Anulaa88
Fanka BB :)
@KatiNails trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie. Dostaliśmy dom. Ale starszy. Do generalnego remontu od podstaw. Także mnóstwo kasy i czasu to zejdzie. Ale dużo metrów, działka 17a. Na dole będę miała salon kosmetyczny, piętro jako część dzienna. Na poddaszu będą sypialnie (ale to zostawimy na sam koniec do roboty jak już tam będziemy mieszkać). Na razie trzeba zrobić wszystko na zewnątrz, elewacja, okna, drzwial, dach. Potem wszystko w środku..To już bedzie mozna kombinować na trzech poziomach i tyłu metrach
Jet w trakcie budowy ?
Mi się podobają parterowe domki, może kiedyś w końcu się dorobimy
A w gondoli z wózka bedzie moglo takie małe dziecko leżeć ? Bo już bym nie chciała kupować kolejnego "łóżeczka" a też częściej będę w salonie obok.My łóżeczko takie już zwykle też przy łóżku będzie naszym + ten Tiny love by mała mogła być ze mną w pokoju innym niż łóżeczko/kuchni/łazience, moim zdaniem to wystarczy. Bo ustaliliśmy albo Tiny love albo kołyska. Zależy co się szybciej trafi w dobrej cenie [emoji1]
Może zwróć uwagę że leżaczek Tiny Love też wygląda jak gondola od wózkaA w gondoli z wózka bedzie moglo takie małe dziecko leżeć ? Bo już bym nie chciała kupować kolejnego "łóżeczka" a też częściej będę w salonie obok.
Poczytaj od czego się wzmaga. Ja nigdy w życiu nie miałam i chyba nawet do końca nie wiem jakie to uczucie ale współczuję, bo na pewno nie przyjemne.
A jak znosisz ciaze ? Prócz zgagi wszystko wporzadku ?
A u mnie w klatce to nawet sąsiad alkoholik by wózek ukradł , drzwi są wiecznie otwartr lub po prostu zepsute. Każdy wchodzi kiedy chce więc lepiej nie ryzykować. Ale ty masz super opcje do tego 4 piętro to już w ogóleTo u nas domofon z kamerą więc ja widzę kto do drzwi dzwoni [emoji23]
Dobranoc ;-* trzymam kciuki za wizytę !Dziewczynki uciekam spać rano trzeba męża i syna wyprawić, a potem samej się na wizytę do ginekologa wybrać [emoji23] zobaczymy czy jest wszystko ok i czy pozwoli mi do pracy wrócić.
Kolorowych snów :*
Dzięki za odpowiedź , jutro zapytam.Mustela, perfecta mama. Pewnie jest więcej ale nie znam. Musiałabyś popytać w aptece
Nie dziękujęDobrze , że będziesz miała pomoc.
Może tym razem nie będzie tak źle , trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie ;-*
Kupa kasy i roboty ale jednak dom w prezencie to teraz można tylko działać na przód coś swojego to cieszy bardzo. I super sobie rozplanowalas ten salon kosmetyczny życzę szybkiego remontu :*Nie nie. Dostaliśmy dom. Ale starszy. Do generalnego remontu od podstaw. Także mnóstwo kasy i czasu to zejdzie. Ale dużo metrów, działka 17a. Na dole będę miała salon kosmetyczny, piętro jako część dzienna. Na poddaszu będą sypialnie (ale to zostawimy na sam koniec do roboty jak już tam będziemy mieszkać). Na razie trzeba zrobić wszystko na zewnątrz, elewacja, okna, drzwial, dach. Potem wszystko w środku..
Ale koszt to ok 300zl a długo w nim nie pozbędzie.. moze ten kokon, ale on się pomiesci na narożniku ? Czy to trochę nie właściwe? Bo jednak niemowlę powinno leżeć na przystosowanym materacu..Może zwróć uwagę że leżaczek Tiny Love też wygląda jak gondola od wózka