Luiza.
Fanka BB :)
Hehe, tego akurat się spodziewamJa akurat żadnych skutkow ubocznych nie miałam poza czarną ku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, tego akurat się spodziewamJa akurat żadnych skutkow ubocznych nie miałam poza czarną ku...
Może być i rozowa aby tylko wyniki byly lepszeHehe, tego akurat się spodziewam
Ja mam do konca 105 dni idziemy prawie na rowni
Pokaż jak wyglądają w rzeczywistości rozmiar sie zgadza?Ja juz je mam i są super [emoji4]
Oj możesz mieć rację z tym brakiem czasu .. u nas też było bardziej kłótliwie jak pracowałam , robiłam szkole i się w ogóle nie widzieliśmy tylko w nocy .. ja nie wiem w sumie jak udobruchać faceta bo mój nie umie się na mnie obrazić, nie odzywać do mnie ( wbrew pozorom to nie jest takie dobre bo przez to mniej się staram bo wiem że i tak się na mnie nie obrazi ) .. ale nie raz jak się obudzę i chcę mu pokazać że mi zależy to robię jakaś kolację przy świecach, fajny strój i potem wiadomo .. na facetów to chyba z reguły działa .. tylko pytanie jak to jest z kolacją jak się ma dziecko no i ze strojem jak się jest w ciążyNo i bardzo dobrze że humor dopisuje ,mama zadowolona to i dzidziuś szczęśliwy
Ja to mam do d... dzisiaj humor z mężem się pokłóciłam i nawet mi buzi nie dał już jak wychodzil do pracy.. i ani razu nie napisal zadnego smsa jak sie czuje czy cos ..non stop ostatnio się klocimy ..chyba za mało czasu spędzamy ostatnio razem tylko we dwoje, muszę wymyślić coś na weekend
Na poprawe humoru tak myślę czy by nie zamówić sobie szlafroku cienkiego do szpitala i ten sprzedający też ma inne rzeczy to coś moze jeszcze przy okaxjiZobacz załącznik 848419
Przypomniały mi się czasy gdzie płaciłam 400zl miesięcznie za lekarstwa. . tak było przez pierwsze prawie 4 miesiące ciąży .. kochana z tym diabetologiem to wykłócaj się przecież maja obowiązek przyjąć cię w ciągu tygodnia.. ja w takich sytuacjach żądam odmowy przyjęcia mnie na piśmie .. z reguły działa. Jednak coś tam się boją tych skarg no NFZ super że szyjka się nie zmienia tym bardziej przy bliźniaczkach bo to jednak większy ciężar [emoji56][emoji56]Lovelę odplamiacz tylko w biedrze kupowałam
Ja dzisiaj z młodszym kawalerem byłam u gienia i wzięłam młodego na lody, co żeby nie było że dzień kręci się tylko wokół mnie i dziewczyn.
Mojej przyjaciółki gieniu stwierdził, jak była w ciąży z córą, że dziecko cierpi na syndrom hamburgera (tak okreśłił wygląd sromu na usg)
Nie byłam i nie mam zamiaru iść, wiedza sama przychodzi, jak to w reklamie jednej jest: tryb matki się włącza.
Przyjdą bóle parte, to żadna kobieta nie jest w stanie nie wiedzieć, cop robić, ciało samo wie, że się tak wyrażę
Stereotyp, chwyt marketingowy z lat 40-50 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych (wiedza zaczerpnięta z galileo)
Taka ilość to i dla trojaczków by wystarczyła hehe [emoji14]
Nic z tych rzeczy, body na body, śpichy na śpiochy i tak dalej. Większe rozmiary z tył szafy, bo mam bardzo głęboką. A wyjściowe razem z innymi, oczyma wiem, które ciuchy są które
Ja dzisiaj mojej babci powiedziałam, że bardzo nie chciałabym na nic zachorować, żeby ciąża przebiegała prawidłowo, ale taki trzydniowy pobyt w szpitalu mogłabym zaliczyć, zęby odpocząć od domu, bo ostanio czuję się jak bym dla domowników była sprzętem AGD. Of koz babcia się przeżegnała i powiedziała, że mam nic nie krakać :/
Nooo i moja wizyta u gienia zaliczona, z wykupioną receptą na żelazo (poszła prawie 100, bo zapisał mi 3 opakowania), bo hemo mi spadła do 10,4... no i ze skierowaniem do diabetologa, bo z krwi wszysły mi takie oto wyniki na glukozę:
103.1 na czczo
190 po godzinie
93.3 po jeszcze jednej godzinie
A do diabetologa w przychodni termin na... uwaga 16 maja... muszę poszperać w necie za specjalistą na NFZ, który mnie przyjmie w miarę szybko.
Szyjka trzyma pięknie i reszta jest generalnie ok.
Tylko ja juz je włożyłam do prania. Jak wyschna to zrobię fotkiPokaż jak wyglądają w rzeczywistości rozmiar sie zgadza?
Tez ja mam procz tego chyba 3 inne aplikacje
Ja mam do konca 105 dni idziemy prawie na rowni
Co to za apka?
Hyhy moze sie zgrajaNo to może się zgramy w czasie, a raczej mieszkańcy naszych brzuszków hah [emoji5]
Happy baby ja mam tylko jedną aplikacje i tyle mi starcza