oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Myślę nad tymTo pochwal się koniecznie![]()
Wszystko od jednego sprzedającego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę nad tymTo pochwal się koniecznie![]()
Ja lubię weekendy, bo wtedy mój mąż ma wolne, tzn pół soboty i całą niedzielęAle nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00.a Wam mija ciekawiej ?
![]()
@GorzkaPomarańcza , @kasiak85 dzięki za odpowiedzi uspokoiło mnie to, że wiem, że Wasze dzieciaczki tez ostatnio są bardziej aktywne
Ale bym sobie zjadła, wygląda przepysznie
To może i mi uda się doczytać jeśli nie wszystko to chociaz częśc
Ja się dziś wybrałam z mężem na spacer na lody i myślałam, że do domu nie wroce tak mnie brzuch rozbolał i zrobił się mocno twardyjakoś do domku dotarłam, nawet brzuch się trochę rozluźnił jak już byłam na miejscu ale od razu się położyłam i zasnęłam a jak się obudzilam to ból i napięty brzuch znowu wróciły.. Ehh.. Chyba za długi był ten spacer jak na mnie..
Na pewno słodko jest wic gniazdo dla dzidziusiaJa lubię weekendy, bo wtedy mój mąż ma wolne, tzn pół soboty i całą niedzielę
U nas malowanie i składanie mebelków od ranajest boooosko!!
Ja planuję sesję noworodkową właśnieKobitki a co myślicie o sesji noworodkowej?
Ja własnie myślę że po ślubie napiszę do babeczki żeby dopytać kiedy co i jak trzeba się zapisać i o ewentualnej zaliczce bo nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w praktycebo te fotki robi się najlepiej do któregoś tam czasu po porodzie kiedy dzidzie można jeszcze odpowiednio ułożyć i jak to wygląda organizacyjnie bo wiadomo nie każda urodzi w terminie
![]()
Fajne te torby gdzie kupilas tę różową ?Na priv nie umiem wysłać. To Ci wkleje.
Różowa mniejsza i ta druga większą na kółeczkach. Zobacz załącznik 849399 Zobacz załącznik 849400
Dla siebie to byle co, jaka kolwiek sukienkę żeby było wygodnie lub leginsy żeby się podpaska na tyłku trzymała
Ja już będę pakowała torby w maju po wszystkich zakupach wyprawkowych![]()
Pochwał sie fotkami jak złożycie :*Ja lubię weekendy, bo wtedy mój mąż ma wolne, tzn pół soboty i całą niedzielę
U nas malowanie i składanie mebelków od ranajest boooosko!!
Ja też przymierzałam mój kombinezon takiego typu i też ciśnie mnie gumka bo wypada na środku brzuchaDziękuję za przepis[emoji11]A tam nudna...[emoji16] ja byłam u teściowej na chwilę, potem rozpaliliśmy grilla na obiad. No dobra.. Mąż rozpalił[emoji23] Teraz czytam książkę[emoji16] uwielbiam taki relaks [emoji4]Ja jedną dużą walizkę[emoji4] ale tam, gdzie chcę rodzić jest takie zalecenie. Przynajmniej było w zeszłym roku[emoji16]Ja jestem jak najbardziej za[emoji16] mam zamiar. pisać do dziewczyny dopiero po porodzie [emoji4] Supet ten kombinezon[emoji16] mam też podobne dwa z krótkimi gaciami, ale wczoraj przymierzyłam i ciśnie mbie gumka, więc w tym roku sobie daruję[emoji4]
Ja też na zdjęcia chyba nie będę miała co ubrać , ale ta kobieta ma kilka sukienek do wypożyczenia. Jeśli nic mi się nie spodoba to na wszelki wypadek wolę kupić. A malować się będę chyba sama. Też myślałam żeby iść się pomalować , zrobić włosy. Ale za dużo w końcu wyjdzie@KatiNails cudna ta sukienkaidealna na taką pogodę jaką teraz mamy
Tak piszecie o tych sesjach i zdał sobie sprawę, że czas zacząć się orientować w tym temaciezawsze marzyłam o takiej sesji ciążowej więc chyba się na taką skuszę ale nie mam za bardzo fajnych ubrań ciążowych no i musiałabym się też przejść na jakiś makijaż przed taką sesją więc robi się już droga taka impreza.. Muszę przegadać to z moim Łukaszem, ciekawe jakie on ma podejscie do takiej sesji
![]()