Oj możesz mieć rację z tym brakiem czasu .. u nas też było bardziej kłótliwie jak pracowałam , robiłam szkole i się w ogóle nie widzieliśmy tylko w nocy .. ja nie wiem w sumie jak udobruchać faceta bo mój nie umie się na mnie obrazić, nie odzywać do mnie ( wbrew pozorom to nie jest takie dobre bo przez to mniej się staram bo wiem że i tak się na mnie nie obrazi ) .. ale nie raz jak się obudzę i chcę mu pokazać że mi zależy to robię jakaś kolację przy świecach, fajny strój i potem wiadomo ..
na facetów to chyba z reguły działa .. tylko pytanie jak to jest z kolacją jak się ma dziecko no i ze strojem jak się jest w ciąży
Przypomniały mi się czasy gdzie płaciłam 400zl miesięcznie za lekarstwa. . tak było przez pierwsze prawie 4 miesiące ciąży .. kochana z tym diabetologiem to wykłócaj się przecież maja obowiązek przyjąć cię w ciągu tygodnia.. ja w takich sytuacjach żądam odmowy przyjęcia mnie na piśmie .. z reguły działa. Jednak coś tam się boją tych skarg no NFZ
super że szyjka się nie zmienia tym bardziej przy bliźniaczkach bo to jednak większy ciężar
[emoji56][emoji56]