reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie dzisiaj od rana meczy ostry bol w pachwinie po prawej stronie i ciut wyzej i na wzgórku lonowym,promieniuje do tyłka. Nie mogę nawet za bardzo ruszać prawa noga. Ale dziwne że to już tyle godzin się utrzymuje. Z ledwością chodzę do toalety i przekręcam się na łóżku. Mam nadzieję że to rozciągające się więzadła i nic poważnego z tego nie wyjdzie. Dobrze że jutro mam lekarza.

reklama
@klaudiaa975 muszę zrobić zdjęcie brzuszka ;) ^^ ja jakoś nie mogę się zabrać, żeby zrobić obiad :D lenistwo mnie dopadło :p muszę zamówić na allegro spodenki ciążowe, bo już jest coraz cieplej, u mnie wczoraj było tak gorąco, że miałam dość a co dopiero będzie to wolę nie myśleć..te upały nas wykończą
Dlatego ja częściej siedzę w domu niż na dworze. No chyba , że mój już w końcu przyjedzie to na spacery będę chodziła z ochota :)
Ja nastawiłam tylko rosół, sam się gotuje :D później schabowe ale też się nie mogę zebrać, głowa mnie zaczęła boleć i najchętniej bym poszła spać :D
Jest dużo spodenek do wyboru, ale szkoda , że tylko przez internet bo u mnie w mieście nigdzie nie widziałam :/ będę musiała pochodzić za sukienka maxi, bo jesteśmy umówieni na maj na sesję brzuszkowa i nie mam co ubrać :(:(
To rób zdjęcia, będziesz miała na pamiątkę :):*

Mnie dzisiaj od rana meczy ostry bol w pachwinie po prawej stronie i ciut wyzej i na wzgórku lonowym,promieniuje do tyłka. Nie mogę nawet za bardzo ruszać prawa noga. Ale dziwne że to już tyle godzin się utrzymuje. Z ledwością chodzę do toalety i przekręcam się na łóżku. Mam nadzieję że to rozciągające się więzadła i nic poważnego z tego nie wyjdzie. Dobrze że jutro mam lekarza.
To mi wygląda na rwe kulszowa. Ale pewna nie jestem.. weź może nospe, lub magnez ?
Jak jutro to nie masz się co martwic. Zbada Cię i na pewno powie , że jest wszystko dobrze :) będziesz spokojniejsza :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tylko dziś ? :p a mnie tak od początku ciąży. :D

Ja mam od kilku dni taka zgagę ze makabra . Ciagle muszę mieć przy sobie migdały a mleko pije non stop . Okropne to . Mam nadzieje ze minie , choć wiem ze to częsta przypadłość :(

Ja mam od kilku dni taka zgagę ze makabra . Ciagle muszę mieć przy sobie migdały a mleko pije non stop . Okropne to . Mam nadzieje ze minie , choć wiem ze to częsta przypadłość :(
Współczuję :(
Kup sobie rennie.
Mnie na szczęście zgaga omija, tylko czasem mam ale kilka minut i puszcza.
Uważaj na to co jesz i po posiłku przez pół godziny się nie kładź na płasko. Jeszcze trochę i wszystko minie.. na kiedy masz termin ?

Któraś z was pisała że za granicą mniej chemii się używa. Fakt kiedyś dziecko pupą brało się pod kran i myło a teraz moda na chusteczki weszła które kiedyś pewnie używało się na wyjście sporadycznie. Ja kupiłam sobie w razie co takie biodegradowalne, bawełniane by jeszcze nie zaśmiecać srodowiska i bez perfum (zdjęcie)Są też w Rossmanie takie pieluchy nawet :) a dziś w gazetce znalazłam chusteczki namoczone sama wodą więc w ogóle fajna sprawa(zdjęcie)
Jeszcze inna sprawa. Zamiast tych polecanych podpasek na czas połogu proponowanych w aptece Bell kupiłam facelle. Są na problem nietrzymania moczu więc na pewno szersze i może więcej objętościowo płynu wchłoną :) gdyby ktoś był zainteresowany (zdjęcie)

Załączniki

• IMG_20180422_144617.jpg
    IMG_20180422_144617.jpg
    492,6 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20180422_145724_HDR.jpg
    IMG_20180422_145724_HDR.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 60
  • IMG_20180422_144558.jpg
    IMG_20180422_144558.jpg
    813,8 KB · Wyświetleń: 63
Ja jak mam czasem zgage to tez jem migdały hehe xD mam takiego lenia że polezalam ponad godzinę i biorę się w końcu za kotlety na obiad i frytek mi się zachciało [emoji16] a co do rwy kulszowej to współczuję mnie trzymało jakieś 2 tyg to nie mogłam się ruszać a co dopiero wstać z łóżka..

Dlatego ja częściej siedzę w domu niż na dworze. No chyba , że mój już w końcu przyjedzie to na spacery będę chodziła z ochota :)
Ja nastawiłam tylko rosół, sam się gotuje :D później schabowe ale też się nie mogę zebrać, głowa mnie zaczęła boleć i najchętniej bym poszła spać :D
Jest dużo spodenek do wyboru, ale szkoda , że tylko przez internet bo u mnie w mieście nigdzie nie widziałam :/ będę musiała pochodzić za sukienka maxi, bo jesteśmy umówieni na maj na sesję brzuszkowa i nie mam co ubrać :(:(
To rób zdjęcia, będziesz miała na pamiątkę :):*

ja teraz w końcu mam czas to muszę wybrać się na zakupy, może coś znajdę ;) a takie spodenki na pewno się przydadzą ^^

reklama
Do góry