reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuję za przepis[emoji11]A tam nudna...[emoji16] ja byłam u teściowej na chwilę, potem rozpaliliśmy grilla na obiad. No dobra.. Mąż rozpalił[emoji23] Teraz czytam książkę[emoji16] uwielbiam taki relaks [emoji4]Ja jedną dużą walizkę[emoji4] ale tam, gdzie chcę rodzić jest takie zalecenie. Przynajmniej było w zeszłym roku[emoji16]Ja jestem jak najbardziej za[emoji16] mam zamiar. pisać do dziewczyny dopiero po porodzie [emoji4] Supet ten kombinezon[emoji16] mam też podobne dwa z krótkimi gaciami, ale wczoraj przymierzyłam i ciśnie mbie gumka, więc w tym roku sobie daruję[emoji4]
Ja mam sznurek który mogę ściągnąć bardziej lub mniej :) nie mam całe szczęście gumki :)

reklama
A my dziś jechaliśmy do sąsiedniego miasta po leżaczki dla małej. Za Tiny love daliśmy 110 zł, a za ten drugi 25 zł. Domyślnie jechaliśmy po Tiny love, ale aż żal było nie wziąć za taką cenę tego drugiego. Będzie stał u mojej mamy lub gdzieś. [emoji1] Dodatkowo kupiliśmy za grosze karuzelę z projektorem z Fisher Price, ale tu już zdjecia nie znajdę niestety, pokażę jak już będziemy na etapie pokazywania łóżeczek gotowych hah [emoji1] Zobacz załącznik 849429Zobacz załącznik 849430
Super ! :)
Udane zakupy :):)

Ja mam kilka bodziakow na krótki rękaw. Myślę że urodze jeszcze w lipcu więc na ciepłe sierpniowe dni się pewnie przydadzą.
Ja zawsze dziecku zakładałam warstwę więcej ale z kolei powiedzmy przy 25 stopniach nie zalozylabym długiego rękawa.
Śliczny Bujak z tiny Love. I jaka dobra cena :) też chciałabym ten model...

Też się zastanawiałam nad bodami z krótkim rękawkiem. Ja mam termin na koniec sierpnia, pewnie wcześniej jak 18-20 nie robi mi cesarki więc już włściwie po lecie będzie zanim wyjdziemy na spacery. Może kupię ze 2 szt tylko. Ja mam dostać ubranka od bratowej zobaczę co tam będzie ale to najwcześniej koniec czerwca przywiozę, łóżeczko mąż złoży z tydzień przed terminem nie chcę żeby się wcześniej kurzyło.

Ja mam kilka bodziakow na krótki rękaw. Myślę że urodze jeszcze w lipcu więc na ciepłe sierpniowe dni się pewnie przydadzą.
Ja zawsze dziecku zakładałam warstwę więcej ale z kolei powiedzmy przy 25 stopniach nie zalozylabym długiego rękawa.
Śliczny Bujak z tiny Love. I jaka dobra cena :) też chciałabym ten model...
Dziewczyny kupcie sobie po kilka par bodów z krótkim rękawem. Sierpień może być jeszcze upalny. Początki września też mogą być ciepłe.

Też się zastanawiałam nad bodami z krótkim rękawkiem. Ja mam termin na koniec sierpnia, pewnie wcześniej jak 18-20 nie robi mi cesarki więc już włściwie po lecie będzie zanim wyjdziemy na spacery. Może kupię ze 2 szt tylko. Ja mam dostać ubranka od bratowej zobaczę co tam będzie ale to najwcześniej koniec czerwca przywiozę, łóżeczko mąż złoży z tydzień przed terminem nie chcę żeby się wcześniej kurzyło.
Ja od razu jak wyjdziemy ze szpitala to na krótkie spacery małą będę brać. Chyba że pogoda będzie straszna. Bo i tak będę musiała w większości po syna do przedszkola chodzić. Ja mam termin na 21 sierpnia a CC będzie mieć albo zaraz przed 15 sierpnia , albo zaraz po 15 sierpnia

Ja od razu jak wyjdziemy ze szpitala to na krótkie spacery małą będę brać. Chyba że pogoda będzie straszna. Bo i tak będę musiała w większości po syna do przedszkola chodzić. Ja mam termin na 21 sierpnia a CC będzie mieć albo zaraz przed 15 sierpnia , albo zaraz po 15 sierpnia
Czemu CC robi się dwa tygodnie wcześniej a nie w terminie ? :rolleyes2:

reklama
Czemu CC robi się dwa tygodnie wcześniej a nie w terminie ? :rolleyes2:
CC robi się kilka dni wcześniej, czasem tydzień. Zależy od lekarza i szpitala. Jak ja mam termin na 21 sierpnia to akurat CC pewnie będzie 17 sierpnia (4 dni wcześniej). Bo mój ginekolog tnie w piątki. Chyba że będzie wolał zrobić cięcie przed świętami 15 sierpnia to będzie wcześniej.

Do góry