reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam leżaczek Tiny Love, on będzie na dole w mieszkaniu. Czyli tam gdzie spędzamy cały dzień bo salonu łóżeczkiem gratic nie chce..
Mam rożek po synku to będzie na początek po domu wystarczający.
A na poddaszu w sypialni normalnie łóżeczko.

No właśnie kokon , takie większe leżaczki przydają się jak się mieszka w domu. Gdzie są piętra. Bo siedzi się na dole większość czasu i strach zostawić dziecka u góry w sypialni. A tak ma się ciągle na oku bobasa. Ja mam mieszkanie, więc z pokoju do pokoju mam nie daleko :laugh2:

reklama
No właśnie kokon , takie większe leżaczki przydają się jak się mieszka w domu. Gdzie są piętra. Bo siedzi się na dole większość czasu i strach zostawić dziecka u góry w sypialni. A tak ma się ciągle na oku bobasa. Ja mam mieszkanie, więc z pokoju do pokoju mam nie daleko :laugh2:
Też mam mieszkanie [emoji14] tylko tyle że dwupoziomowe. Na dole kuchnia, łazienka, salon i mój gabinet. Na górze jest 15m poddasza i tak jest na tej powierzchni sypialnia i we wnęce zrobione drzwi zasuwane i garderoba. Dlatego tylko tak na prawdę noce spędzamy na górze.

A w tym leżaczku dziecko i cały dzień swobodnie może spać, bo jest jak gondola.
Z synem miałam huśtawkę hybrydowa i ona się nie nadawała przez to siedzisko, bo dziecko miało przygarbiona pozycję no i mały przez to nie chciał wogole w tym siedzieć...Zobacz załącznik 849455
Ja mam tylko lezaczek bujaczek. Taki zwykly więc na pewno nie za dobry na plecki. Polezy w nim 20minut i wyciągam. A tak na codzien to nie wiem, w łóżeczku ciągle ? Czy na łóżku przy mnie może sobie leżeć ?

Ja mam tylko lezaczek bujaczek. Taki zwykly więc na pewno nie za dobry na plecki. Polezy w nim 20minut i wyciągam. A tak na codzien to nie wiem, w łóżeczku ciągle ? Czy na łóżku przy mnie może sobie leżeć ?
Łóżeczko, na łóżku przy Tobie. W wózku w gondoli :)
My wózka w mieszkaniu nie uznajemy [emoji23] a że mieszkamy na 4 piętrze. Domofon z kamerą to mogę zostawić wózek na klatce pod drzwiami swoimi :) bo mi tu nikt nie wejdzie. A że mam windę to od wejścia do klatki to bez dźwigania na każdym razem będę jechać z wózkiem na górę. Paczki też mi kurier pod drzwiami zostawia jak akurat mnie nie ma [emoji23] bo mi stąd tych paczek przez godzinę dwie nikt nie weźmie [emoji23] sąsiedzi też wózek, rower, auto syna takie duże na akumulator do jeżdżenia mają na klatce. I nikomu nic nie przeszkadza i nikomu nic nie ginie :)

Najwyzej sama zrobie sobie makijaz i wskocze w jakies swoje ciuszki albo moze fotograf bedzie mial jakies do pozyczenia i szarpne sie na sesyjke jesli maz tez bedzie chcial ;)
No pewnie ;) zazwyczaj mają do wypożyczenia sukienki ,musisz popytać. I lepiej wczesniej sobie termin zarezerwować bo maj/czerwiec są komunie i szykują się sesję komunijne. A sukienkę można kupić za grosze jak się trafi. Ja jutro idę poszukać po sklepach. Może akurat będzie jakaś okazja :) tylko nie wiem co z makijazem. Kiedyś malowałam się mocno i lepiej to na zdjęciach wychodziło teraz tylko tusz i na zdjęciu nie za ładnie :D

reklama
A swoją drogą, spoko narożnik :D
To akurat nie mój [emoji23] zdjęcie mam jeszcze tej dziewczyny co mi sprzedawała leżaczek [emoji23]ja mam trochę inny [emoji23][emoji23] o tu go trochę widać [emoji23]
10021972_2.jpg

Załączniki

• 10021972_2.jpg
    10021972_2.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 298
Do góry