reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Śliczny [emoji173]️ i nie drogi :)
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka :)
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę :D
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?:) Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
2 albo 3 [emoji7]

reklama
Na 56 :) z długim 3 i z 1 krótki albo że 2 krotkie na wszelki wypadek . Wolę zestaw body i polspioszki , w razie jak będzie bardzo gorąco to polśpioszki zdejme i tylko body i skarpetki . Pajacyków nie będę brała :)
Ja właśnie się zastanawiam czy na 56 czy 62 brać :)
Ja też lubię zestaw body+leginsy/polspioszki lub body+pajacyk, body+spioszki :D i chyba wezmę, jedne spioszki, dwa pajace i polspioszki i body :) i pewnie jak zwykle wezmę za dużo :laugh2:

Śliczny [emoji173]️ i nie drogi :)
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka :)
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę :D
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?:) Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Mi najbardziej zdjęcie numer 3 :) kochana podejrzewam że w sklepie nie będzie większego wyboru ;) wiadomo że w internecie masz wszystko :)

Ale żeście narobiły z tymi bujaczkami tiny love... Tyle że się skusiłam :D i koleżanka ma jechać w piątek odebrać bo to w innym mieście za 130 zł .. nie wiem do końca czy mi trzeba ale za tą cenę to chyba bez problemu odsprzedam ;) wzór nie do końca mi się podoba ale to nie o to chyba w tym chodzi :)
Macie jakieś rady co sprawdzić przy odbiorze ? On się sam buja czy tylko wibruje ?

Mi najbardziej zdjęcie numer 3 :) kochana podejrzewam że w sklepie nie będzie większego wyboru ;) wiadomo że w internecie masz wszystko :)

Ale żeście narobiły z tymi bujaczkami tiny love... Tyle że się skusiłam :D i koleżanka ma jechać w piątek odebrać bo to w innym mieście za 130 zł .. nie wiem do końca czy mi trzeba ale za tą cenę to chyba bez problemu odsprzedam ;) wzór nie do końca mi się podoba ale to nie o to chyba w tym chodzi :)
Hahaha [emoji7][emoji23] nie będziesz żałować [emoji14] przyda się [emoji23] jakie kolory?

Hahaha [emoji7][emoji23] nie będziesz żałować [emoji14] przyda się [emoji23] jakie kolory?
O taki ten leżaczek
Screenshot_2018-04-23-20-05-20-419_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-04-23-20-05-20-419_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-04-23-20-05-20-419_com.android.chrome.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 349
Wcale się mu nie dziwię...ja mojego męża nie raz też wysylalam za granicę to mówił że nie da rady beze mnie . A teraz jak mały w drodze to u męża w pracy co chwilę jakieś zmiany i niezadowolony jest ale mówi że nigdy w życiu nie pozwoli na to by dziecko wychowalo się bez ojca.. może dlatego że u mojej kuzynki widzimy obrazek że tatuś za granicą jak przyjeżdża to nie umie się zająć dzieciami a one się cieszą że tatuś przyjeżdża bo przywiezie słodycze.. no i w sumie też bym nie chciała żeby pracował na delegacji. Mój tato się przez to rozbił , szwagier właśnie teraz też na delegacji i zaczyna pić .. i ciągle tłumaczenia że przecież wszyscy piją to on nie będzie siedział o suchym pysku.. ale w sumie jakbym ja mieszkała za granicą na jakis domach z młodymi ludźmi to pewnie też byłoby piwkowanie
Mój stara się nie pić , ale wiadomo . Mieszka z trzema młodymi kolegami, grill, ktoś ma urodziny, nudzą się i się zaczyna.. na szczęście tylko w sobotę a w tygodniu na sucho. Więc nie ma aż takiego problemu choć nie raz były duże kłótnie o alkohol.
Jest ciężko , bo dziecko będzie tygodniami bez taty ale nic na to narazie nie poradzimy.. :( wiem , że jest taki , że będzie przyjeżdżał jak najczęściej. I będzie chciał wszystkiego się uczyć, a co do rozpieszczania dzieci jest na nie. Bo wie , że nie może tak robić. Bo ja sobie później z nimi rady nie dam jak dobry tatuś wyjedzie. Będziemy razem wychowywać jak należy. Przynajmniej starać się ze wszystkich sił.

reklama
Do góry