Ja tez uważam ze woda jest najlepsza do podmywania, spróbuj się podcierać tydzień na chusteczkach mi one nawet do rak nie podchodzą, bo i tak czuje ze ręce są brudne i lepkie osobiście nie lubię chusteczek nawilżających wiec dziecku tez będę starała się je ograniczać- kupię dwie paczki tych droższych na bazie wody na tzw wyjścia i tyle.
reklama
G
gosc12
Gość
To też sobie zamowie, myślałam żeby podkładać pieluszkę tetrowa ale w sumie lepiej taki podkład. Tylko patrze na inne firmy bo ta akuku jakoś do mnie nie przemawiaJa tez kupiłam 2 paczki czyli 20 szt i jeśli się skończą to dokupi się.
A do przewijania dzidziusia na przewijak ten twardy co będzie na łóżeczku to kupiłam te podkłady poporodowe do przewijania, wzięłam 3 opakowania i później tez się dokupi najwyżej. Zobacz załącznik 848121
I myśle, ze tez miga się przydać w szpitalu pod tyłek.
G
gosc12
Gość
DziękujeBobolove na Facebooku
Te mi w oko wpadły a ile placilas ? Spytałam tam o cenę ale może szybciej się dowiem od Ciebie
Załączniki
G
gosc12
Gość
Też tak planujęJa pudru w ogóle nie używałam. Tylko Alantan krem do pielęgnacji przy każdej zmianie pieluszki a jak się coś zaczerwieniło to Sudocrem.
I oliwki raczej też nie będę uzywala bo chcę kupić płyn do kąpieli oilan lub oilatum a on jest tłusty , więc dwa w jednym
G
gosc12
Gość
Do wkładek to chyba będę wolała dołożyć i kupić te z aloesem i te żelujące. Żeby nie mieć podrażnionych jeszcze bardziej piersi na początek. Ale dobrze wiedzieć , że są w takiej cenie gdzieś w ogóle to muszę się przejść do tego Rossmana , nie widziałam , że jest tam tyle rzeczyWkładki laktacyjne te rossmanowskie chyba najtaniej wychodzą. Babydream chyba. 30 szt ok 5 zł.
Maljan
Fanka BB :)
Nie mam carrefoura bliskoJa w Carrefourze widziałam wanienkę za 25 zł, takich średnich rozmiarów i na pewno będę ją kupowała w maju + stelaż pod wanienkę z Allegro za 55 zł znalazłam.
Angelika22
Fanka BB :)
Dziękuje
Zobacz załącznik 848127 Zobacz załącznik 848128
Te mi w oko wpadły [emoji173]️ a ile placilas ? Spytałam tam o cenę ale może szybciej się dowiem od Ciebie
73 zł z wysyłka przeszukałam wiele stron i ta jest jedna z tańszych a jednocześnie wykonanie miazga warto myśle kupić chociaż jeden taki pożądny kocyk wybierasz sobie tez grubość
chomiczka007
Moderatorka
@klaudia975 ja te podklady mam z babyoono, są fajne bo maja pasek na spodzie samoprzylepny jak podpaska ze można przykleić do podloza. Jak bedziesz spac to nie będą sie przesuwaly na przescieradle. Majtki kupuje takie jednorazowe z Hartmana albo tez babyono, tam jest rozmiar bioder, sa miekkie i delikatne wiec nie beda draznic czy to po cc czy sn, rozmiar biore wedlug bioder jaki mam aktualnie.
Co do podkladow-podpasek ja jedna paczke wykorzystalam przed porodem, bo od 3 do 7 rano saczyly mi sie wody. Co chwile je zakladalam i uratowaly nam wnetrze auta bo zalalabym cale siedzenie w drodze do szpitala. Potem cale lozko plywalo na patologii ciazy [emoji38][emoji38] takze wzielam paczke wiecej w razie co. W tym okresie okoloporodowym to ciagle cos cieknie [emoji81][emoji81][emoji28] no ale to cos takiego co zawsze można dokupic [emoji4]
Co do podkladow-podpasek ja jedna paczke wykorzystalam przed porodem, bo od 3 do 7 rano saczyly mi sie wody. Co chwile je zakladalam i uratowaly nam wnetrze auta bo zalalabym cale siedzenie w drodze do szpitala. Potem cale lozko plywalo na patologii ciazy [emoji38][emoji38] takze wzielam paczke wiecej w razie co. W tym okresie okoloporodowym to ciagle cos cieknie [emoji81][emoji81][emoji28] no ale to cos takiego co zawsze można dokupic [emoji4]
G
gosc12
Gość
Poczekam aż odpiszą i pewnie zamówię oba ale nie wiem który do wózka który do łóżeczka a cena zależy od grubości ?73 zł z wysyłka przeszukałam wiele stron i ta jest jedna z tańszych a jednocześnie wykonanie miazga warto myśle kupić chociaż jeden taki pożądny kocyk wybierasz sobie tez grubość
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Apropo jeszcze wyprawki do szpitala i must have, nie pisał jeszcze chyba nikt i tym. Podkladki toaletowe polecam, takie jednorazowe nakładki na sedes. Różnie to bywa po porodzie, raczej ciężko sisiac czy cos innego robic w pozycji na Małysza, a w szpitalu wiadomo, lepiej nie siadac poranionym tylkiem na kibelku
Załączniki