reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakie bierzecie torby dla maluszków do szpita :)
oglądam na allegro żeby jakaś kupić i nie wiem jaką..
w poprzedniej ciąży do szpitala spakowałam się w jedną dużą torbe tylko paczkę pampersow miałam oddzielnie w reklamówce .. tak wszystko co potrzebne mi się zmieściło w jedną a teraz nie wiem czy jedną czy 2 jak coś fajnego znajdę..

8 sierpnia :) przed ciąża nigdy w życiu nie miałam zgagi a teraz boje się cokolwiek zjeść żeby później się zle nie czuć :(
Poczytaj od czego się wzmaga. Ja nigdy w życiu nie miałam i chyba nawet do końca nie wiem jakie to uczucie ale współczuję, bo na pewno nie przyjemne. :(
A jak znosisz ciaze ? Prócz zgagi wszystko wporzadku ? :)

Kochana zwykła sukienka maxi :*
Śliczna naprawdę uwielbiam te kolory
Ale nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00. :D:D a Wam mija ciekawiej ?:laugh2:
My byliśmy na kawie potem pojeździliśmy po pagórkach popatrzeć sobie na Rzeszów z góry . Ale ogólnie to też bardzo nudno nawet rozmawialiśmy z moim że nie mamy ani takich znajomych co moglibyśmy zadzwonić " co robicie ? Chodźcie na lody " :D przyjechaliśmy do domu i pewnie za niedługo mycie i siedzenie jak stare dziadki :)

Kobitki a co myślicie o sesji noworodkowej?
Ja własnie myślę że po ślubie napiszę do babeczki żeby dopytać kiedy co i jak trzeba się zapisać i o ewentualnej zaliczce bo nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w praktyce :) bo te fotki robi się najlepiej do któregoś tam czasu po porodzie kiedy dzidzie można jeszcze odpowiednio ułożyć i jak to wygląda organizacyjnie bo wiadomo nie każda urodzi w terminie ;)

reklama
Gdzie kupiłaś sukienkę ?:D muszę się za taką długością rozejrzeć. Drogie są ?:)
Ja kupiłam ją już w tamtym roku :) znajoma jak szła na macierzyński zamykała butik i takie sukienki po 30 zł sprzedawała :) Damian musi mi jeszcze karton z moimi ciuchami i tam mam jeszcze fajny taki luźny kombinezon z krótkimi nogawkami :D o ten na zdjęciu.
IMG_20170609_133407_409.jpg

Załączniki

• IMG_20170609_133407_409.jpg
    IMG_20170609_133407_409.jpg
    74,6 KB · Wyświetleń: 267
Do góry