G
gosc12
Gość
Dziękuje2 albo 3 [emoji7]
A ty jakie masz kocyki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje2 albo 3 [emoji7]
Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.Mam nadzieję ale wiesz.. podobał mi się taki niebieski albo ciemny granatowy ? No ale nie będę wybrzydzać
Śliczny [emoji173]️ i nie drogi
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ? Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.
170 zł dałam :*Ten kolor też mi się podoba. Ale nie widzę na necie dużo tego wzoru co ja kupuje. Zastanawiam się czy to nie jest jakiś stary model albo coś innego o czym wy piszecie mogę wiedzieć ile dałaś ?
Jak dla mnie pandy[emoji16][emoji16] Jakbym miała kupować czy szyć u kogoś to na pewno będą pandy[emoji16]Śliczny [emoji173]️ i nie drogi
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ? Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Nieźle[emoji23] musisz być dobrym słuchaczem, tak e ogóle[emoji16]No a ja dziś po pierwszych hybrydach po tygodniu wolnego od pracy [emoji23] aż psychicznie lepiej się czuję [emoji23] pracoholizm robi swoje [emoji23]
Super ten leżaczek[emoji16][emoji16]O taki ten leżaczek Zobacz załącznik 849912
I też dobrym gadaczem [emoji23][emoji23]Jak dla mnie pandy[emoji16][emoji16] Jakbym miała kupować czy szyć u kogoś to na pewno będą pandy[emoji16]Nieźle[emoji23] musisz być dobrym słuchaczem, tak e ogóle[emoji16]Super ten leżaczek[emoji16][emoji16]
Fajny i za dobrą cenęO taki ten leżaczek Zobacz załącznik 849912
to dobrze[emoji16] ale co się nasłuchasz, to już inna kwestia[emoji23] i ile musisz humorków znosić[emoji16] respekt[emoji16] praca z ludźmi jest ciężka[emoji16]I też dobrym gadaczem [emoji23][emoji23]
A na jesień czym będziesz przykrywała w łóżeczku córeczkę ? Bo niby nie można niczym. Ale przecież będzie zimno.. to sam śpiworek ciepły wystarczy ? A jak nie będzie chciało dziecko w nim spać ?Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.