reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oj możesz mieć rację z tym brakiem czasu .. u nas też było bardziej kłótliwie jak pracowałam , robiłam szkole i się w ogóle nie widzieliśmy tylko w nocy .. ja nie wiem w sumie jak udobruchać faceta bo mój nie umie się na mnie obrazić, nie odzywać do mnie ( wbrew pozorom to nie jest takie dobre bo przez to mniej się staram bo wiem że i tak się na mnie nie obrazi ) .. ale nie raz jak się obudzę i chcę mu pokazać że mi zależy to robię jakaś kolację przy świecach, fajny strój i potem wiadomo .. :D na facetów to chyba z reguły działa .. tylko pytanie jak to jest z kolacją jak się ma dziecko no i ze strojem jak się jest w ciąży :DPrzypomniały mi się czasy gdzie płaciłam 400zl miesięcznie za lekarstwa. . tak było przez pierwsze prawie 4 miesiące ciąży .. kochana z tym diabetologiem to wykłócaj się przecież maja obowiązek przyjąć cię w ciągu tygodnia.. ja w takich sytuacjach żądam odmowy przyjęcia mnie na piśmie .. z reguły działa. Jednak coś tam się boją tych skarg no NFZ :) super że szyjka się nie zmienia tym bardziej przy bliźniaczkach bo to jednak większy ciężar :) [emoji56][emoji56]
Kobieta mnie nie dała rady zarejestrować wcześniej, po lekarz jest... na dwutygodniowym urlopie.... Mam koło siebie taką przychodnię, tam jest też diabetolog, podejdę jutro, bo na telefon, to wiadomo, zleją temat.

reklama
Przestan zeby glupie pudelka odebraly ci chec na babeczki ;) u mnie wygraly by babeczki :D swoja droga jakie pudelka? o_O
Zamówiłam takie do komody z Ikei , żeby poukładać w nich ubranka , inaczej mi się nie zmieszczą..
Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png

I się nie mieszczą do mojej komody o pół centymetra ;( jutro muszę iść do krawcowej i spytać czy będzie umiała ładnie obciąći podszyć z materiałem. Może się uda..

Załączniki

• Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
    46,8 KB · Wyświetleń: 340
  • Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
    145,3 KB · Wyświetleń: 345
  • Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
    176,4 KB · Wyświetleń: 338
Nie doczytałam. Przyznaje się bez bicia:) nie mam humoru.poklocilam się z mężem wczoraj i to chyba na poważnie tym razem.
Za to byłam na wizycie. Chłopak jak malowany mi rośnie.niby leży na boczku lekko wstydliwy ale jak pokazał klejnoty to doktorek stwierdził że z takimi jajami to jeszcze dziewczynki nie widział:) będzie Leonek mój:) ma już prawie 700g i rośnie książkowo.moje wyniki też jak to gin określił wręcz studenckie włącznie z krzywą cukrową. Cieszy mnie to.za to jak wracałam z gabinetu do domu szłam taka polna drogą i potknelam się i przewróciłam. Niby nie na sam brzuch ale stresu się najadłam. Na szczęście chyba ok bo dziec się rusza jak wcześniej.

reklama
Oj możesz mieć rację z tym brakiem czasu .. u nas też było bardziej kłótliwie jak pracowałam , robiłam szkole i się w ogóle nie widzieliśmy tylko w nocy .. ja nie wiem w sumie jak udobruchać faceta bo mój nie umie się na mnie obrazić, nie odzywać do mnie ( wbrew pozorom to nie jest takie dobre bo przez to mniej się staram bo wiem że i tak się na mnie nie obrazi ) .. ale nie raz jak się obudzę i chcę mu pokazać że mi zależy to robię jakaś kolację przy świecach, fajny strój i potem wiadomo .. :D na facetów to chyba z reguły działa .. tylko pytanie jak to jest z kolacją jak się ma dziecko no i ze strojem jak się jest w ciąży :DPrzypomniały mi się czasy gdzie płaciłam 400zl miesięcznie za lekarstwa. . tak było przez pierwsze prawie 4 miesiące ciąży .. kochana z tym diabetologiem to wykłócaj się przecież maja obowiązek przyjąć cię w ciągu tygodnia.. ja w takich sytuacjach żądam odmowy przyjęcia mnie na piśmie .. z reguły działa. Jednak coś tam się boją tych skarg no NFZ :) super że szyjka się nie zmienia tym bardziej przy bliźniaczkach bo to jednak większy ciężar :) [emoji56][emoji56]
no jak jest dziecko to juz tak ciezko cos na spontanie wymyslec trzeba wszytsko wczesniej dokladnie zaplanowac.. :p a co do stroju w ciazy to chyba nic seksownego nie ma , teraz jakbym zalozyla cos dopasowanego sexi to bym wygladala jak szynka albo baleron :D

Do góry