zasmakowala mi woda z cytryna i mieta ;) wiec codziennie robie takowa ;)
Ja wlasnie pije wode z cytrynka ;) Bardzo mi smakuje jeszcze natka pietruszki i miodem :D

A wiek to nie powiem, dzieciom różnie rosną stopy, ale rozmiary mogę podać, 19, 22 i 24 (24 to kozaczki)

Dzbanek od filtra służy do herbaty dla facecików :D
To nie wiem, zrobisz jak będziesz uważała :)
Ja dostałam jedne adidasy używane ale wyglądają jak nowe, wkładka i bucik nie wygięty , sztywny jak ze sklepu więc nad tą para się jeszcze zastanowię :)
I pijesz prosto z kranu ? Mnie by żołądek zaraz bolał :p

Cos wam powiem.. mojej cory nie ma od wczoraj,i jej swinka morska jest dzis osowiala,zawsze jadla duzo teraz troche skubnie i idzie na hamak lezec.. gdy byla godzina przyjscia cory ze szkoly to sie troche ozywila i znow jest posepna.. glaszcze go itd nawet go wypuscilam z klatki zeby sobie pobiegal to uciekl do mlodej pokoju.. niby gryzon a tez ma uczucia.. niesamowite.. ❤
Jak słodko ❤️ jeju :D

reklama
Do góry