karkula309
Fanka BB :)
To Ci się udało
Jeszcze jak by był 24h to byś była zadowolona podwójnie
Nie wiem o którym Kasia mówi ale do takiego otwartego 24h nie ma tak daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ci się udało
Jeszcze jak by był 24h to byś była zadowolona podwójnie
Na priv chyba nie da sięZaraz Ci wyślę na priv. Da się tam zdjęcie wstawić ?
Ja coś wybiorę i położę na wierzchu w szufladzie jak już będę prała na nowo ,prasowała i układala. Myślę , że body z krótkim i pajacyk. A Ty jak myślisz ?
To pochwal się koniecznieNo wlasnie nic ciekawego nie znalazłam ,przegladalam znów szlafroki cienkie , te torby i body kopertowe w tygodiu coś zamówie chyba, tylko wybrać muszę
A dla małej na wypis to myślę że body do tego polśpioszki albo legginsiki+skarpetki a jak będzie chłodniej to na to jakiś sweterek rozpinany czy bluzaZaraz Ci wyślę na priv. Da się tam zdjęcie wstawić ?
Ja coś wybiorę i położę na wierzchu w szufladzie jak już będę prała na nowo ,prasowała i układala. Myślę , że body z krótkim i pajacyk. A Ty jak myślisz ?
Nawet, jak jestem sama, to się nie nudzę[emoji4] Zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie[emoji16] oglądam seriale, mnóstwo czytam, koleżanki wpadają na pogaduszki[emoji4] Oczywiście, zawsze jest lepiej, jak spędzamy czas razem z mężem[emoji4] Ale przywykłam, że jest ciągle w pracy[emoji4] Zaraz też wychodzi[emoji4]Jak spędzasz z facetem to nie dziwię się , że nie nudna ja sama jak palec
A na brzuszkowa nie idziesz ?
Ale bym sobie zjadła, wygląda przepysznieDziś niedziela. Można sobie pozwolić u nas dzisiaj karpateczka Zobacz załącznik 849284
To może i mi uda się doczytać jeśli nie wszystko to chociaz częścDobra dziewczyny jesteście szaloneNie było mnie 2 dni a tu ponad 150 str do nadrobienia i ciągle przybywaly
Zdrowka i malo stresu dla mam które mają gorszy okres wszystko będzie dobrze.
Ciesze się, że doczytałam wszystko bo dużo rzeczy sie dowiedziałam i dopisalam do listy. Ja za wyprawkę biore się po majówce.
Do szkoły rodzenia się zapisaliśmy, jesteśmy po jednych zajęciach i jestem zadowolona jak narazie. Wczoraj też wyszukałam kurs pierwszej pomocy dla dziecka i też się zapisujemy. Mieszkamy sami 300 km od wszytskich więc ja potrzebuje każdej wiedzy bo jestem panikarą.
Programów dokumentalnych nie ogladam i nie czytam o wcześniejszych porodach bo nie chce się denerwować.
Ale mam pytanie do mam po cc. Czy musze kupić coś dodatkowego do szpitala i do domu? i Fajnie wiedzieć że jest coś takiego na kangurowanie dla tatusia
Ja się dziś wybrałam z mężem na spacer na lody i myślałam, że do domu nie wroce tak mnie brzuch rozbolał i zrobił się mocno twardy jakoś do domku dotarłam, nawet brzuch się trochę rozluźnił jak już byłam na miejscu ale od razu się położyłam i zasnęłam a jak się obudzilam to ból i napięty brzuch znowu wróciły.. Ehh.. Chyba za długi był ten spacer jak na mnie..Ale nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00. a Wam mija ciekawiej ?
Na priv chyba nie da się
Ja myslalam nad ubraniem na wypis dla mnie
Tamtym razem żeby mąż niczego nie zapomniał, wlożylam ubrania dla mnie i małego do fotelika , już miesiąc przed terminem mialam tak naszykowane i torbę
Tak też fajnie żeby się nie przegrzała ale też nie umarzla. Najwyżej cieniutki kocyk wezmę lub pieluszkę bambusowa.A dla małej na wypis to myślę że body do tego polśpioszki albo legginsiki+skarpetki a jak będzie chłodniej to na to jakiś sweterek rozpinany czy bluza
Nawet, jak jestem sama, to się nie nudzę[emoji4] Zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie[emoji16] oglądam seriale, mnóstwo czytam, koleżanki wpadają na pogaduszki[emoji4] Oczywiście, zawsze jest lepiej, jak spędzamy czas razem z mężem[emoji4] Ale przywykłam, że jest ciągle w pracy[emoji4] Zaraz też wychodzi[emoji4]
Na sesję brzuszkową nie idę[emoji4] Ze względów finansowych [emoji4]szkoda mi teraz kasy[emoji4] wolę wpłacić na oszczędnościowe konto[emoji16] Ale noworodkowej już nie odpuszczę[emoji4]