reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Śliczny [emoji173]️ i nie drogi :)
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka :)
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę :D
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?:) Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?

Mi te dwa ostatnie komplety czyli S myszki i w pandy [emoji7][emoji7]

Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.

Ten kolor też mi się podoba. Ale nie widzę na necie dużo tego wzoru co ja kupuje. Zastanawiam się czy to nie jest jakiś stary model albo coś innego o czym wy piszecie :D mogę wiedzieć ile dałaś ? :)

Śliczny [emoji173]️ i nie drogi :)
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka :)
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę :D
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?:) Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Jak dla mnie pandy[emoji16][emoji16] Jakbym miała kupować czy szyć u kogoś to na pewno będą pandy[emoji16]
No a ja dziś po pierwszych hybrydach po tygodniu wolnego od pracy [emoji23] aż psychicznie lepiej się czuję [emoji23] pracoholizm robi swoje [emoji23]
Nieźle[emoji23] musisz być dobrym słuchaczem, tak e ogóle[emoji16]
Super ten leżaczek[emoji16][emoji16]

reklama
Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.
A na jesień czym będziesz przykrywała w łóżeczku córeczkę ? Bo niby nie można niczym. Ale przecież będzie zimno.. to sam śpiworek ciepły wystarczy ? A jak nie będzie chciało dziecko w nim spać ? :)

Do góry