reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
tak ja też palnuje sesje z brzuszkiem ale chce ją zrobić już w maju dopoki nie jestem az taka duża marzy mi sie taka osobista w studio ( wiecie bielizna i moj facet )i trochę zdjęć w plenerze. A na sesje noworodkową też sie chyba skuszę
A to ten do pępk dla maluszka i szare mydło mam na liście
@KatiNails Sukienka mega i brzuszek też
A mój week wspaniale na działce u rodziców. Więc korzytsam z uroków slońca

@martini31 może faktycznie za długi spacer[emoji852] uważaj na siebie[emoji11]

@klaudiaa975 byłam w takiej sytuacji i nigdy się nudziłam[emoji4] tęskniłam, owszem [emoji4] Jestem taką osobą, która zawsze sobie znajdzie zajęcie[emoji16] nie narzekam na nudę.
A mój mąż nie chodzi na nocki tylko. Gwoli ścisłości to pracuje na 11, 16 i 22[emoji4] Więc i tak go nie ma całymi dniami w domu[emoji4] wcześniej, jak pracowałam, to w ogóle się mijaliśmy. Takie życie[emoji4]

Ja się tylko nudzę w weekendy:D
W tygodniu zawsze jest coś do roboty. Jak urodzę to już nie będę narzekała na brak zdjęcia ;) tak zazwyczaj jest jak dwie osoby pracują na różne zmiany :/

reklama
Do góry