reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też mam mieszkanie [emoji14] tylko tyle że dwupoziomowe. Na dole kuchnia, łazienka, salon i mój gabinet. Na górze jest 15m poddasza i tak jest na tej powierzchni sypialnia i we wnęce zrobione drzwi zasuwane i garderoba. Dlatego tylko tak na prawdę noce spędzamy na górze.
Fajne mieszkanko :) prawie jak w domu :)

reklama
Łóżeczko, na łóżku przy Tobie. W wózku w gondoli :)
My wózka w mieszkaniu nie uznajemy [emoji23] a że mieszkamy na 4 piętrze. Domofon z kamerą to mogę zostawić wózek na klatce pod drzwiami swoimi :) bo mi tu nikt nie wejdzie. A że mam windę to od wejścia do klatki to bez dźwigania na każdym razem będę jechać z wózkiem na górę. Paczki też mi kurier pod drzwiami zostawia jak akurat mnie nie ma [emoji23] bo mi stąd tych paczek przez godzinę dwie nikt nie weźmie [emoji23] sąsiedzi też wózek, rower, auto syna takie duże na akumulator do jeżdżenia mają na klatce. I nikomu nic nie przeszkadza i nikomu nic nie ginie :)
U mnie też domofon, ale ja to się boje nawet butów zostawić przed drzwiami :D a co dopiero wozek ,rower czy taki samochód.
I będę musiała znaleźć miejsce na wózek. U mamy w mieszkaniu będzie stał u mnie w pokoju lub u brata upchne i miesiąc dwa damy radę :) a później u siebie w mieszkaniu będę praktycznie sama więc nie będzie mi robił różnicy. Najwyżej będę skladala ale to też trochę kłopotliwe tak za każdym razem

U mnie też domofon, ale ja to się boje nawet butów zostawić przed drzwiami :D a co dopiero wozek ,rower czy taki samochód.
I będę musiała znaleźć miejsce na wózek. U mamy w mieszkaniu będzie stał u mnie w pokoju lub u brata upchne i miesiąc dwa damy radę :) a później u siebie w mieszkaniu będę praktycznie sama więc nie będzie mi robił różnicy. Najwyżej będę skladala ale to też trochę kłopotliwe tak za każdym razem
To u nas domofon z kamerą więc ja widzę kto do drzwi dzwoni [emoji23]

W domu to będę za 4-5 lat [emoji23][emoji23]
Tutaj jest ogólnie 65m więc jakiś wielkich apartamentów nie ma [emoji23] dom za 240 m trzy poziomy.
To już bedzie mozna kombinować na trzech poziomach i tyłu metrach :)
Jet w trakcie budowy ?
Mi się podobają parterowe domki, może kiedyś w końcu się dorobimy :)

reklama
Przekonały mnie dziewczyny z naszej tutejszej sierpniowej Rodzinki, że ponoć Tiny love najlepszy. Kilka z nas też już go ma widziałam, tylko wiadomo, każdy w kolorze jaki lubi. Mi najbardziej odpowiadal ten akurat. A Wy macie jakiś leżaczek na oku? Czy zbędny bajer dla Was lub kupujecie kołyske na kółkach /kosz mojrzesza /kokon?
Kokon na pewno będę miała[emoji4] Jeszcze dostanę elektryczna nianię, więc będzie leżeć też w łóżeczku[emoji16]
Hej dziewczyny. Ale dzisiejszy dzień był cudowny wspaniala pogoda i relaks. Wyglupialismy się dzisiaj z synkiem na trawniku przed domem
Fajnie, że tak pozytywnie ci dzień minął[emoji16]

Do góry