reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też mam mieszkanie [emoji14] tylko tyle że dwupoziomowe. Na dole kuchnia, łazienka, salon i mój gabinet. Na górze jest 15m poddasza i tak jest na tej powierzchni sypialnia i we wnęce zrobione drzwi zasuwane i garderoba. Dlatego tylko tak na prawdę noce spędzamy na górze.
Fajne mieszkanko :) prawie jak w domu :)

reklama
Łóżeczko, na łóżku przy Tobie. W wózku w gondoli :)
My wózka w mieszkaniu nie uznajemy [emoji23] a że mieszkamy na 4 piętrze. Domofon z kamerą to mogę zostawić wózek na klatce pod drzwiami swoimi :) bo mi tu nikt nie wejdzie. A że mam windę to od wejścia do klatki to bez dźwigania na każdym razem będę jechać z wózkiem na górę. Paczki też mi kurier pod drzwiami zostawia jak akurat mnie nie ma [emoji23] bo mi stąd tych paczek przez godzinę dwie nikt nie weźmie [emoji23] sąsiedzi też wózek, rower, auto syna takie duże na akumulator do jeżdżenia mają na klatce. I nikomu nic nie przeszkadza i nikomu nic nie ginie :)
U mnie też domofon, ale ja to się boje nawet butów zostawić przed drzwiami :D a co dopiero wozek ,rower czy taki samochód.
I będę musiała znaleźć miejsce na wózek. U mamy w mieszkaniu będzie stał u mnie w pokoju lub u brata upchne i miesiąc dwa damy radę :) a później u siebie w mieszkaniu będę praktycznie sama więc nie będzie mi robił różnicy. Najwyżej będę skladala ale to też trochę kłopotliwe tak za każdym razem

U mnie też domofon, ale ja to się boje nawet butów zostawić przed drzwiami :D a co dopiero wozek ,rower czy taki samochód.
I będę musiała znaleźć miejsce na wózek. U mamy w mieszkaniu będzie stał u mnie w pokoju lub u brata upchne i miesiąc dwa damy radę :) a później u siebie w mieszkaniu będę praktycznie sama więc nie będzie mi robił różnicy. Najwyżej będę skladala ale to też trochę kłopotliwe tak za każdym razem
To u nas domofon z kamerą więc ja widzę kto do drzwi dzwoni [emoji23]

W domu to będę za 4-5 lat [emoji23][emoji23]
Tutaj jest ogólnie 65m więc jakiś wielkich apartamentów nie ma [emoji23] dom za 240 m trzy poziomy.
To już bedzie mozna kombinować na trzech poziomach i tyłu metrach :)
Jet w trakcie budowy ?
Mi się podobają parterowe domki, może kiedyś w końcu się dorobimy :)

reklama
Przekonały mnie dziewczyny z naszej tutejszej sierpniowej Rodzinki, że ponoć Tiny love najlepszy. Kilka z nas też już go ma widziałam, tylko wiadomo, każdy w kolorze jaki lubi. Mi najbardziej odpowiadal ten akurat. A Wy macie jakiś leżaczek na oku? Czy zbędny bajer dla Was lub kupujecie kołyske na kółkach /kosz mojrzesza /kokon?
Kokon na pewno będę miała[emoji4] Jeszcze dostanę elektryczna nianię, więc będzie leżeć też w łóżeczku[emoji16]
Hej dziewczyny. Ale dzisiejszy dzień był cudowny wspaniala pogoda i relaks. Wyglupialismy się dzisiaj z synkiem na trawniku przed domem
Fajnie, że tak pozytywnie ci dzień minął[emoji16]

Do góry