reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Weź nospe lub magnez i polez a gdyby nie przechodziło to może lepiej sprawdzić ? Skoro miałaś już takie przejścia :(
I jak się skończyło w pierwszej ciąży ?

Jak nie przejdzie to pojadę do szpitala. Wtedy po wyjściu ze szpitala chyba jakoś niecałe 2 tygodnie byłam miałam się bardzo oszczędzać i w zasadzie do 36 TC leżałam a później urodziłam w 39 tc. Ale po przyjściu do domu siadłam na d. I od razu lepiej także jestem dobrej myśli:)

Wiesz mozliwe ze za malo czasu razem spedzacie ;) no i tez sa juz inne rozmowy ;) zrob mu jakas niespodzianke ;) mozliwe tez ze brakuje mu ciebie z przed ciazy rozumiesz? Zauwaz jak i o czym z nim rozmawiasz ;) zobaczysz o co mi chodzi ;)
Mozliwe że czegoś mu brakuje , jedna rzecz to napewno sex..teraz to raz w miesiącu jest bo jestem albo zmęczona albo wcale nie mam ochoty ,on się pyta czy sie pokochamy a ja tylko mówie nie :D w weekend zawieziemy synka do teściowej i wtedy gdzieś wyjdziemy razem :)

Ja będę prać i prasować tak dopiero za miesiąc :) będę mieć 2 miesiące do terminu to na spokojnie popiorę ;)

Ja tez mam taki plan jak Ty, pod koniec maja będę to wszystko robiła, już poukładam sobie w komodach, materac do łóżeczka dopiero w czerwcu zamówimy i tak go przykryjemy folia i będzie tak czekało do czasu powrotu ze szpitala do domku. A na początku lipca chce przygotować dwie torby do szpitala i mieć wszystko z głowy :)

Ja brałam tardyferon 2 razy dziennie dwa miesiące ale i tak nadal spadalo. To teraz biorę inne z trochę większą dawką
Ja oczywiście nie byłabym sobą jak bym ulotki nie przeczytała i przedawkowanie żelaza jakoś mnie nie bawi. W ulotce zalecana dawka jedna tabletka dziennie, a on mnie tu trzy dał, kuźwa, obawa przejdzie mi jak żadnych cudów nie dostanę (poza spodziewanym zaparcie, biegunką lub powtórką z rzyganka).

No i bardzo dobrze że humor dopisuje ,mama zadowolona to i dzidziuś szczęśliwy :) ;)
Ja to mam do d... dzisiaj humor z mężem się pokłóciłam i nawet mi buzi nie dał już jak wychodzil do pracy.. i ani razu nie napisal zadnego smsa jak sie czuje czy cos ..non stop ostatnio się klocimy ..:confused2::confused2:chyba za mało czasu spędzamy ostatnio razem tylko we dwoje, muszę wymyślić coś na weekend
Na poprawe humoru tak myślę czy by nie zamówić sobie szlafroku cienkiego do szpitala i ten sprzedający też ma inne rzeczy to coś moze jeszcze przy okaxji:pZobacz załącznik 848419
Mam też szlafrok. Bardzo fajny. Cienki i gatunkowo super[emoji4]

Ja oczywiście nie byłabym sobą jak bym ulotki nie przeczytała i przedawkowanie żelaza jakoś mnie nie bawi, na opakowaniu zalecana dawka jedna tabletka dziennie, a on mnie tu trzy dał, kuźwa, obawa przejdzie mi jak żadnych cudów nie dostanę (poza spodziewanym zaparcie, biegunką lub powtórką z rzyganka).
Ja akurat żadnych skutkow ubocznych nie miałam poza czarną ku...:D

Ja tez mam taki plan jak Ty, pod koniec maja będę to wszystko robiła, już poukładam sobie w komodach, materac do łóżeczka dopiero w czerwcu zamówimy i tak go przykryjemy folia i będzie tak czekało do czasu powrotu ze szpitala do domku. A na początku lipca chce przygotować dwie torby do szpitala i mieć wszystko z głowy :)
Tez chce juz w lipcu przygotowac wszystko i czekac ;)

reklama
Do góry