reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To już bedzie mozna kombinować na trzech poziomach i tyłu metrach :)
Jet w trakcie budowy ?
Mi się podobają parterowe domki, może kiedyś w końcu się dorobimy :)
Nie nie. Dostaliśmy dom. Ale starszy. Do generalnego remontu od podstaw. Także mnóstwo kasy i czasu to zejdzie. Ale dużo metrów, działka 17a. Na dole będę miała salon kosmetyczny, piętro jako część dzienna. Na poddaszu będą sypialnie (ale to zostawimy na sam koniec do roboty jak już tam będziemy mieszkać). Na razie trzeba zrobić wszystko na zewnątrz, elewacja, okna, drzwial, dach. Potem wszystko w środku..

My łóżeczko takie już zwykle też przy łóżku będzie naszym + ten Tiny love by mała mogła być ze mną w pokoju innym niż łóżeczko/kuchni/łazience, moim zdaniem to wystarczy. Bo ustaliliśmy albo Tiny love albo kołyska. Zależy co się szybciej trafi w dobrej cenie [emoji1]
A w gondoli z wózka bedzie moglo takie małe dziecko leżeć ? Bo już bym nie chciała kupować kolejnego "łóżeczka" a też częściej będę w salonie obok.

Poczytaj od czego się wzmaga. Ja nigdy w życiu nie miałam i chyba nawet do końca nie wiem jakie to uczucie ale współczuję, bo na pewno nie przyjemne. :(
A jak znosisz ciaze ? Prócz zgagi wszystko wporzadku ? :)

Ciąża to dla mnie nic przyjemnego . Od 6 tygodnia wymioty aż w 12 musiałam się położyć w szpitalu z wykończenia . Do dnia dzisiejszego rano wymiotuje . Mam zgagę i zaparcia . Jutro Ide na krzywa cukrowa i coś czuje ze będę musiała ja powtarzać bo nie wyobrażam sobie jechac do przychodni na czczo i jeszcze siedzieć tam 2 godziny ... trzymajcie kciuki :)

Mustela, perfecta mama. Pewnie jest więcej ale nie znam. Musiałabyś popytać w aptece :)
Dzięki za odpowiedź , jutro zapytam.
Dobrze , że będziesz miała pomoc.
Może tym razem nie będzie tak źle , trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie ;-*
Nie dziękuję
moja koleżanka miała mieć cesarkę 17września 2017 kilka dni przed to ale tydzień wcześniej zaczął się poród więc pojechali na IP a tam jak się dowiedzieli, że to będzie 3cia cc to ja zlewali żaden lekarz nie chciał jej ciąć. Dopiero jak jej lekarz interweniował telefonicznie to ja wzięli na salę operacyjną.

Nie nie. Dostaliśmy dom. Ale starszy. Do generalnego remontu od podstaw. Także mnóstwo kasy i czasu to zejdzie. Ale dużo metrów, działka 17a. Na dole będę miała salon kosmetyczny, piętro jako część dzienna. Na poddaszu będą sypialnie (ale to zostawimy na sam koniec do roboty jak już tam będziemy mieszkać). Na razie trzeba zrobić wszystko na zewnątrz, elewacja, okna, drzwial, dach. Potem wszystko w środku..
Kupa kasy i roboty ale jednak dom w prezencie to teraz można tylko działać na przód :) coś swojego to cieszy bardzo. I super sobie rozplanowalas ten salon kosmetyczny :) życzę szybkiego remontu :*

reklama
Do góry