oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja brałam tardyferon 2 razy dziennie dwa miesiące ale i tak nadal spadalo. To teraz biorę inne z trochę większą dawkąTardyferon-Fol
trzy razy dziennie po jednej tabletce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam tardyferon 2 razy dziennie dwa miesiące ale i tak nadal spadalo. To teraz biorę inne z trochę większą dawkąTardyferon-Fol
trzy razy dziennie po jednej tabletce
Weź nospe lub magnez i polez a gdyby nie przechodziło to może lepiej sprawdzić ? Skoro miałaś już takie przejścia
I jak się skończyło w pierwszej ciąży ?
Mozliwe że czegoś mu brakuje , jedna rzecz to napewno sex..teraz to raz w miesiącu jest bo jestem albo zmęczona albo wcale nie mam ochoty ,on się pyta czy sie pokochamy a ja tylko mówie nie w weekend zawieziemy synka do teściowej i wtedy gdzieś wyjdziemy razemWiesz mozliwe ze za malo czasu razem spedzacie no i tez sa juz inne rozmowy zrob mu jakas niespodzianke mozliwe tez ze brakuje mu ciebie z przed ciazy rozumiesz? Zauwaz jak i o czym z nim rozmawiasz zobaczysz o co mi chodzi
Ja będę prać i prasować tak dopiero za miesiąc będę mieć 2 miesiące do terminu to na spokojnie popiorę
Ja oczywiście nie byłabym sobą jak bym ulotki nie przeczytała i przedawkowanie żelaza jakoś mnie nie bawi. W ulotce zalecana dawka jedna tabletka dziennie, a on mnie tu trzy dał, kuźwa, obawa przejdzie mi jak żadnych cudów nie dostanę (poza spodziewanym zaparcie, biegunką lub powtórką z rzyganka).Ja brałam tardyferon 2 razy dziennie dwa miesiące ale i tak nadal spadalo. To teraz biorę inne z trochę większą dawką
Przyda wam sie toMozliwe że czegoś mu brakuje , jedna rzecz to napewno sex..teraz to raz w miesiącu jest bo jestem albo zmęczona albo wcale nie mam ochoty ,on się pyta czy sie pokochamy a ja tylko mówie nie w weekend zawieziemy synka do teściowej i wtedy gdzieś wyjdziemy razem
Mam też szlafrok. Bardzo fajny. Cienki i gatunkowo super[emoji4]No i bardzo dobrze że humor dopisuje ,mama zadowolona to i dzidziuś szczęśliwy
Ja to mam do d... dzisiaj humor z mężem się pokłóciłam i nawet mi buzi nie dał już jak wychodzil do pracy.. i ani razu nie napisal zadnego smsa jak sie czuje czy cos ..non stop ostatnio się klocimy ..chyba za mało czasu spędzamy ostatnio razem tylko we dwoje, muszę wymyślić coś na weekend
Na poprawe humoru tak myślę czy by nie zamówić sobie szlafroku cienkiego do szpitala i ten sprzedający też ma inne rzeczy to coś moze jeszcze przy okaxjiZobacz załącznik 848419
Ja akurat żadnych skutkow ubocznych nie miałam poza czarną ku...Ja oczywiście nie byłabym sobą jak bym ulotki nie przeczytała i przedawkowanie żelaza jakoś mnie nie bawi, na opakowaniu zalecana dawka jedna tabletka dziennie, a on mnie tu trzy dał, kuźwa, obawa przejdzie mi jak żadnych cudów nie dostanę (poza spodziewanym zaparcie, biegunką lub powtórką z rzyganka).
Tez chce juz w lipcu przygotowac wszystko i czekacJa tez mam taki plan jak Ty, pod koniec maja będę to wszystko robiła, już poukładam sobie w komodach, materac do łóżeczka dopiero w czerwcu zamówimy i tak go przykryjemy folia i będzie tak czekało do czasu powrotu ze szpitala do domku. A na początku lipca chce przygotować dwie torby do szpitala i mieć wszystko z głowy
Też od tego sprzedającego ?Mam też szlafrok. Bardzo fajny. Cienki i gatunkowo super[emoji4]