reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Za dużo ruchu chyba nie bo w sumie od dzisiaj na zwolnieniu jestem. Co prawda 2 razy obrocilam do przedszkola, na małe zakupy koło domu, zrobiłam naleśniki i upiekłam ciasteczka czekoladowe z masłem orzechowym ale to chyba dalej mniej ruchu niż w pracy:)
Dzidek się wierci strasznie to prawda, może mi gdzieś tam uciska i przejdzie. W pierwszej ciąży po tygodniu poszłam do lekarza i podejrzewal rozejście się spojenia łonowego ale to było w 29 tc. Tydzień w szpitalu, podejrzenie porodu, sterydy na rozwój płuc także nie fajnie.
Oby przeszło:)
Oby przeszlo ;)

Jejusss nie mow mi o ciasteczkach... dzis to bym tylko jadla i jadla.. :D

Za dużo ruchu chyba nie bo w sumie od dzisiaj na zwolnieniu jestem. Co prawda 2 razy obrocilam do przedszkola, na małe zakupy koło domu, zrobiłam naleśniki i upiekłam ciasteczka czekoladowe z masłem orzechowym ale to chyba dalej mniej ruchu niż w pracy:)
Dzidek się wierci strasznie to prawda, może mi gdzieś tam uciska i przejdzie. W pierwszej ciąży po tygodniu poszłam do lekarza i podejrzewal rozejście się spojenia łonowego ale to było w 29 tc. Tydzień w szpitalu, podejrzenie porodu, sterydy na rozwój płuc także nie fajnie.
Oby przeszło:)
Weź nospe lub magnez i polez a gdyby nie przechodziło to może lepiej sprawdzić ? Skoro miałaś już takie przejścia :(
I jak się skończyło w pierwszej ciąży ?

reklama
Kumulacja okresowa :D jeju odbija mi dzis hyhyhy :D
No i bardzo dobrze że humor dopisuje ,mama zadowolona to i dzidziuś szczęśliwy :) ;)
Ja to mam do d... dzisiaj humor z mężem się pokłóciłam i nawet mi buzi nie dał już jak wychodzil do pracy.. i ani razu nie napisal zadnego smsa jak sie czuje czy cos ..non stop ostatnio się klocimy ..:confused2::confused2:chyba za mało czasu spędzamy ostatnio razem tylko we dwoje, muszę wymyślić coś na weekend
Na poprawe humoru tak myślę czy by nie zamówić sobie szlafroku cienkiego do szpitala i ten sprzedający też ma inne rzeczy to coś moze jeszcze przy okaxji:p
Screenshot_20180419-182933.png

Załączniki

• Screenshot_20180419-182933.png
    Screenshot_20180419-182933.png
    94,1 KB · Wyświetleń: 371
Do góry