reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No my niby też nie mamy, też już się tak ukrocilo. Jedni by tylko na imprezy chodzili , inni którzy mają dziecko to kontakt urwany i tylko na cześć co słychać. A my lubimy sobie sami spędzać czas :) choć nie ukrywam , że czasem miło było by tak w większym gronie spędzić czas. No ale co poradzić, jak większości ciąża przeszkadza. Szkoda , że mieszkasz tak daleko :D pospacerowalybysmy razem :D
Masz męża na wyjazdach więc może dlatego wolicie sami spędzać czas jak już się widzicie ;) my mamy siebie codziennie więc raz na tydzień z chęcią byśmy się z kimś zobaczyli ;) no troszkę za daleko do wspólnych spacerków :)

reklama
My idziemy w maju na sesję brzuszkowa. Chcemy jedno takie ujęcie żeby zgrywało się z ujęciem z sesji noworodkowej. Bo takie wielkie zdjęcie po i przed chcemy powiesić w sypialni :)
Najlepiej w pierwszych 2tygodniach.
Ta Pani do której idziemy, robi prześliczne zdjęcia. Płacimy 450 za sesję. Nie wiem czy to dużo czy malo, bo nie orientuje się w cenach :)
Zobacz załącznik 849390 Zobacz załącznik 849391 Zobacz załącznik 849392 Zobacz załącznik 849393

Ja widziałam cennik tam gdzie chcemy iść to za 10 zdjęć + płytka 400 zł sesja noworodkowa także nie wiem czy to dużo czy nie ale pamiątka mega :)

Ja kupiłam ją już w tamtym roku :) znajoma jak szła na macierzyński zamykała butik i takie sukienki po 30 zł sprzedawała :) Damian musi mi jeszcze karton z moimi ciuchami i tam mam jeszcze fajny taki luźny kombinezon z krótkimi nogawkami :D o ten na zdjęciu.Zobacz załącznik 849381
Też ładny :) mam kilka takich , chyba też sobie wygrzebe z szafy :p po 30 to jak za darmo :) opłacało się :) ja jutro idę na miasto, może coś znajde

Dziękuję za przepis[emoji11]A tam nudna...[emoji16] ja byłam u teściowej na chwilę, potem rozpaliliśmy grilla na obiad. No dobra.. Mąż rozpalił[emoji23] Teraz czytam książkę[emoji16] uwielbiam taki relaks [emoji4]Ja jedną dużą walizkę[emoji4] ale tam, gdzie chcę rodzić jest takie zalecenie. Przynajmniej było w zeszłym roku[emoji16]Ja jestem jak najbardziej za[emoji16] mam zamiar. pisać do dziewczyny dopiero po porodzie [emoji4] Supet ten kombinezon[emoji16] mam też podobne dwa z krótkimi gaciami, ale wczoraj przymierzyłam i ciśnie mbie gumka, więc w tym roku sobie daruję[emoji4]

Jak spędzasz z facetem to nie dziwię się , że nie nudna :D ja sama jak palec :(:(
A na brzuszkowa nie idziesz ?

Masz męża na wyjazdach więc może dlatego wolicie sami spędzać czas jak już się widzicie ;) my mamy siebie codziennie więc raz na tydzień z chęcią byśmy się z kimś zobaczyli ;) no troszkę za daleko do wspólnych spacerków :)
Też o tym pomyślałam po wysłaniu już odpowiedzi. Że to jednak inaczej jak się nie widzisz tygodniami a jak masz go na co dzień. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja widziałam cennik tam gdzie chcemy iść to za 10 zdjęć + płytka 400 zł sesja noworodkowa także nie wiem czy to dużo czy nie ale pamiątka mega :)
To my dostaniemy 20 lub 25 zdj i jedno takie duże na ścianę plus płytka :) myślę , że gruby kosztowało dwa razy tyle to i tak bym się zdecydowała. Taki czas na zdjecia jest jeden i więcej się nie powtórzy. :)

reklama
Do góry