reklama
G
gosc12
Gość
Śliczne gdybym nie miała za dużo już to pewnie też bym się rozejrzałaMyślę nad tym
Wszystko od jednego sprzedającego
Nie drogie ma rzeczy
G
gosc12
Gość
Ja lubię weekendy, bo wtedy mój mąż ma wolne, tzn pół soboty i całą niedzielę
U nas malowanie i składanie mebelków od rana jest boooosko!!
Jakich mebelków ? łóżeczko też składacie ? Czy tylko szafa/komoda ?
Anulaa88
Fanka BB :)
U mnie to samo[emoji4]Ja też przymierzałam mój kombinezon takiego typu i też ciśnie mnie gumka bo wypada na środku brzucha
Myślałam, że chociaż spódnice będą pasować[emoji4] Ale niestety, jak je naciągnęłam wysoko, to rozcięcie miałam tuż pod tyłkiem[emoji23][emoji23][emoji23]
G
gosc12
Gość
W chińskim sklepieFajne te torby gdzie kupilas tę różową ?
lordzikowa
Zaciekawiona BB
tak ja też palnuje sesje z brzuszkiem ale chce ją zrobić już w maju dopoki nie jestem az taka duża marzy mi sie taka osobista w studio ( wiecie bielizna i moj facet )i trochę zdjęć w plenerze. A na sesje noworodkową też sie chyba skuszę
A to ten do pępk dla maluszka i szare mydło mam na liście
@KatiNails Sukienka mega i brzuszek też
A mój week wspaniale na działce u rodziców. Więc korzytsam z uroków slońca
A to ten do pępk dla maluszka i szare mydło mam na liście
@KatiNails Sukienka mega i brzuszek też
A mój week wspaniale na działce u rodziców. Więc korzytsam z uroków slońca
oliwiapatrycja
A dużo placilas ? Tam gdzie jeżdże do przychodni chyba są ze 3 chińskie sklepy to może w takkm zobacze czy są jakieś fajne albo jak ta twojaW chińskim sklepie
G
gosc12
Gość
@martini31 może faktycznie za długi spacer[emoji852] uważaj na siebie[emoji11]
@klaudiaa975 byłam w takiej sytuacji i nigdy się nudziłam[emoji4] tęskniłam, owszem [emoji4] Jestem taką osobą, która zawsze sobie znajdzie zajęcie[emoji16] nie narzekam na nudę.
A mój mąż nie chodzi na nocki tylko. Gwoli ścisłości to pracuje na 11, 16 i 22[emoji4] Więc i tak go nie ma całymi dniami w domu[emoji4] wcześniej, jak pracowałam, to w ogóle się mijaliśmy. Takie życie[emoji4]
Ja się tylko nudzę w weekendy
W tygodniu zawsze jest coś do roboty. Jak urodzę to już nie będę narzekała na brak zdjęcia tak zazwyczaj jest jak dwie osoby pracują na różne zmiany :/
reklama
Maljan
Łóżeczko jeszcze nie. Komoda, regał i szafaJakich mebelków ? łóżeczko też składacie ? Czy tylko szafa/komoda ?