reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dobra dziewczyny jesteście szaloneNie było mnie 2 dni a tu ponad 150 str do nadrobienia i ciągle przybywaly
Zdrowka i malo stresu dla mam które mają gorszy okres wszystko będzie dobrze.
Ciesze się, że doczytałam wszystko bo dużo rzeczy sie dowiedziałam i dopisalam do listy. Ja za wyprawkę biore się po majówce.
Do szkoły rodzenia się zapisaliśmy, jesteśmy po jednych zajęciach i jestem zadowolona jak narazie. Wczoraj też wyszukałam kurs pierwszej pomocy dla dziecka i też się zapisujemy. Mieszkamy sami 300 km od wszytskich więc ja potrzebuje każdej wiedzy bo jestem panikarą.
Programów dokumentalnych nie ogladam i nie czytam o wcześniejszych porodach bo nie chce się denerwować.
Ale mam pytanie do mam po cc. Czy musze kupić coś dodatkowego do szpitala i do domu? i Fajnie wiedzieć że jest coś takiego na kangurowanie dla tatusia

reklama
Współczuję :(
Kup sobie rennie.
Mnie na szczęście zgaga omija, tylko czasem mam ale kilka minut i puszcza.
Uważaj na to co jesz i po posiłku przez pół godziny się nie kładź na płasko. Jeszcze trochę i wszystko minie.. na kiedy masz termin ?

8 sierpnia :) przed ciąża nigdy w życiu nie miałam zgagi a teraz boje się cokolwiek zjeść żeby później się zle nie czuć :(

O matko my już po obiedzie. Mieliśmy z mężem wybrać się zaraz po obiedzie na miasto na jakiegoś loda i spacer ale na razie ja się nie ruszam :D dobrze że mam sukienkę co rośnie ze mną Zobacz załącznik 849298
Ja się też właśnie wyłożyłam [emoji23] byliśmy u teściow na obiedzie i potem u moich rodziców na kawie [emoji23]
IMG_20180422_172444.jpg

Załączniki

• IMG_20180422_172444.jpg
    IMG_20180422_172444.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 288
Dobra dziewczyny jesteście szaloneNie było mnie 2 dni a tu ponad 150 str do nadrobienia i ciągle przybywaly
Zdrowka i malo stresu dla mam które mają gorszy okres wszystko będzie dobrze.
Ciesze się, że doczytałam wszystko bo dużo rzeczy sie dowiedziałam i dopisalam do listy. Ja za wyprawkę biore się po majówce.
Do szkoły rodzenia się zapisaliśmy, jesteśmy po jednych zajęciach i jestem zadowolona jak narazie. Wczoraj też wyszukałam kurs pierwszej pomocy dla dziecka i też się zapisujemy. Mieszkamy sami 300 km od wszytskich więc ja potrzebuje każdej wiedzy bo jestem panikarą.
Programów dokumentalnych nie ogladam i nie czytam o wcześniejszych porodach bo nie chce się denerwować.
Ale mam pytanie do mam po cc. Czy musze kupić coś dodatkowego do szpitala i do domu? i Fajnie wiedzieć że jest coś takiego na kangurowanie dla tatusia
Nic nie potrzebujesz dodatkowo. Octenisept podejrzewam, że i tak będziesz miała ze względu choćby na pępek maluszka. Jeśli z blizną nic się nie dzieje i nie trzeba antybiotyków doustnych bądź spray wystarczy ranę myć szarym mydłem, wietrzyć i psikać octeniseptem :)

Ale nudna niedziela... Eh. Nie lubię weekendów. Nawet się położyłam spać o 15 żeby szybciej byl wieczór. Śpię i śpię, wstaje , patrzę : 17:00. :D:D a Wam mija ciekawiej ?:laugh2:

reklama
Do góry