reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
tak ja też palnuje sesje z brzuszkiem ale chce ją zrobić już w maju dopoki nie jestem az taka duża marzy mi sie taka osobista w studio ( wiecie bielizna i moj facet )i trochę zdjęć w plenerze. A na sesje noworodkową też sie chyba skuszę
A to ten do pępk dla maluszka i szare mydło mam na liście
@KatiNails Sukienka mega i brzuszek też
A mój week wspaniale na działce u rodziców. Więc korzytsam z uroków slońca

@martini31 może faktycznie za długi spacer[emoji852] uważaj na siebie[emoji11]

@klaudiaa975 byłam w takiej sytuacji i nigdy się nudziłam[emoji4] tęskniłam, owszem [emoji4] Jestem taką osobą, która zawsze sobie znajdzie zajęcie[emoji16] nie narzekam na nudę.
A mój mąż nie chodzi na nocki tylko. Gwoli ścisłości to pracuje na 11, 16 i 22[emoji4] Więc i tak go nie ma całymi dniami w domu[emoji4] wcześniej, jak pracowałam, to w ogóle się mijaliśmy. Takie życie[emoji4]

Ja się tylko nudzę w weekendy:D
W tygodniu zawsze jest coś do roboty. Jak urodzę to już nie będę narzekała na brak zdjęcia ;) tak zazwyczaj jest jak dwie osoby pracują na różne zmiany :/

reklama
Do góry