reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Klaudia pierwszy synek juz ma 5 lat teraz córeczka w drodze [emoji7][emoji179] tez rusza sie jak wariatka, cały brzuch chodzi. Ekstra uczycie [emoji28] ja mam łożysko z tyłu moze dlatego
Na pewno czujesz 3 razy lepiej i mocniej :)
Fajnie , że będziesz miała parkę już ❤️ też mi się marzy jeszcze synuś później :D
Jak malutka będzie miała na imię ?:)

Jeszcze jeden temat mam do poruszenia i już obiecuje nie męczyć :D
Planuje kupić wypełnienie pościeli plus poszewki i tylko sobie wymieniać.
Ale też kolderke i poduszeczkę z nadrukiem do której nie będzie potrzebna poszewka.
I czy taka kolderke można normalnie prac ?
No i jeszcze spodobał mi się ten kocyk w jednorożce i do niego można dobrać ochraniacze i to też by był cały komplet :)

A Wy ile kompletów planujecie kupić ? :)
Ja planuje kołderkę i poduszkę plus 2 komplety pościeli na zmianę do łóżeczka. I do tego może 1 komplet poduszeczka i kocyk do wózka.

reklama
Ja tez kupiłam 2 paczki czyli 20 szt i jeśli się skończą to dokupi się.

A do przewijania dzidziusia na przewijak ten twardy co będzie na łóżeczku to kupiłam te podkłady poporodowe do przewijania, wzięłam 3 opakowania i później tez się dokupi najwyżej. Zobacz załącznik 848121

I myśle, ze tez miga się przydać w szpitalu pod tyłek.
U nas w szpitalu dają flizeline (zamiast podkładów poporodowych) i podkłady na łóżko też. Także ja te podkłady poporodowe kupię tylko jedna paczkę do domu awaryjnie i tak pewnie znów mnie wyczyszczą przy CC że krwawienie nie będzie mocniejsze niż miesiączka więc zwykle Podpaski wystarcza

Do góry