Kochana zwykła sukienka maxi :*Też teraz wróciłam do domku po kawce u teściow.
Fajne masz to coś na sobie bardzo ładny kolor i takie przewiewne
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Jakie bierzecie torby dla maluszków do szpita
oglądam na allegro żeby jakaś kupić i nie wiem jaką..
w poprzedniej ciąży do szpitala spakowałam się w jedną dużą torbe tylko paczkę pampersow miałam oddzielnie w reklamówce .. tak wszystko co potrzebne mi się zmieściło w jedną a teraz nie wiem czy jedną czy 2 jak coś fajnego znajdę..
oglądam na allegro żeby jakaś kupić i nie wiem jaką..
w poprzedniej ciąży do szpitala spakowałam się w jedną dużą torbe tylko paczkę pampersow miałam oddzielnie w reklamówce .. tak wszystko co potrzebne mi się zmieściło w jedną a teraz nie wiem czy jedną czy 2 jak coś fajnego znajdę..
G
gosc12
Gość
Poczytaj od czego się wzmaga. Ja nigdy w życiu nie miałam i chyba nawet do końca nie wiem jakie to uczucie ale współczuję, bo na pewno nie przyjemne.8 sierpnia przed ciąża nigdy w życiu nie miałam zgagi a teraz boje się cokolwiek zjeść żeby później się zle nie czuć
A jak znosisz ciaze ? Prócz zgagi wszystko wporzadku ?
G
gosc12
Gość
Ślicznie wyglądaszJa się też właśnie wyłożyłam [emoji23] byliśmy u teściow na obiedzie i potem u moich rodziców na kawie [emoji23]Zobacz załącznik 849368
oliwiapatrycja
Ja też dzisiaj śpię leżę i jem cały dzień i troche przeglądam allegro rzeczy dla dzidziusiaAle nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00. a Wam mija ciekawiej ?
G
gosc12
Gość
Gdzie kupiłaś sukienkę ? muszę się za taką długością rozejrzeć. Drogie są ?Ja się też właśnie wyłożyłam [emoji23] byliśmy u teściow na obiedzie i potem u moich rodziców na kawie [emoji23]Zobacz załącznik 849368
karkula309
Śliczna naprawdę uwielbiam te koloryKochana zwykła sukienka maxi :*
My byliśmy na kawie potem pojeździliśmy po pagórkach popatrzeć sobie na Rzeszów z góry . Ale ogólnie to też bardzo nudno nawet rozmawialiśmy z moim że nie mamy ani takich znajomych co moglibyśmy zadzwonić " co robicie ? Chodźcie na lody " przyjechaliśmy do domu i pewnie za niedługo mycie i siedzenie jak stare dziadkiAle nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00. a Wam mija ciekawiej ?
G
gosc12
Gość
AA to też ciekawie hahaHaha ja tylko przez pół Rzeszowa do Maca [emoji23]
Dobrze , że w nocy Cię nie łapią zachcianki lub w niedzielę bez handlu
Fiorna
Kobitki a co myślicie o sesji noworodkowej?
Ja własnie myślę że po ślubie napiszę do babeczki żeby dopytać kiedy co i jak trzeba się zapisać i o ewentualnej zaliczce bo nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w praktyce bo te fotki robi się najlepiej do któregoś tam czasu po porodzie kiedy dzidzie można jeszcze odpowiednio ułożyć i jak to wygląda organizacyjnie bo wiadomo nie każda urodzi w terminie
Ja własnie myślę że po ślubie napiszę do babeczki żeby dopytać kiedy co i jak trzeba się zapisać i o ewentualnej zaliczce bo nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w praktyce bo te fotki robi się najlepiej do któregoś tam czasu po porodzie kiedy dzidzie można jeszcze odpowiednio ułożyć i jak to wygląda organizacyjnie bo wiadomo nie każda urodzi w terminie
reklama
Ja kupiłam ją już w tamtym roku znajoma jak szła na macierzyński zamykała butik i takie sukienki po 30 zł sprzedawała Damian musi mi jeszcze karton z moimi ciuchami i tam mam jeszcze fajny taki luźny kombinezon z krótkimi nogawkami o ten na zdjęciu.Gdzie kupiłaś sukienkę ? muszę się za taką długością rozejrzeć. Drogie są ?
Załączniki