reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tak z Lidla :) 888 zł :) ja go akurat dostałam w prezencie ślubnym :)
Bo chciałam kupić oryginalnego Thermomixa, ale teściowa miała Thermomix (dała jednej synowej) a sobie kupiła tego z Lidla i miała porównanie :) w sumie to to samo :) ja robię wszystko z przepisów z oryginalnego Thermomixa :) i powiedziała że nie ma szans że tyle kasy wydam za oryginalnego, ona mi kupi tego z Lidla na prezent ślubny.
No i jestem zadowolona, bo tak to w sumie za to samo nie miałabym 5tys w kieszeni [emoji23]
Różnice są takie że :
Waga nie jest w misie tylko nad panelem sterującym.
Nie ma platformy cookidoo ale dla mnie to zbędny bajer
Ten z Lidla ma słabsze obroty i np rozdrabniając daje prędkość o stopień wyższa niż w przepisie z Thermomix.

To samo:
Te same przepisy podchodzą
Ta sama pojemność misy 2,2l

Zalety tego z Lidla
Cena
Większa varoma (więcej wejdzie Ci do gotowania na parze )
Dzięki za informacje. Może kiedyś będą jeszcze w lodlu to bym sobie kupiła.

O matko my już po obiedzie. Mieliśmy z mężem wybrać się zaraz po obiedzie na miasto na jakiegoś loda i spacer ale na razie ja się nie ruszam :D dobrze że mam sukienkę co rośnie ze mną
IMG_20180422_123555.jpg

Załączniki

• IMG_20180422_123555.jpg
    IMG_20180422_123555.jpg
    89,7 KB · Wyświetleń: 307
Na szczęście przeszło ;)
Cieszę się :)
Dziś niedziela. Można sobie pozwolić :) u nas dzisiaj karpateczka :) Zobacz załącznik 849284
Smacznego ❤️
Jak będzie 30 st to będę też w sukienkach chodzić + mam kupione już krótkie spodenki ciążowe :)
Ja ostatnio kupilam kombinezon z krótkimi spodenkami :) ale nie wiem czy założę. Dziwnie się czuje z brzuchem w krótkich spodenkach :D

reklama
@klaudiaa975 muszę zrobić zdjęcie brzuszka ;) ^^ ja jakoś nie mogę się zabrać, żeby zrobić obiad :D lenistwo mnie dopadło :p muszę zamówić na allegro spodenki ciążowe, bo już jest coraz cieplej, u mnie wczoraj było tak gorąco, że miałam dość a co dopiero będzie to wolę nie myśleć..te upały nas wykończą

Do góry