reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No my niby też nie mamy, też już się tak ukrocilo. Jedni by tylko na imprezy chodzili , inni którzy mają dziecko to kontakt urwany i tylko na cześć co słychać. A my lubimy sobie sami spędzać czas :) choć nie ukrywam , że czasem miło było by tak w większym gronie spędzić czas. No ale co poradzić, jak większości ciąża przeszkadza. Szkoda , że mieszkasz tak daleko :D pospacerowalybysmy razem :D
Masz męża na wyjazdach więc może dlatego wolicie sami spędzać czas jak już się widzicie ;) my mamy siebie codziennie więc raz na tydzień z chęcią byśmy się z kimś zobaczyli ;) no troszkę za daleko do wspólnych spacerków :)

reklama
My idziemy w maju na sesję brzuszkowa. Chcemy jedno takie ujęcie żeby zgrywało się z ujęciem z sesji noworodkowej. Bo takie wielkie zdjęcie po i przed chcemy powiesić w sypialni :)
Najlepiej w pierwszych 2tygodniach.
Ta Pani do której idziemy, robi prześliczne zdjęcia. Płacimy 450 za sesję. Nie wiem czy to dużo czy malo, bo nie orientuje się w cenach :)
Zobacz załącznik 849390 Zobacz załącznik 849391 Zobacz załącznik 849392 Zobacz załącznik 849393

Ja widziałam cennik tam gdzie chcemy iść to za 10 zdjęć + płytka 400 zł sesja noworodkowa także nie wiem czy to dużo czy nie ale pamiątka mega :)

Ja kupiłam ją już w tamtym roku :) znajoma jak szła na macierzyński zamykała butik i takie sukienki po 30 zł sprzedawała :) Damian musi mi jeszcze karton z moimi ciuchami i tam mam jeszcze fajny taki luźny kombinezon z krótkimi nogawkami :D o ten na zdjęciu.Zobacz załącznik 849381
Też ładny :) mam kilka takich , chyba też sobie wygrzebe z szafy :p po 30 to jak za darmo :) opłacało się :) ja jutro idę na miasto, może coś znajde

Dziękuję za przepis[emoji11]A tam nudna...[emoji16] ja byłam u teściowej na chwilę, potem rozpaliliśmy grilla na obiad. No dobra.. Mąż rozpalił[emoji23] Teraz czytam książkę[emoji16] uwielbiam taki relaks [emoji4]Ja jedną dużą walizkę[emoji4] ale tam, gdzie chcę rodzić jest takie zalecenie. Przynajmniej było w zeszłym roku[emoji16]Ja jestem jak najbardziej za[emoji16] mam zamiar. pisać do dziewczyny dopiero po porodzie [emoji4] Supet ten kombinezon[emoji16] mam też podobne dwa z krótkimi gaciami, ale wczoraj przymierzyłam i ciśnie mbie gumka, więc w tym roku sobie daruję[emoji4]

Jak spędzasz z facetem to nie dziwię się , że nie nudna :D ja sama jak palec :(:(
A na brzuszkowa nie idziesz ?

Masz męża na wyjazdach więc może dlatego wolicie sami spędzać czas jak już się widzicie ;) my mamy siebie codziennie więc raz na tydzień z chęcią byśmy się z kimś zobaczyli ;) no troszkę za daleko do wspólnych spacerków :)
Też o tym pomyślałam po wysłaniu już odpowiedzi. Że to jednak inaczej jak się nie widzisz tygodniami a jak masz go na co dzień. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja widziałam cennik tam gdzie chcemy iść to za 10 zdjęć + płytka 400 zł sesja noworodkowa także nie wiem czy to dużo czy nie ale pamiątka mega :)
To my dostaniemy 20 lub 25 zdj i jedno takie duże na ścianę plus płytka :) myślę , że gruby kosztowało dwa razy tyle to i tak bym się zdecydowała. Taki czas na zdjecia jest jeden i więcej się nie powtórzy. :)

reklama
Do góry