reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale się wysiedziałam na tym allegro. W między czasie posprzątałam, ugotowalam.
I doszłam do wniosku , że chyba zrezygnuje z zakupów przez internet.. bo trochę za dużo ładuje do koszyka i wychodzi o wiele wyższa suma do zapłaty niż bym miała do zapłaty w sklepie :D
Mój koszyk:
Zobacz załącznik 848006 Zobacz załącznik 848007 Zobacz załącznik 848008 Zobacz załącznik 848009 Zobacz załącznik 848010
Opłaca się te rzeczy kupić za 270zl ?
Po co ci tyle pieluch tetrowych ;)

reklama
Ja to samo dzisiaj :D tylko że pojechałam do takiego sklepu dużego u nas w mieście z rzeczami dla dzieci i sprawdzałam ceny butelek, smoczków, kocyków, pościeli, wanienek, laktatorów itp :D mają ceny spoko w porównaniu do np smyka ale i tak allegro zwycięża [emoji14]
A duzo te ceny się różnią ? Czy tak z 2/3 zł ?

Haha nie wiem :D tak dodawałam i dodawałam.. ile powinnam kupić żeby mi starczyło ? Kilka flanelowych to wiem. A tetrowych ? Białe się przydadzą w domu, a kolorowe na spacery i wyjścia do rodziny. Ale ile sztuk ? :)
Ja miałam dwie kolorowe (pepcowe i one szybko się wyciągają i jak potrzebowałam to szły w kosz a w każdej chwili można było dokupić sztukę czy dwie) białych miałam jakieś 10 szt. I to było ohoho. Głównie przy odbijaniu albo jak Aleks miał etap ślinienia się mega [emoji23]

Dziewczynki doszły mi te getry 3/4 co wczoraj zamawiałam i powiem na pierwszy rzut oka spoko:)
Tylko inny materiał niż tych długich co zamawiałam to później zdam relacje czy się nie mechacą i czy kolana się nie wyciągają :) w tamtych długich nic się nie działo to mam nadzieję że i z tymi będzie spoko :)Zobacz załącznik 848025Zobacz załącznik 848026
Jaka zgrabniutka :)
Fajne te getry, a nie będzie Ci za gorąco na brzuszku ?

U mnie na osiedlu otworzyli sklep z rzeczami dla maluszków, ale wydaje mi się że będą ceny z kosmosu. Jak będę na chodzie to na pewno zagladne obczaić.
FB_IMG_1524067423012.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1524067423012.jpg
    FB_IMG_1524067423012.jpg
    137,8 KB · Wyświetleń: 308
Jaka zgrabniutka :)
Fajne te getry, a nie będzie Ci za gorąco na brzuszku ?
Jeszcze nie dobilam do wagi sprzed ciąży [emoji14] chociaz ja większość czasu szczypiorek byłam. Najwięcej ważyłam pół roku przed tą ciąża i zaczęłam ćwiczyć i spadłam. Potem jeszcze przez wymioty spadłam.
A gorąco być nie powinno :) nie jest ten materiał gruby :)

reklama
Smoczki koło 5 zł, butelki koło 10zł, kocyki to różnie ale koło 15-20 zł, wanienki koło 10 zł a laktator to chyba ze 100 zł [emoji14]
Laktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. :) Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta. :D

Do góry