reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Weź nospe lub magnez i polez a gdyby nie przechodziło to może lepiej sprawdzić ? Skoro miałaś już takie przejścia :(
I jak się skończyło w pierwszej ciąży ?

Jak nie przejdzie to pojadę do szpitala. Wtedy po wyjściu ze szpitala chyba jakoś niecałe 2 tygodnie byłam miałam się bardzo oszczędzać i w zasadzie do 36 TC leżałam a później urodziłam w 39 tc. Ale po przyjściu do domu siadłam na d. I od razu lepiej także jestem dobrej myśli:)

Wiesz mozliwe ze za malo czasu razem spedzacie ;) no i tez sa juz inne rozmowy ;) zrob mu jakas niespodzianke ;) mozliwe tez ze brakuje mu ciebie z przed ciazy rozumiesz? Zauwaz jak i o czym z nim rozmawiasz ;) zobaczysz o co mi chodzi ;)
Mozliwe że czegoś mu brakuje , jedna rzecz to napewno sex..teraz to raz w miesiącu jest bo jestem albo zmęczona albo wcale nie mam ochoty ,on się pyta czy sie pokochamy a ja tylko mówie nie :D w weekend zawieziemy synka do teściowej i wtedy gdzieś wyjdziemy razem :)

Ja będę prać i prasować tak dopiero za miesiąc :) będę mieć 2 miesiące do terminu to na spokojnie popiorę ;)

Ja tez mam taki plan jak Ty, pod koniec maja będę to wszystko robiła, już poukładam sobie w komodach, materac do łóżeczka dopiero w czerwcu zamówimy i tak go przykryjemy folia i będzie tak czekało do czasu powrotu ze szpitala do domku. A na początku lipca chce przygotować dwie torby do szpitala i mieć wszystko z głowy :)

Ja brałam tardyferon 2 razy dziennie dwa miesiące ale i tak nadal spadalo. To teraz biorę inne z trochę większą dawką
Ja oczywiście nie byłabym sobą jak bym ulotki nie przeczytała i przedawkowanie żelaza jakoś mnie nie bawi. W ulotce zalecana dawka jedna tabletka dziennie, a on mnie tu trzy dał, kuźwa, obawa przejdzie mi jak żadnych cudów nie dostanę (poza spodziewanym zaparcie, biegunką lub powtórką z rzyganka).

No i bardzo dobrze że humor dopisuje ,mama zadowolona to i dzidziuś szczęśliwy :) ;)
Ja to mam do d... dzisiaj humor z mężem się pokłóciłam i nawet mi buzi nie dał już jak wychodzil do pracy.. i ani razu nie napisal zadnego smsa jak sie czuje czy cos ..non stop ostatnio się klocimy ..:confused2::confused2:chyba za mało czasu spędzamy ostatnio razem tylko we dwoje, muszę wymyślić coś na weekend
Na poprawe humoru tak myślę czy by nie zamówić sobie szlafroku cienkiego do szpitala i ten sprzedający też ma inne rzeczy to coś moze jeszcze przy okaxji:pZobacz załącznik 848419
Mam też szlafrok. Bardzo fajny. Cienki i gatunkowo super[emoji4]

Ja oczywiście nie byłabym sobą jak bym ulotki nie przeczytała i przedawkowanie żelaza jakoś mnie nie bawi, na opakowaniu zalecana dawka jedna tabletka dziennie, a on mnie tu trzy dał, kuźwa, obawa przejdzie mi jak żadnych cudów nie dostanę (poza spodziewanym zaparcie, biegunką lub powtórką z rzyganka).
Ja akurat żadnych skutkow ubocznych nie miałam poza czarną ku...:D

Ja tez mam taki plan jak Ty, pod koniec maja będę to wszystko robiła, już poukładam sobie w komodach, materac do łóżeczka dopiero w czerwcu zamówimy i tak go przykryjemy folia i będzie tak czekało do czasu powrotu ze szpitala do domku. A na początku lipca chce przygotować dwie torby do szpitala i mieć wszystko z głowy :)
Tez chce juz w lipcu przygotowac wszystko i czekac ;)

reklama
Do góry