reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zaraz Ci wyślę na priv. Da się tam zdjęcie wstawić ?
Ja coś wybiorę i położę na wierzchu w szufladzie jak już będę prała na nowo ,prasowała i układala. Myślę , że body z krótkim i pajacyk. A Ty jak myślisz ?
Na priv chyba nie da się :)
Ja myslalam nad ubraniem na wypis dla mnie :p
Tamtym razem żeby mąż niczego nie zapomniał, wlożylam ubrania dla mnie i małego do fotelika , już miesiąc przed terminem mialam tak naszykowane i torbę :D

Zaraz Ci wyślę na priv. Da się tam zdjęcie wstawić ?
Ja coś wybiorę i położę na wierzchu w szufladzie jak już będę prała na nowo ,prasowała i układala. Myślę , że body z krótkim i pajacyk. A Ty jak myślisz ?
A dla małej na wypis to myślę że body do tego polśpioszki albo legginsiki+skarpetki a jak będzie chłodniej to na to jakiś sweterek rozpinany czy bluza :)

Jak spędzasz z facetem to nie dziwię się , że nie nudna :D ja sama jak palec :(:(
A na brzuszkowa nie idziesz ?
Nawet, jak jestem sama, to się nie nudzę[emoji4] Zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie[emoji16] oglądam seriale, mnóstwo czytam, koleżanki wpadają na pogaduszki[emoji4] Oczywiście, zawsze jest lepiej, jak spędzamy czas razem z mężem[emoji4] Ale przywykłam, że jest ciągle w pracy[emoji4] Zaraz też wychodzi[emoji4]

Na sesję brzuszkową nie idę[emoji4] Ze względów finansowych [emoji4]szkoda mi teraz kasy[emoji4] wolę wpłacić na oszczędnościowe konto[emoji16] Ale noworodkowej już nie odpuszczę[emoji4]

@GorzkaPomarańcza , @kasiak85 dzięki za odpowiedzi uspokoiło mnie to, że wiem, że Wasze dzieciaczki tez ostatnio są bardziej aktywne ;)

Dziś niedziela. Można sobie pozwolić :) u nas dzisiaj karpateczka :) Zobacz załącznik 849284
Ale bym sobie zjadła, wygląda przepysznie ;)

Dobra dziewczyny jesteście szaloneNie było mnie 2 dni a tu ponad 150 str do nadrobienia i ciągle przybywaly
Zdrowka i malo stresu dla mam które mają gorszy okres wszystko będzie dobrze.
Ciesze się, że doczytałam wszystko bo dużo rzeczy sie dowiedziałam i dopisalam do listy. Ja za wyprawkę biore się po majówce.
Do szkoły rodzenia się zapisaliśmy, jesteśmy po jednych zajęciach i jestem zadowolona jak narazie. Wczoraj też wyszukałam kurs pierwszej pomocy dla dziecka i też się zapisujemy. Mieszkamy sami 300 km od wszytskich więc ja potrzebuje każdej wiedzy bo jestem panikarą.
Programów dokumentalnych nie ogladam i nie czytam o wcześniejszych porodach bo nie chce się denerwować.
Ale mam pytanie do mam po cc. Czy musze kupić coś dodatkowego do szpitala i do domu? i Fajnie wiedzieć że jest coś takiego na kangurowanie dla tatusia
To może i mi uda się doczytać jeśli nie wszystko to chociaz częśc ;)

Ale nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00. :D:D a Wam mija ciekawiej ?:laugh2:
Ja się dziś wybrałam z mężem na spacer na lody i myślałam, że do domu nie wroce tak mnie brzuch rozbolał i zrobił się mocno twardy :( jakoś do domku dotarłam, nawet brzuch się trochę rozluźnił jak już byłam na miejscu ale od razu się położyłam i zasnęłam a jak się obudzilam to ból i napięty brzuch znowu wróciły.. Ehh.. Chyba za długi był ten spacer jak na mnie..

Na priv chyba nie da się :)
Ja myslalam nad ubraniem na wypis dla mnie :p
Tamtym razem żeby mąż niczego nie zapomniał, wlożylam ubrania dla mnie i małego do fotelika , już miesiąc przed terminem mialam tak naszykowane i torbę :D

Na priv nie umiem wysłać. To Ci wkleje.
Różowa mniejsza i ta druga większą na kółeczkach. IMG_20180422_183728_1024x768_800x600.jpg IMG_20180422_183856_800x600.jpg
Dla siebie to byle co, jaka kolwiek sukienkę żeby było wygodnie lub leginsy żeby się podpaska na tyłku trzymała :)
Ja już będę pakowała torby w maju po wszystkich zakupach wyprawkowych :)

Załączniki

• IMG_20180422_183728_1024x768_800x600.jpg
    IMG_20180422_183728_1024x768_800x600.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20180422_183856_800x600.jpg
    IMG_20180422_183856_800x600.jpg
    145,7 KB · Wyświetleń: 80
@KatiNails cudna ta sukienka ;) idealna na taką pogodę jaką teraz mamy :)

Tak piszecie o tych sesjach i zdał sobie sprawę, że czas zacząć się orientować w tym temacie ;) zawsze marzyłam o takiej sesji ciążowej więc chyba się na taką skuszę ale nie mam za bardzo fajnych ubrań ciążowych no i musiałabym się też przejść na jakiś makijaż przed taką sesją więc robi się już droga taka impreza.. Muszę przegadać to z moim Łukaszem, ciekawe jakie on ma podejscie do takiej sesji ;)

reklama
Nawet, jak jestem sama, to się nie nudzę[emoji4] Zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie[emoji16] oglądam seriale, mnóstwo czytam, koleżanki wpadają na pogaduszki[emoji4] Oczywiście, zawsze jest lepiej, jak spędzamy czas razem z mężem[emoji4] Ale przywykłam, że jest ciągle w pracy[emoji4] Zaraz też wychodzi[emoji4]

Na sesję brzuszkową nie idę[emoji4] Ze względów finansowych [emoji4]szkoda mi teraz kasy[emoji4] wolę wpłacić na oszczędnościowe konto[emoji16] Ale noworodkowej już nie odpuszczę[emoji4]

Jak byś od pierwszego do pierwszego była sama to tez by Ci się w końcu nudziło :p
Na nocki chodzi ? Chociaż tyle , że w ciągu dnia masz go dla siebie :):)
Brzuszkowa jak się nie ma kasy można samemu zrobić :D ładnie się ubrać, wziąć koleżankę z aparatem lub lustrzanka i też będą ładne :) my idziemy bo chcemy jednak mieć takie profesjonalne. Pierwszy dzidziuś to szalejemy :)

Do góry