Mniam !!Dziś niedziela. Można sobie pozwolić u nas dzisiaj karpateczka Zobacz załącznik 849284
reklama
Ja mam właśnie w planach chleb orkiszowy upiec jak ten zjemy czyli pewnie we wtorek [emoji23][emoji23]Ja kupiłam sobie, ze dwa miesiące temu, mąkę orkiszową na bułki. Do dzisiaj ich zrobić nie mogę
Miłego popołudnia dziewczyny
Anulaa88
Fanka BB :)
Podziel się przepisem[emoji16]Chlebek się już upiekł [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 849279Zobacz załącznik 849281
Mniami[emoji16][emoji16][emoji16]Dziś niedziela. Można sobie pozwolić u nas dzisiaj karpateczka Zobacz załącznik 849284
Dzięki za informacje. Może kiedyś będą jeszcze w lodlu to bym sobie kupiła.Tak z Lidla 888 zł ja go akurat dostałam w prezencie ślubnym
Bo chciałam kupić oryginalnego Thermomixa, ale teściowa miała Thermomix (dała jednej synowej) a sobie kupiła tego z Lidla i miała porównanie w sumie to to samo ja robię wszystko z przepisów z oryginalnego Thermomixa i powiedziała że nie ma szans że tyle kasy wydam za oryginalnego, ona mi kupi tego z Lidla na prezent ślubny.
No i jestem zadowolona, bo tak to w sumie za to samo nie miałabym 5tys w kieszeni [emoji23]
Różnice są takie że :
Waga nie jest w misie tylko nad panelem sterującym.
Nie ma platformy cookidoo ale dla mnie to zbędny bajer
Ten z Lidla ma słabsze obroty i np rozdrabniając daje prędkość o stopień wyższa niż w przepisie z Thermomix.
To samo:
Te same przepisy podchodzą
Ta sama pojemność misy 2,2l
Zalety tego z Lidla
Cena
Większa varoma (więcej wejdzie Ci do gotowania na parze )
karkula309
G
gosc12
Gość
To dobrze , że ja tak nie mam. Bo jak by mnie naszło na big maca to bym musiała 50km jechaćTo ja mam takie smaki, że jak coś mi do głowy wejdzie to mnie telepie jak nie zjem [emoji23]
G
gosc12
Gość
Pysznie wyglądaChlebek się już upiekł [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 849279Zobacz załącznik 849281
G
gosc12
Gość
Cieszę sięNa szczęście przeszło
SmacznegoDziś niedziela. Można sobie pozwolić u nas dzisiaj karpateczka Zobacz załącznik 849284
Ja ostatnio kupilam kombinezon z krótkimi spodenkami ale nie wiem czy założę. Dziwnie się czuje z brzuchem w krótkich spodenkachJak będzie 30 st to będę też w sukienkach chodzić + mam kupione już krótkie spodenki ciążowe
G
gosc12
Gość
Śliczny brzuszekO matko my już po obiedzie. Mieliśmy z mężem wybrać się zaraz po obiedzie na miasto na jakiegoś loda i spacer ale na razie ja się nie ruszam dobrze że mam sukienkę co rośnie ze mną Zobacz załącznik 849298
Ty po obiedzie a ja w trakcie śniadania
reklama
madziula92
@klaudiaa975 muszę zrobić zdjęcie brzuszka ^^ ja jakoś nie mogę się zabrać, żeby zrobić obiad lenistwo mnie dopadło muszę zamówić na allegro spodenki ciążowe, bo już jest coraz cieplej, u mnie wczoraj było tak gorąco, że miałam dość a co dopiero będzie to wolę nie myśleć..te upały nas wykończą