Ja mam sznurek który mogę ściągnąć bardziej lub mniej nie mam całe szczęście gumkiDziękuję za przepis[emoji11]A tam nudna...[emoji16] ja byłam u teściowej na chwilę, potem rozpaliliśmy grilla na obiad. No dobra.. Mąż rozpalił[emoji23] Teraz czytam książkę[emoji16] uwielbiam taki relaks [emoji4]Ja jedną dużą walizkę[emoji4] ale tam, gdzie chcę rodzić jest takie zalecenie. Przynajmniej było w zeszłym roku[emoji16]Ja jestem jak najbardziej za[emoji16] mam zamiar. pisać do dziewczyny dopiero po porodzie [emoji4] Supet ten kombinezon[emoji16] mam też podobne dwa z krótkimi gaciami, ale wczoraj przymierzyłam i ciśnie mbie gumka, więc w tym roku sobie daruję[emoji4]
reklama
Na pewno na lwowskiej jest 24h. Nie wiem czy i powstańców Warszawy też teraz nie jest 24h właśnie ten co mam po drodze do rodziców [emoji23][emoji23]Nie wiem o którym Kasia mówi ale do takiego otwartego 24h nie ma tak daleko
G
gosc12
Gość
Super !A my dziś jechaliśmy do sąsiedniego miasta po leżaczki dla małej. Za Tiny love daliśmy 110 zł, a za ten drugi 25 zł. Domyślnie jechaliśmy po Tiny love, ale aż żal było nie wziąć za taką cenę tego drugiego. Będzie stał u mojej mamy lub gdzieś. [emoji1] Dodatkowo kupiliśmy za grosze karuzelę z projektorem z Fisher Price, ale tu już zdjecia nie znajdę niestety, pokażę jak już będziemy na etapie pokazywania łóżeczek gotowych hah [emoji1] Zobacz załącznik 849429Zobacz załącznik 849430
Udane zakupy
Ja mam kilka bodziakow na krótki rękaw. Myślę że urodze jeszcze w lipcu więc na ciepłe sierpniowe dni się pewnie przydadzą.
Ja zawsze dziecku zakładałam warstwę więcej ale z kolei powiedzmy przy 25 stopniach nie zalozylabym długiego rękawa.
Śliczny Bujak z tiny Love. I jaka dobra cena też chciałabym ten model...
Ja zawsze dziecku zakładałam warstwę więcej ale z kolei powiedzmy przy 25 stopniach nie zalozylabym długiego rękawa.
Też się zastanawiałam nad bodami z krótkim rękawkiem. Ja mam termin na koniec sierpnia, pewnie wcześniej jak 18-20 nie robi mi cesarki więc już włściwie po lecie będzie zanim wyjdziemy na spacery. Może kupię ze 2 szt tylko. Ja mam dostać ubranka od bratowej zobaczę co tam będzie ale to najwcześniej koniec czerwca przywiozę, łóżeczko mąż złoży z tydzień przed terminem nie chcę żeby się wcześniej kurzyło.
Dziewczyny kupcie sobie po kilka par bodów z krótkim rękawem. Sierpień może być jeszcze upalny. Początki września też mogą być ciepłe.Ja mam kilka bodziakow na krótki rękaw. Myślę że urodze jeszcze w lipcu więc na ciepłe sierpniowe dni się pewnie przydadzą.
Ja od razu jak wyjdziemy ze szpitala to na krótkie spacery małą będę brać. Chyba że pogoda będzie straszna. Bo i tak będę musiała w większości po syna do przedszkola chodzić. Ja mam termin na 21 sierpnia a CC będzie mieć albo zaraz przed 15 sierpnia , albo zaraz po 15 sierpniaTeż się zastanawiałam nad bodami z krótkim rękawkiem. Ja mam termin na koniec sierpnia, pewnie wcześniej jak 18-20 nie robi mi cesarki więc już włściwie po lecie będzie zanim wyjdziemy na spacery. Może kupię ze 2 szt tylko. Ja mam dostać ubranka od bratowej zobaczę co tam będzie ale to najwcześniej koniec czerwca przywiozę, łóżeczko mąż złoży z tydzień przed terminem nie chcę żeby się wcześniej kurzyło.
G
gosc12
Gość
Z tego względu ja mam dużo z krótkim. Mam termin na koniec lipca, ale mogę urodzić na początku więc dwa miesiąca lata przed córkaDziewczyny kupcie sobie po kilka par bodów z krótkim rękawem. Sierpień może być jeszcze upalny. Początki września też mogą być ciepłe.
G
gosc12
Gość
Czemu CC robi się dwa tygodnie wcześniej a nie w terminie ?Ja od razu jak wyjdziemy ze szpitala to na krótkie spacery małą będę brać. Chyba że pogoda będzie straszna. Bo i tak będę musiała w większości po syna do przedszkola chodzić. Ja mam termin na 21 sierpnia a CC będzie mieć albo zaraz przed 15 sierpnia , albo zaraz po 15 sierpnia
reklama
CC robi się kilka dni wcześniej, czasem tydzień. Zależy od lekarza i szpitala. Jak ja mam termin na 21 sierpnia to akurat CC pewnie będzie 17 sierpnia (4 dni wcześniej). Bo mój ginekolog tnie w piątki. Chyba że będzie wolał zrobić cięcie przed świętami 15 sierpnia to będzie wcześniej.Czemu CC robi się dwa tygodnie wcześniej a nie w terminie ?